31/1 - Kort inlägg

Yes jag klarade fas C nyss :D På första försöket också ^^, Göttans!

Igår var det ju match mot Forsby. Tyvärr förlorade vi med 4-3 :( Vi ledde tills det var två min kvar eller någe. Så himla surt!!

Ciao!

30/1- Drömmen + match

I natt drömde jag sjukatse drömmen. Jag drömde att det fanns två vattentorn i Vedevåg och helt plötsligt började det ena vattentornet brinna vilket ledde till att det runda tornet blev ett eldklot som började rulla omkring här i Vedevåg. Sedan träffade eldklotet det andra vattentornet som också blev ett eldklot. Hur sjukt som helst tycker jag.

Här är en bild jag gjort i fall det inte var någon som fatta ^^,


Nu ska jag snart farma lite sen blir det att fixa lite käk. Det är ju match idag mot Forsby. Hoppas verkligen att det går bra för oss och att vi vinner!



Ciao!

27/1- Badhuset

Har varit i skolan idag- som vanligt. Ska in varje dag den här veckan också. Lite smått drygt faktiskt. Men nästa vecka behöver jag bara åka in måndag, tisdag och onsdag :) Så det blir långhelg :D.. När jag kom hem pluggade jag lite. Gjorde alla frågorna vi hade till i morgon, eller ja nästan alla. Snart kommer Linda och hämtar mig för vi ska in till Linde och bada lite med laget eftersom Vollybollen har match på vår träningstid!! Skapligt sur man blir. Dom har ju faktiskt egna träningstider de kan ha sina matcher på.. Men men, ska bli skönt att bada i alla fall ^^, . Var jättelänge sen jag var där faktiskt.

Ciao!

24/1- Tråksöndag

Usch vad det är tråkigt med söndagar. Speciellt när man inte har något roligt att göra. Idag har jag jobbat sen har jag läst de tre första kapitlen i boken sen har jag bakat tiger sockerkaka (för första gången). Fast nu sitter jag bara vid datorn och drygar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt.

I morgon är det i alla fall dags för att åka in till skolan igen. Skapligt segt för jag kommer vara så trött. Känns inte som att jag har sovit tillräckligt den här helgen. Sen i morgon har jag och R varit tillsammans i 2 år och 6 månader :) <3 Så det blir nog lite gos i morgon innan jag måste åka iväg på träning.

Usch vad jag är trött på falska människor alltså! Att bete sig på olika sätt hela tiden. Att ibland vara snäll, rolig och trevlig och sedan helt plötsligt bara bete sig drygt och bitchigt, helt utan anledning.. Usch säger jag bara!!

23/1- Haft fullt upp..

Har inte skrivit på länge med det beror på att jag har haft så mycket att göra. Har varit i skolan alla dagar den här veckan plus att jag har tränat och jobbat så jag har haft fullt upp. Var verkligen helt slut igår när jag kom hem, somnade nästa dirket när jag la mig i sängen. Det märks verkligen att jag inte är van vi det här. Men hade i alla fall redovisning igår. Jag trodde först att vi skulle redovisa med sin grupp inför klassen som är på ungefär 35 pers men det visade sig att vi skulle delas upp i grupper på 4 personer och jag hade ju inte tränat in alla text utan bara det jag skulle säga. Men jag tittade inte ens i papparena utan bara prata på. Det gick faktiskt bättre än väntat :) Så det var skönt eftersom jag varit nervös inför för det hela vecka... Idag blire innebandy hela dagen tror jag :) Först har vi match klocka 2 sen har a-herrarna match klockan 5 sen har b-herrar match efter det någon gång. Så jag får se hur länge jag orkar stanna... Nej nu ska jag äta lite food sen dricka lite water :). Hoppas verkligen att det går bättre för mig idag på matchen..Har varit in en svacka nu ett tag..


Äntligen :)

Yes jag klarde nyss ett webbtest till:D Sjukt glad :) Nej nu ska jag ta och göra lite mat sen läsa lite och sedan åka till universitetet.

Ciao!

