30/3 - Duktigt Malin!

Första gången på länge jag känner mig lite stolt över mig själv faktiskt :)

Idag har jag varit på föreläsning, den var lika "kul" som den brukar vara. Sen när jag kom hem käkade jag lite mat sen satte jag mig vid datorn och fortsatte på rep.fasen som jag började med i söndags men då blev det error och sen kunde jag inte logga in igen. Så jag fortsatte med den nu och jag klarade den desutom  :D Så nu är det bara en rep.fas kvar sen ska jag ringa till körskolan för att boka uppkörning och sånt :).

Sen har jag även ringt till ett sommarjobb. Jag kan säga att jag har typ telefonfobi, så jag var sjukt lättad och glad över att jag vågade ringa faktiskt. Skulle ringa igen nästa vecka. Hoppas verkligen att jag får jobbet!

Nu ska jag fortsätta och vara duktig. Ska nämligen ta och börja plugga till omtentan som jag har om en vecka.

Ciao!

26/3 - Fredag

Idag har jag haft körlektion. Den gick väl sådär enligt mig men bra enligt min körlärare. Sen har jag även klarat en repitionsfas :) Så nu är det bara två kvar :) Sen har jag även städat mitt rum eftersom att vi ska ha kalas för Matte i morgon. Han fyller ju 18 år den 1 april :O, helt sjukt. Men han kommer fortfarande vara liten enligt mig :P.

Min mobil har varit helt mupp idag :/ Jag har haft "Endast nödsamtal" hela dagen :S Sen efter min körlektion hade 30 spänn försvunnit från den också:S, as skumt. Aja, får se om den fortsätter att krångla, det kanske är dags att fixa en ny. Att mina mobiler aldrig ska funka någa bra:(

Nej nu ska jag ta och väcka älsk som ligger och snarkar i min säng^^, Ikväll blir det mys och kolla på innebandy :)

Ciao!

23/3 - Klarade fas F!

Usch, känner mig inte alls bra. Det känns som att jag håller på att bli sjuk :( Men jag har ju inte tid att vara sjuk!!! Idag har jag varit in på universitetet på föreläsning - som vanligt. Sen när jag kom hem så har jag pluggat körkortsteori och jag klarade sista fasen :D Så nu är det "bara" repetitionerna kvar :P. Nu känns det som att det verkligen börjar närma sig :) Gött! Ska övningsköra till Örebro idag när mamma och pappa kommer hem :)

Ciao!

22/3 - Måndag igen..

Nu var denna helg över då. I fredags gjorde jag väl inte någe speciellt förutom att jag kollade på innebandy. Warberg är vidare till semi :D Så himla gött! Sen i lördags åkte jag till älsk för vi skulle åka in och bowla i Örebro vid fem med Johan, Hannah och Hannahs kompis Johan. Jag trodde att jag skulle förlora men jag kom faktiskt 2:a ^^,. Att bowla är ju verkligen hur kul som helst :D. Sen i söndags, igår så jobbade jag sen inget mer.

Idag blir att det att åka in till universitetet vid 12 sen blir det hem och plugga körkortsteori, det börjar ju närma sig slutet:O.. Jag ska även försöka hinna träna lite här hemma också.

Ciao!

19/3 - Fick hem detta här om dagen :)


14/3 - Roberts födelsedag och första gången jag deltar i en tävling^^

Idag fyller älsk 20 år :) Ett stort grattis till honom <3

Jag har även deltagit i en tävling för första gången^^, Vi får se hur det går :P

http://f.tre3tre.se/badges/214165334774.jpg

10/3 - Orkar inte..

Usch vad jag inte tycker om livet just nu. Inget går bra och jag har alldeles för mycket att göra, suck... Konstant huvudvärk och sover dåligt om nätterna.. Suck säger jag bara..

9/3 - Nya frillan


8/3 - Vecka 10

Jag har blivit dålig på att blogga. Jag känner att jag inte riktigt har tid eller motivation. Förra veckan hade jag i alla fall fullt upp med skola, plugg, träning, jobb och match. Den här veckan blir inte så himla mycket lugnare heller, har ju tenta om en vecka och det är en svår delkurs vi håller på med så jag måste verkligen plugga stenhårt! Plus att jag måste plugga körkortsteori och övningsköra.

Måndag: Körlektion 7,30-8,20, Föreläsning 13,15-15,00, Träning 20,00-21,30, Nattinnebandy 22,00- ?
Tisdag: Föreläsning 10,15-12,00, Örebro med Älsk,  Klippa mig 17,15, Plugga
Onsdag: Föreläsning 13,15-15,00, Plugga, Träning
Torsdag: Föreläsning 13,15-15,00, Plugga
Fredag: Lektion 10,15-12,00, (Plugga)
Lördag: Plugga, Kalas för Älsk
Söndag: Match 13,00, Plugga, Älsk fyller 20 <3

Så detta är typ vad jag kommer sysla med den här veckan. Nu ska jag snart åka på träning, är sjukt trött. Somna runt 11 och hade klockan på 6,00 i morse. Det är inte tillräckligt med sömn för mig. :/... Tåget vi åkte med hem idag var 25 min försenat! Så himla drygt alltså, speciellt när man var trött och bara ville hem.. Dessutom när det var 5 min kvar tills det skulle komma så böt dom från spår 3 till 1b så det var ju bara att skynda sig dit också. Men sen när vi kom fram till rätt spår så fick vi i alla fall vänta ytterligare 5-10 min.. :/ Nej nu ska jag packa det sista.

Ciao!

1/3- Första dagen och måndagen i mars

Nu var det måndag igen och jag är ledig från skolan, skönt :) Idag har jag pluggat en hel del. Den här delkursen är så mycket roligare än den första vi hade.

Helgen har varit ganska okej fakiskt:) I lördags var det match borta mot Kungsör och som vanligt nu förtiden så förlorade vi.. Efter matchen var det bara att åka hem och käka och packa om för att sedan åka till Linda för att göra sig i ordning inför kvällen. När vi hade gjort oss i ordning åkte jag, Linda, Sophie och Sara till Frida för det var där förfesten skulle äga rum. Nästan hela laget var där plus några till :) Jag måste även berätta att jag vann för första gången på singstar- Stolt! Förfesten var jätterolig, som vanligt med dessa människor:). Vid halv 11-11 drog vi till Folkan för att kolla på Lilly och Sussie. Men det var inget att hänga i julgranen enligt mig. Så vid halv 1 gick jag, Sophie, Maria och några till Papa´s för att käka lite. Köpte en kebabtallrik-sjuktgott! Sen blev det lite ändrade planer för hemvägen. Skulle åka hem men istället åkte jag till Nora :) Vaknade sedan hos Robert men var tvungen att åka hem ganska dirket för han skulle iväg. Så jag åkte hem gjorde mig snabbt i ordning för att sedan åka till Örebro med mor och far. Dom skulle först kolla efter kakel sen skulle vi gratta moster. Sen på kvällen blev det mys med älsk <3. Vi kollade på hockeyfinalen, eller jag Robert gjorde eftersom jag somna vid 10 eller hur det nu va^^,.

Nej nu måste jag snart packa lite och så för att snart ska jag åka och jobba.

Ciao!

RSS 2.0