28 Juli

Suck vad tråkigt man kan ha. Funderar på att åka och mata Nisse, är nämligen kattvakt åt mormor och morfars katt. Ska försöka få med mig brorsan också, det är så tråkigt att åka själv. Vi får se om han kan slita sig från spelandet ett tag bara ;)

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, vilket har varit skönt men även tråkigt. Jag blir så rastlös så fort. Har i alla fall suttit ute i solen och kollat på när brorsan har klippt gräset :P, dock hann han inte blir klar för kräsklipparen ville inte fungera helt plötsligt. Ingen aning vad som hände men nu får vi inte igång den igen :S Aja, pappa får fixa den när han kommer hem. Ser dock lite roligt ut på gräsmattan nu eftersom Matte inte hann blir klar.

Eftersom jag och Robert aldrig var på Liseberg så tyckte mamma att vi kunde åka ner dit allihoppa för hon ville också dit. Så nu på söndag åker vi ner till Göteborg igen :). Hoppas bara det är bra väder denna gång, annars vet jag inte vad jag tar mig till ;).

Ikväll kommer i alla fall älsk hit :) Han är även ledig i morgon, gött!

Ciao!

27 Juli - Underbar Göteborgstripp <3

Nu är jag hemma igen och helgen har varit underbar:)

I fredags eftermiddag åkte jag och R in till Örebro för vi skulle låna mosters lägenhet att sova i till på lördag. Vi åkte dit gick lämnade våra grejor och gick sedan och köpte lite frukost och hämtade tågbiljetterna. Sedan köpte vi pizza som vi tog med oss och satte oss och käkade framför tvn. Mys!
Nu är jag hemkommen från Göteborgstrippen.

På lördagsmorgon ringde klockan halv 6 och det var dags att gå upp och göra i ordning sig för att sedan gå till tågstation och åka mot Göteborg. Lördagen spenaderade vi i Nordstan. Vi shoppade loss och hade trevligt :)

Söndagen (3-årsdagen<3) skulle vi gå på Liseberg men när jag drog bort gardinerna på morgonen och kollade ut så regnade det :/ Så vi gick och käkade frukost och gick sedan och la oss igen för att hoppas på att det skulle ha slutat redan när vi vaknade igen. Vid halv 11 vaknade vi men det regnade fortfarande så vi bestämde oss för att åka in till Nordstan en sväng. Det var bara Robert som shoppade loss den dagen för jag fick jätteont i magen och började må illa och hade världens huvudvärk. Förmodligen hade jag fått migrän :/ Så vi tog spårvagnen tillbaka till hotellet igen. På hotellet låg vi i sängen och myste och kollade på tv. Underbart! Efter några timmar hade huvudvärken gått över och illamåendet också så vi gick ut för att köpa med oss lite mat för att ta upp på hotellrummet. Riktigt mysig dag, även fast det inte blev som vi hade planerat.

Måndagen var det dags att packa ihop för att åka hem igen. Vi checkade ut vid halv 10 och åkte mot Centralstation. Tåget skulle inte gå fören vid 12 så vi passade på att ta en sväng på Nordstan igen. Denna gång var det bara jag som shoppade loss istället.

Hela resan har varit helt underbar , trots omständigheterna. Det var så skönt att bara få vara med varandra <3

Nu ska jag ta och hänga upp lite tvätt sedan ska jag rensa mina garderober för att få plats med mina nya kläder jag köpte :) Det kanske kommer blir på dem senare, vi får se.

Ciao!

23 Juli

Så nu har jag packat färdigt :) Nu blir det att sitta vid datorn en stund för att sedan åka till Pershyttan och käka lite. Efter det blir det att åka till Örebro med R för att sova i mosters lägenhet eftersom vi ska åka till Göteborg kl 7 på lördag morgon och hon bra ca 10 min från station. Så det passar ju alldeles perfekt.

Ciao!

22 Juli

Regnar, regnar och regnar. Det är precis vad det gör just nu. Ganska skönt måste jag säga ändå. För då kan man bara ligga inne och slappa utan att känna skuldkänslor, som man skulle göra om det var fint väder ute.

Idag blir det att börja packa hade jag tänkt. Jag och R åker ju nämligen till Göteborg tidigt på lördag. Vi blir kvar där två nätter.  Vi ska shoppa, gå på Liseberg och fira 3 år <3 Riktigt mysigt ska det bli :).

