19 september

Idag är det valdag och jag har varit iväg och röstat!

Jag har börjat käka pencillin :/ Det suger, för jag vill kunna träna. Speciellt nu när vi har börjat blivit fler människor på träningarna och att det kanske blir ett lag trots allt. Men nej, det får man ju inte eftersom jag ska käka pencillin i 10 dagar :/...

Nej nu ska jag åka iväg och jobba en sväng.

Ciao!

14 september - I´m a busy woman

Jag har verkligen fullt upp varje dag nu förtiden. Jag både gillar det och ogillar det. Det är skönt att ha något att göra om dagarna istället för att bara gå hemma om dagarna och inte göra någonting. Men vissa dagar har jag faktiskt alldeles för mycket att göra så att jag inte riktigt vet hur jag ska lyckas hinna med allt. Men hittills har det i alla fall gått bra.

Veckorna ser ungefär likadan ut nu för tiden. Det är plugg, föreläsningar, jobb och träning. Denna vecka är extra jobbig, för ojämna veckor jobbar jag mer, nämligen 5 gånger istället för 2. Men det ska nog gå bra. Jag pluggar på förmiddagen/eftermiddagen och jobbar på eftermiddagen/kvllen.

Helgen har varit underbar för jag tillbringade den med älsklingen. Vi hinner inte ses så ofta eftersom han jobbar och tränar och jag pluggar, jobbar och tränar så vi tar vara på chanserna vi får ^^,

Nej nu ska jag fortsätta med pluggandet för om en timme ska jag åka iväg och jobba en sväng.

Ciao!

3 September

Har haft en intensiv första vecka på universitetet. Har haft två föreläsningar på dag måndag-onsdag, torsdagen var vi på "studieresa" till Kvinnersta och Grythyttan. Vi lagade 4 rätters upp i Grythyttan, supergott blev det :) På fredagen hade vi som tur var "bara" ett seminarium så jag slutade klockan 12. Det var välbehövligt vill jag lova.

Torsdagen var i alla fall den jobbigaste dagen, för jag åkte till Örebro vid 7 tiden på morgonen sen var jag inte hemma fören halv 10 på kvällen för jag var tvungen att jobba direkt efter att vi kommit hem från "studieresan". Jag var skapligt trött vill jag lova. Dessutom började jag bli sjuk i måndags, vilket har tagit mycket på krafterna. Men jag kände att jag inte hade tid att vara hemma eftersom det var första veckan och så. Sammanfattningsvis har veckan bestått av mycket information, föreläsningar, "studieresa, jobb och en helvetesförkylning. Men nu är det i alla fall helg och jag ska bara ta det lungt och försöka bli av med helvetesförkylningen. Dock måste jag försöka städa mitt rum. Det ser ut som, ja jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva, men som att en orkan eller något att varit i mitt rum. Det är grejer och kläder exakt överallt. Det går knappt gå här inne utan att trampa på kläder och saker. Så jag måste nog ta och städa antingen idag eller i morgon för just nu hittar jag absolut ingenting här inne.

Ciao!

RSS 2.0