19/1- Första föreläsningen

Igår var jag på första föreläsningen på universitetet. Fast det var mest information om vad vi kommer göra och så. Börjar blir lite orolig om jag verkligen kommer klara av det här. Känns som att det kommer bli mycket att göra på väldigt kort tid. Men jag får försöka, jag kan ju inte göra mer än mitt bästa. Efter föreläsningen plocka Ekis och jag upp Robert i Örebro, han skulle med mig hem :). Sen när vi kom hem käka jag mat sen gick vi och la oss. Jag var så sjukt trött, så vi sov i någon timme. Det behövdes verkligen :P. Sen hade jag träning på kvällen. Den var riktigt bra, för vi var mycket folk - hela tre fulla femmor. Det var riktigt länge sen vi var så många. Så det var riktigt kul :).

Idag blir det att åka in till universitetet igen. Kommer dock ihåg vad vi skulle göra idag, men jag tror vi skulle delas in i grupper och lite sånt. Vi börjar i alla fall 15.15 och slutar 17.00 så vi har lite bråttom efteråt för både jag och Ekis ska jobba.

Ikväll blir det i alla fall att kolla på handbollen med älsk <3


Ciao!

17/1- Match !

Igår vann herrarna med 11-7 (tror jag det blev). Riktigt bra :) Sen efter det drog jag, Sandra, Melle, Jessica, Frida, Sara, Hanna och Johanna hem till Sandra och gjorde i ordning en riktigt god fruktsallad :)

Nu sitter jag och taggar inför match :D Tre poäng ska vi ta idag!! Nej nu ska jag fortsätta dricka vatten och farma lite ;)

Ciao!

16/1- Kort inlägg

Usch sov inge bra i natt. Var vaken jättelänge och vakna flera gånger under natten.. Idag blir det att övningsköra :) sen åka in och kolla på herrarnas match sen efter det blir det att hänga med några i laget tror jag :)

Träningen igår gick inte alls bra för mig :/ Usch säger jag bara...

Ciao!

Uttråkad

Ja, Vänner hjälpte lite :). Känner mig på lite bättre humör nu i alla fall. Nu ska jag nog ta och städa mitt rum, kanske fixa lite i mina garderober, sen slänga i en maskin tvätt, skapligt uttråkad jag är :P Tur att det är träning ikväll^^, Måste bara säga att jag har skapliga träningsvärken från igår ^^,

Ciao!

15/1- Jag blir galen!!

Usch vad trött jag blir!! Gjorde precis ett webbtest och jag var en poäng ifrån igen! Blir galen på det här. Ett jävla skitpoäng liksom.. Det blir såhär hela tiden.. Det är nog inte meningen att jag ska klara testerna.. Nej usch nu blev jag på dåligt humör, ska nog ta och värma mig lite ost och skinkpaj och kolla på Vänner, kanske blir på bättre humör då..























Ciao!

14/1- Träning och plugg m.m

Idag har jag fått ganska mycket gjort. Jag har pluggat körkortsteori, jag har tränat - det blev att träna magen, rumpan, armarna och ryggen främst + lite knäövningar sen har jag aktiverat mitt Universitets kort + lite annat som gäller universitetet. Så jag har gjort det som jag hade tänkt att jag skulle göra idag :).

I morgon blir det att plugga mer körkortsteori sen kanske baka sockerkaka. Blev riktigt sugen på det nu^^, sen på kvällen är det träning från 19,30-21,00. Hoppas bara det går att springa i morgon.. Knät är ju lite konstigt och typ låser sig och jag blir stel så att jag inte kan springa :(, men det visar sig i morgon.

Nej nu ska jag nog ta och kolla på lite Vänneravsnitt :) Är inne på säsong 7 av 10, så det är inte mycket kvar :(.



Ciao!

13/1- Inskrivning och bussresa...