Jag kommer förmodligen hinna med ett och ett annat avsnitt av Sex and the City idag också :D Tyvärr har jag inte så många skivor kvar :( Fast jag skulle lätt kunna börja om och kolla på allt igen ^^,.

Nej nu blir det att käka lite frulle. Sen blir det nog att börja skriva packningslista. Även fast vi inte ska vara borta så länge så är det svårt att packa. Man vet ju aldrig vad man ska ha med sig för kläder och man kan ju tyvärr inte ta med sig hur mycket som helst.

Ciao!

16 juli

Suck, jag vet verkligen inte hur jag ska göra i höst. Jag blir verkligen galen :( Varför ska det vara så svårt för? Varför kan jag aldrig veta vad jag vill göra :/ Vill jag plugga eller vill jag jobba? Vad vill jag egentligen :S?! Kan någon svara på det?

Idag blir det nog att försöka sig på att städa rummet sen ikväll blir det att åka in till Örebro och bowla med Robert, Johan, Johan, Hannah och Anne :) Sen blir det att sova i Nora också :)

Nej nu ska jag väl försöka få i mig lite frukost.

Ciao!

15 Juli

Gud vad det regnar ute just nu. Men det är inget mot vad det gjorde i förrgår. Jag skulle skjutsa in Matte till Linde och det var då det började regna som bara f*n. Jag såg verkligen inte ett skit och folk hade ställt sig efter vägkanten. Jag kör i typ 60km/h på 90 sträckan. Det var verkligen helt sjukt. Sen när vi kom in i Linde var det översväming överallt och det låg grenar lite här och var. Men sen när vi åkte hemåt igen så hade det slutat regna som tur var.

Nu åskar det, så nu måste jag dra.

Ciao!

11 Juli

Idag har jag legat vid Vedevågsjön hela dagen med mina två mostrar, mamma, Jonas och Matte. Riktigt gött har det varit. Jag badade för första gången i år med ;) Jag har även hunnit med att jobba en sväng på eftermiddagen.

I morgon blir det att gå upp tidigt. Ska nämligen jobba lite extra igen :) Gött med pengar :)
Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen. Heja Spanien!

Ciao!

8 Juli

Nu ska jag snart göra mig en rikigt stor frukost hade jag tänkt:) För om en och en halv timme ska jag iväg och jobba. Har fått lite extra jobba idag :) sen även städa ikväll, så idag blir det mycket jobb. I alla fall mot vad jag är van vid ;).

I morgon blir det att gå upp jättetidigt. Ska nämligen åka till Västerås med mor och far. Det är ju Power Big Meet :)
På lördag blir det att åka till älsk <3 Sen på söndag blir det att jobba. Najs helg :D

Ciao!

Great day :)

I´m a happy happy girl, with a happy happy smile !

7 Juli

Kom nyss hem från Nora. Åkte till älskligen en sväng <3 Nu blir det att byta om för att sedan åka och jobba en sväng.

När jag åkte hem från Nora stod polisen och lyste efter vägen mot Vedevåg. Jag har haft körkort i lite mer än en månad och polisen har redan lyst på mig två gånger :O Hur ska detta sluta? Som tur är håller jag alltid hastigheten :D
Ciao!

6 Juli

Ligger i sängen och kolla på Sex and the City. Har redan sett alla avsnitten, men det är så himla bra så det går att kolla om och om igen :)

Idag har jag mest slappat, har även jobbat en stund. Det blir nog något liknande i morgon också. Hoppas på strålande sol så att man kan sola lite :) eller så kanske man ska ta en sväng till Örebro med brorsan. Det visar sig^^,

The end of the story..

Ciao!

4 Juli

Idag blir det att åka ut till Brotorp en sväng. Så det är nog dags att göra sig klar för färd.

Ciao!

1 Juli

Nu är jag hemma igen. Eller ja, jag kom hem igår^^, Det har varit trevligt och mysigt att vara själv med älsklingen i några dagar , det var länge sen.

Nu ska jag snart åka iväg och jobba ett litet tag. Senare ikväll ska jag ta mig en springtur, ska se om någon har lust att följa med.

Ciao!

RSS 2.0