Innebandy

Igår var det match mot KFUM Örebro. Vi vann med 7-1 :) Najs. Inte min bästa match med vi vann ju, vilket är det viktigaste :). Ibland är det ganska farligt att spela innebandy vill jag lova:P.



Det gjorde skitont att duscha vill jag lova!
Ciao!

Mm..

Skulle så gärna vilja flytta hemifrån!!


Fredag :)

Drömde mardröm inatt igen :( Det konstiga var att jag drömde även att jag berättade om mardrömmen för mamma :S. Lite mysko dröm tycker jag. Aja idag vaknade jag vid klockan 7 och kunde inte somna om så jag hämtade datorn och la mig och kolla på några vänner avsnitt. Sen vid 9 gick jag upp och käkade frulle, det blev gröt och knäckemacka :). Idag har jag väl inte gjort så mycket. Jag har bara duschat och målat naglar, sen har jag självklart kollat på några vänner avsnitt också :). Nu sitter jag här och väntar på att älskligen ska bli klar med sitt skolarbete så att han kan komma hit :) Sen väntar jag även på mamma, för jag tror att vi ska ta fram adventljusstakarna idag, om jag inte minns fel. Ikväll blir det iaf Idol och mys med världens bästa :) Den här fredagen kan inte bli bättre :)

I morgon blir det att fira mormor som fyller 70 år idag :) Grattis till henne :)!

Nej, nu blir det nog några till avsnitt av vänner^^,. Har snart kollat klart på säsong 1 .

Ciao!


Kärlek

Jag älskar dig <3

jobb

Nu är det dags att åka och jobba. Drygt bara att det ska regna ute nu när jag ska gå till bussen :(

Ciao!

Jul!!

Nu lyssnar jag på julmusik :) Ska snart sätta igång och plocka undan här hemma.

Måste bara säga GRATTIS igen till Linda som fått körkort idag!! :) ( är inte ett dugg avis ;) )

onsdag

Livet är bra underbart ibland.. eller inte..

2 år och 4 månader <3

Ciao!

tisdag

Ligger just nu och kollar på Biggest Loser och snart börjar Ugly Betty, efter det är det Desperate housewives. En helkväll framför tvn alltså ^^,. Idag har jag i alla fall pluggat körkortsteori, en poäng ifrån igen:/ Skapligt sur blir jag. Dessutom står inte allt i boken, vilket gör det hela ännu svårare.. R har även varit här idag :) <3 sen har jag även jobbat.. I morgon är det lönedag :D It´s nice!

Jag längtar så till jul. Tycker att det är den bästa högtiden. Älskar att julpynta, julbaka, tända ljus och sånt:) Och i helgen är det första advent så då ska jag försöka börja julpynta:) om jag nu får tid till det. Har ganska mycketatt göra i helgen. På fredag fyller min älskade mormor 70 år så det blir storkalas hela lördagen, sen på söndag är det match plus att vi ska gratta Nathalie som fyller 1 år och någonstans där emellan ska jag hinna med att jobba. Det får nog bli att julpynta på fredag eller någe istället, det är enda dagen jag hittills inte har något inbokat. Nej nu har Betty börjat :).



Ciao!

måndag

I lördags var det match mot Kungsör. Vi vann med 11-3 :D Vi spelade så jävla bra alltså:) Så himla skönt ! Jag gjorde 4 mål och en ass:) Helnöjd! Sen efter matchen kollade jag, Eken och Johanna på P95, för att Hanna stod i mål :P Efter matchen åkte vi till Kebabhuset för att äta:) Det blev jag, Eken, Hanna, Johanna, Sara, Sandra och henns pojkvän Andreas. Efter vi käkat åkte vi till Lindeskolan igen för att kolla på herrarna. Men jag började må illa när vi kom dit så jag var tvungen att åka hem :( Mådde illa hela kvällen sen. Måste ha varit något konstigt i pizzan eller någe:S

Bästa laget <3
Igår åka hela familjen till Ikea. Mamma skulle köpa ljus och jag och Malin skulle köpa ramar. Jag hitta ingen ram men mamma hitta mer än bara ljus, som vanligt;) Efter det åkte vi till Bauhouse för att mamma skulle handla lite mer. Sen åkte vi till Marieberg Galleria för att käka lite mat sen åkte vi hem:)

Idag ska jag försöka plugga lite körkortsteori.  Sen ska jag kanske ta en promenad med Sussie, om nu vädret blir bättre. R kommer även hit i eftermiddag/kväll. Sen ikväll blir det träning :D

Ciao!

lördag hela dagen

Idag är det match som gäller och det är TRE poäng som gäller för oss :D ! Är sjukt taggad och sjukt nervös - som vanligt ^^,. Efter matchen blir det kanske pizza men några flickor sen kanske kolla på herrarna på kvällen :).
I morgon blir det att åka med mor till IKEA :) Synd att Reza åkte ut igår :( Tyckte hon var bra..Nej nu ska jag dricka vatten och snart laga lite pasta.

Ciao!

