Fredag :)

Skönt med helg. Men vet bara inte hur jag ska hinna med allt i helgen. Har en MASSA plugg plus att jag har två matcher efter varandra i morgon:s Hur ska detta gå?

Ciao!

Hjälp

Idag på naturkunskapen satt vi och diskuterade alltå från bal-datorer. Där emellan kom samtalet upp om vad som händer efter skolan. Jag börjar verkligen få lite småpanik. För jag vet inte om jag ska börja plugga viadre direkt , för då måste jag snart skicka en ansökan- frågan är bara vart och vad jag vill göra. Har föunderat länge på att gå ett teknisktbasår. Men vet inte riktigt. Börjar seriöst bli lite smått stressad nu. För jag har inte heller varit så duktig att jag har hittat något sommarjobb. Har ju bara mitt extra jobb nu men behöver ett sommarjobb också. Usch, tycker verkligen inte om det här. Varför kan det inte bara vara förutbestämt vad man ska bli. Livet skulle nog bli lite enklare då. Det jobbiga är ju att det finns så många möjligheter. Nej, usch för det här alltså, speciellt när man inte vet någonting.

Idag blir det gos med R och sen träning. Vi firar 19 månader idag :) <3
Nu blir det food.

Ciao!

Happy

Finns inte så mycket att säga förutom att jag är så otroligt glad över att jag klarade matteprovet:D Fick 16 poäng och man behövde 9 för att bli godkänd. Är hur glad som helst nu alltå:D

Ciao!


Tiden går fort..

Har börjat blivit dålig på det här med att blogga märker jag. I helgen hände det som sagt mycket, mycket känslor inblandat. På fredagen var det begravning :( Finns inte så mycket att säga om det förutom att det är fruktansvärt sorgligt. På kvällen sen var det match mot Forsby och vi vann :D Det blev tillslut 6-4 till oss :) Gjorde två mål också det kändes skönt :) Bara en match kvar nu den här säsongen. Både bra och dåligt. Men det som är skönt är att vi blir kvar i 2:an (tror jag).

Lördag spenderades i en kyrka i Örebro då min kusins barn Nathalie döptes :) Det konstiga var bara att det var ett dubbel-dop så det var en annan unge som döptes samtidigt :S Lite knepigt tycker jag, har aldrig varit med om det. Sen när jag prata med min kusin om det så sa hon att de inte fick veta det när de väl bokade utan de fick veta att det skulle vara dubbel-dop efteråt. Det är lite dåligt tycker jag. Men det gjorde inget för den andra ungen (kommer inte ihåg namnet) hade ungefär bara 10 släktningar där och vi var runt 60 st. Sen efter dopet blev det mys med älsklingen.


Söndagen blev det att jobba och plugga samt mys med älskling :)

Nu är det måndag igen, fy fan säger jag bara :( Pallar inte med skolan. Det är absolut en termin för mycket. Fick se en ganska bra film på teckenspråket idag som handlade om en liten flicka som var döv-blind. Fatta vad jobbigt att inte kunna se något samtidigt som man inte hör någonting. Man kan nog inte förstå vad jobbigt det borde vara, både för personen och personens nära och kära. Men bra var filmen i alla fall. Nej nu ska jag snart käka sen blir det plugg och träning plus lite mys <3

Ciao!


Torsdag

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här. Har väl inte hänt något speciellt. Har jobbat och så har jag faktiskt skrivit på mitt projekt arbete sen har jag varit i Örebro, kom hem med hår grejer, tre tröjor och ett par byxor. Sen har jag också umgått med Sussie och Robert.

I morgon ska jag först på begravning :/ Sen på kvällen är det match. Sen på lördag ska jag på dop :)

Ciao!

Ikväll..

Ska in med Linda, Haikara och Peter och kolla på herrmatchen ikväll(snart). Det är ju derby mot Nora :O Ska bli kul, skönt att få tänka på något annat också ett tag.

Ciao!

Äntligen fredag eftermiddag och äntligen lov !

Proven gick idag precis som jag trodde - Skit! Men orkar inte tänka på det nu för nu är det lov. Nej nu ska jag kolla på film.
Match i morgon också:O
Ciao!

:/

Kommer bli två feta IG på mig i morgon :(

sista torsdagen innan lov..

Ja just nu sitter man och råpluggar naturkunskap. Känns inte som att det här kommer gå så jättebra i morgon:/ Plus att jag måste börja med matten också:S Fyfan för skolan säger jag bara. Är så skoltrött alltså:( Skönt med lov snart!
R<3

Ciao!