Nu är jag inskriven på Örebro Universitet. Åkte in med 06:52 bussen inte till Linde för att sedan byta till Örebrobussen 07:09. Men bussen från Vedevåg var sen, så jag och Sophie blev rätt nervösa över att vi inte skulle hinna med Örebrobussen. Men vi hoppade av i Rya istället och hann vänta i typ 30 sekunder sen så kom Örebrobussen. Den var smockfull så vi fick stå hela vägen till Örebro- lite drygt.. Sen när vi kom in till Örebro och skulle byta till stadsbussen så hade vi några minuter till godo, vilket kändes skönt. Men även den bussen var sen. Den skulle komma 07:56 för att sedan vara vid universitetet vid 08:15 men bussen kom inte fören 08:10 ungefär och sedan när vi gick på den blev även den smockfull så att busschaffören inte kunde stänga dörrarna längst bak för att folk stod ivägen och ingen ville gå ut ur bussen men tillslut tror jag att någon gjorde det så att vi kunde åka. Då var klockan typ 08:15 tror jag och vi började 08:30. Så vi kände oss lite smått stressade och självklart skulle någon av vid nästan varje hållplats. Men vi kom till universitetet när klockan var 08.29 så vi skyndade oss och kollade på kartan eftersom vi inte visste var Bibliotekets aula låg men vi lyckades hitta det och vi kom bara några minuter försent dessutom hade de inte stängt dörrarna heller som tur var. Men vi var inte sist , det kom folk och droppade in efter oss också. Bussar kan man verkligen inte lita på.

Det var väldigt mycket information idag så jag är helt slut i huvudet. La mg och skulle kolla på några vänneravsnitt när jag kom hem men jag slockna dirket. Riktigt trött var/är jag. Det ska bli jättekul att börja plugga faktiskt. Skönt att ha något att göra och dessutom tror jag att företagsekonomi kan vara ganska intressant och dessutom bra att lära sig. Känns onödigt om jag skulle läsa något jag egentligen inte skulle tycka var intressant, så det här ska nog bli bra :) Det kommer säkert bli tufft och så, men det ska nog gå bra :)

Ikväll blir det ingen träning för mig. Knät är ömt och stelt så jag tänkte göra lite knäövningar här hemma och hoppas på att knät blir bättre snart.

Ciao!

Mobiler

Har börjat änvänt mig vanliga mobil igen. Men nyss när jag tittade hur mycket batteri jag hade så var det helt vitt - alltså inget alls, men sen när jag kollde på mobilstatusen så stod det att det var 30 % kvar. Men eftersom jag inte var helt säker på om något av dem stämde så satte jag i laddare och då stod det: Det går inte att ladda. Du måste ha ett Sony Ericsson batteri ! Jag ba vafan, vad skulle jag annars ha i mobilen liksom? As skumt:S Så det gick inte att ladda. Men sen så tog jag den mobilen jag hade innan (den äldre modellen av vad jag har nu) och bytte batteri och du kunde jag ladda mobilen:S As skumt tycker jag.. Mobiler är knepiga saker tycker jag.. Dessutom byter den tema av sig själv i mellan åt, men det gjorde den innan jag tappa den i toaletten..




12/1- Ny vecka och ny design

Nu är det ny vecka igen och jag har gjort om bloggen som ni ser. Är inte riktigt klar men jag orkar inte fixa med det nu, det får bli en annan dag helt enkelt.

Igår hände det väl inte så mycket, satt mest och spelade sen plugga jag lite körkortsteori.. Sen så kom älsk hit <3 sen åkte jag iväg på träning. Träningen gick väl sådär för min del. Kan fortfarande inte spring på grund av knät. Det gör inte ont men det blir helt stelt när jag ska springa så det känns som att jag haltar mig fram. Så jag får se om jag tränar i morgon, känns som att jag borde vila det och göra lite knäövningar hemma istället eftersom det är träning med p95.

Idag har jag grejat ganska mycket. Har kollat efter böckerna jag behöver till univesitetet, sen fixat med CSN, skrivit ut antagningsbrevet jag ska ha med i morgon och det tog tid på grund av att skrivaren blev cp. Ena stunden stod det att det inte fanns papper - fast det gjorde det, sen så skrev den - fast inte på någe papper, sen så skrev skicka den ut alla papper på en gång och gnällde sedan på att det inte fanns någe papper till sista sidan.. Suck.. Men jag lyckades tillslut i alla fall.

Jag börjar bli lite smått spänd inför i morgon. Då ska jag och Sophie in till Universitetet och skriva in oss och lite sånt. Första föreläsningen är på måndag. Nej, nu ska jag väl ta och äta något.

Ciao!

8/1- Dålig start på det nya året...

Usch vilken jobbig natt det var. Hade svårt att somna igår kväll, vet inte varför. Så vid 11 ungefär tog jag datorn till sängen och la mig och kollade på Flickan som lekte med elden. Jag tyckte den var riktigt bra faktiskt :) Fast jag är ju inte så kräsen när det gäller filmer^^, Men rädd blev jag i alla fall.. Inte så smart kanske att kolla på en spännande film själv på natten.. Men efter filmen var slut så var jag inte trött ändå.. Så jag kollade på några vänner avsnitt, men blev ändå inge trött.. Så gav jag upp och stängde av allt vid halv 2 ungefär.. Strax efter 2 tror jag att jag lyckdes somna tillslut. Sen så vaknade jag halv 10 och var jättepigg.. Nu har jag nyss duschat så nu ska jag snart föna håret och lite så. Älsk kommer hit om någon timme :). Sen ska vi in och jobba sen blir det nog att åka till Nora..

Det här året har inte alls börjat bra för mig. Gjorde illa knät igen den 1 januari och det är inte helt bra än :( Är sjukt trött på det. Vilket resulterade i att jag inte hann åka Slalom, eftersom jag gjorde illa det när jag var påväg till liften, sen så kunde jag inte spela DM ! Ska nog försöka fixa några knäövningar.. Jag vill ju kunna spela innebandy ! Så får se hur det går på söndag, om jag kan spela...Sen i tisdags när jag jobbade lyckades jag tappa mobilen i toan. Lyckat? Men som tur var hade Matte kvar sin gamla, en likadan som jag hade fast modellen äldre. Har inte vågat starta min mobil än..Nej, nu blir det att göra sig i ordning..

Ciao!

4/1- Nytt år nya möjligheter!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Men det är för att jag inte har haft tid helt enkelt. I tisdags den 29 december åkte vi upp till vår stuga vi har uppe i Sälen. Riktigt mysigt var det:) Men det var så kallt så dagen efter fick vi inte igång bilarna :/ Så vi var tvugna att ringa bärgaren. Men efter det fick vi i alla fall igång en bil. Det hade nämligen varit 30,5 minus grader under natten. Det var inte fören på nyårsafton det blev "varmare". Då var det bara 15 minus grader ute. Så då åkte vi ner till Sälen för att kolla lite priser och handla. Sen den 1 januari åkte vi till Stöten för att åka lite slalom. Vi hyrde skidor och köpte liftkort och sånt. Men sen när jag skulle ta mig upp för en lite uppförsbacke till liften lyckades jag vrida knät..igen.. och fysatan vad arg jag blev. Är så trött på det där förbannade knät alltså :( Så det blev inge slalom för min del :( Som tur var så fick vi pengarna tillbaka för allt, både liftkortet och skidorna. Vi åkte sedan hem den 2 januari eftersom det var DM på söndagen (3:e januari). Men på grund av knät så kunde jag inte spela DM :( Skapligt surt! Men följde med och kolla, men tyvärr gick det inte så bra :( Fast matchen mot ÖSK div 1 tyckte jag att vi spelade riktigt bra. Speciellt i första perioden:) Dessutom lyckades vi att göra ett mål på dom också :D. Sen idag har jag varit i Örebro med mamma, Matte och Malin. Först gick vi en stund på stan. Sen käka vi på kinamuren. Shit vad gott det var alltså! Jag är fortfarande mätt^^, . Sen så skulle Matte och Malin gå på bio, så då gick jag och mamma en liten till stund på stan sen åkte vi hem till Maria och Nathalie och hälsade på :) Sötaste trollungen alltså^^,.

Ikväll blir det ingen träning för min del :( Fortfarande ont i knät och sen är jag sjukt trött just nu. Det blir nog att ta och duscha sen krypa ner i sängen och kolla på innebandy sedan efter det är det handboll.

Måste bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän <3

Ciao!

RSS 2.0