Usch usch usch!

Usch ! Pallar inte med denna vecka. Har alldeles för mycket att göra. Kommer ha hur mycket som helst att göra på lovet :/
I morgon har jag aktiekunskapsprov , som jag inte kan någonting på. Sen så ska jag ha läst i Sofiesvärld plus skriva loggbok om Aristoteles, Platon och Sokrates till i morgon. Inte ens chans att jag hinner det, det får bli på lovet. Dessutom har jag två svåra prov på fredag, matte prov och naturkunskaps prov. Fattar inte riktigt hur detta ska gå till.

Men på lovet ska jag försöka hinna med att jobba, åka till Örebro, umgås med Robert, träna, spela match, skriva två svenska grejer, skriva S.Världsloggbok grejen, komma i fatt i S.Värld, göra klart alla texter till projektarbetet, gå på begravning, gå på dop plus att jag ska hinna med att bara slappna av. Kommer aldrig gå.

Ciao!

Robert är kung

Du ska plugga / Robert


Söndag

Nu har redan helgen gått:/ Igår var det i alla fall match i Kungsör. Tyvärr förlorade vi :/ Men det kan tyvärr bli så ibland. Det var inte riktigt våran dag. Sen efter match så blev det mys med R :) Sen idag har jag jobbat och hann mysa lite med R innan han åkte för att träna. Nu ska jag först käka något, är jättehungrig sen måste jag plugga !

Ciao!

Fredag!

Äntligen fredag och det är bara en vecka kvar till lov :D Kan inte bli bättre. Har dock tre prov nästa vecka :/ varav två på samma dag efter varandra :/ Mindre kul. Idag blir det att slappa och tagga inför matchen i morgon. Nu ska jag nog ta och kolla på en film, vet dock inte vilken än. Det visar sig.

Ciao!

Torsdag

Match och studentfest igår då. Matchen gick bra och vi vann med 5-1 :) Gjorde mål också, kändes himla skönt. Kunde/vågade inte köra fullt ut pga av knät, men det funkade hyffsat ändå för det mesta. Men det var riktigt skönt med 3 poäng :) Sen efter matchen drog jag och Linda till Cicci. Där var även Vera, så vi gjorde oss iordning och drog sedan till Bistro. Rikitgt lyckad kväll blev det :) Idag blir det att plugga sen jobba..

Ciao!


Tisdag

Idag har det varit en ganska seg dag. Började med matte c på morgonen, och vi har prov nästa vecka :O Fattar inte hur jag ska klara det plus att jag har naturkunskaps prov samma dag :/ Usch! Sen efter matten hade vi i alla fall hål så då passade jag på att plugga på religionsprovet som vi hade efteråt eftersom jag min latmask inte har orkat plugga något på det. Men provet gick nog ganska bra ändå:) Sen hade vi min hatlektion- litteraturkunskap. Usch usch säger jag bara. Våran lärare har sagt att han går på de kunskaper vi redan kan:s Hur kan man göra det liksom? Är det inte meningen att VI ska lära oss saker? Aja, sen så fick vi information om "livet efter gymnasiet". Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Sen i alla fall efter vi slutat så var jag och klippte mig. Blev inte så stor skillnad, toppade mest.

Nu ska jag försöka skriva den där provloggen till filisofin och sen läsa i Sofies värld. Jippi!

Ciao!

Söndags ångest igen..

Söndags ångest som vanligt. Har svenska prov i morgon, och fattar inte riktigt vad det är vi ska kunna faktiskt. Så vi får se hur det går :S Men slutar i alla fall tidigt i morgon :) Har för mig att våran teckensrpåkslektion är inställd. Så det blir hem och plugga religion b eftersom jag har prov i det på tisdag. Ska även jobba på eftermiddag/kvällen i morgon och tjäna lite pengar:)

Idag vaknade jag upp med världens bästa människa brevid mig :) Sen var det bara upp och packa för att sedan dra till Västerås och spela match. Som tur var så vann vi med 6-5 (tror jag det blev?!). Men jag gjorde illa knät igen tyvärr :/ Så det blir i alla fall ingen träning för mig i morgon. Men får se hur illa det blev. Känns i alla fall bättre nu.

Igår hade jag och Robert mysdag :) Först hemma hos honom sen åkte vi hit eftersom det inte vara någon hemma. Så det blev mys hela kvällen :) Älskar honom så mycket<3

Nej, nu ska jag försöka plugga lite svenska sen blir det nog tv.

Ciao!

RSS 2.0