Äntligen fredag :)

Usch, sov inge bra i natt heller :( Drömde mardrömmar och skit :( Vaknade vid 4 och var asrädd, så det tog ett tag innan jag lyckades somna om. Vaknade sen vid halv 9 igen och kunde inte somna om. Låg kvar i sängen till typ halv 10 sen gick jag upp och hämta datorn och la mig i sängen igen och farma lite, hade jag tänkt i alla fall, men skiten funkade ju inte, stod att det var någe fel :( Så jag gick och käkade frukost, som är så gott- not! Men nu funkar i alla fall farmville igen :) Har även gjort om på mitt café. Det var så tråkigt att ha nästan likadant som alla andra så nu är det inte likt alla andras tycker jag :) Snart ska jag ta och plocka undan här hemma så att mammi kan damsuga och torka golven när hon kommer hem. Jag ska även fixa med mina bilder idag , hoppas det blir bra :) Kommer nog upp en bild på det senare. Nej nu ska jag ta och börja.

Ciao!

torsdag

Igår hade jag jätteont i armen, huvuvärk, lite feber och mådde illa. Så jag kunde inte träna på kvällen, men jag åkte ner och kolla :) Idag mår jag bättre :) Ingen huvudvärk, illamånde eller feber :), jag är bara lite öm i armen fortfarande men det gör inte alls lika ont som igår. Idag har jag väl inte gjort speciellt mycket, mest suttit vid datorn och tvn. Men i morgon ska jag fixa med mina kort jag framkallat :) Hoppas det blir som jag har tänkt mig. I morgon är det också Idol :) It´s nice ;D. Nej nu ska jag gå och kolla om mamma är klar med pannkakorna :)



Ciao!

Tihih

Fick den av Ekis, eller jag nästan ;)

http://www.tackfilm.se/?id=1258576821535RA90

Hihi ;)

- Men Kalle, vad du ser nere ut.
- Doktorn har sagt att jag ska ta ett piller varje dag under resten av mitt liv.
- Men det är väl ingenting att oroa sig för.
-Jo, han gav mig bara sju stycken!




- Mamma, är det sant att det finns kannibaler i Dalarna?
- Nej Kalle, vad har du fått det ifrån?
- Fröken i skolan sa att en del människor i Dalarna lever på turister.

jobbig natt..

Usch vad dåligt jag sov i natt :( Kunde bara ligga åt ett håll pga att armen jag tog sprutan i började göra ont :( Fick även huvudvärk och svettades till och från :/. Vaknade första gången vid 4 och kunde då inte somna om, låg vaken i 2 timmar, gick sedan upp och tog ett glas vatten. Efter det gick jag och la mig igen. Det tog ett tag innan jag somna om igen men jag vaknade lite då och då hela tiden. Sen vid halv 11 gav jag upp. Har fortfarande huvudvärk och en öm arm:( Får se om jag kommer kunna träna ikväll.

Ciao!

Haha

Hitta den här på min kusins facebook, lite smått rolig tycker jag :P

Under alla år som Britta och Bertil varit tillsammans hade Bertil alltid velat älskat med lampan släckt. Efter 20 år tröttnade Britta på att ständigt treva sig fram i mörkret och tände! Hon såg till sin förskräckelse att hennes man använde en dildo och utropade: -FÖRKLARA DET HÄR! VARFÖR HAR DU ANVÄNT EN DILDO UNDER ALLA DESSA ÅR? Lungt och sansat sa Bertil: - Jag förklarar dildon om du förklara varför vi har 5 ungar!

sprutan-check

Jajamen nu har jag tagit den där sprutna. Känner inte av något än i alla fall. Vi åkte till Storå istället, för det var så jäkla mycke folk här i Linde. Efter en timmes väntan hade vi fått sprutan. Kändes absolut inte som en timme, det kändes som det gick jättefort faktiskt, så det var skönt.

 

Ciao!

tisdag-vaccinera

Usch vad dåligt jag sov i natt. Drömde bara en massa konstiga och läskiga grejer. Kan tyvärr inte berätta om dom eftersom jag inte kommer ihåg dom längre:P. Har i alla fall nyss käka frukost. Det blev som vanligt två knäckemackor, ett glas jucie och ett ägg :). Idag ska jag åka in till Linde för mamma och jag ska vaccinera oss. Det kommer säkerligen vara en massa folk där så man kommer säkerligen få stå/sitta där hur länge som helst, om man nu ens hinner får den idag. Jag är nervös över att ta den av någon anledning, men det beror nog på att jag är rädd för biverkningarna som kan komma och allt man har hört. Aja, det visar sig ^^,

Igår när jag plocka mina ögonbryn så slog tanken mig att jag alltid nyser när jag gör det. Jättemysko tycker jag, liksom nysa av att plocka ögonbrynen. Men sen när jag berätta det för mamma så sa hon att hon också gör det :P Det är stört tycker jag :P. Aja, jag ska ta och göra mig i ordning nu.

Måste bara säga att det var en rolig och bra träning igår :)

Ciao!

Trååk..

Jaha, vad ska man hitta på nu då. Skapligt tråkig dag. Har redan bytt om inför träningen och Sophie kommer inte fören om en timme och 45 min typ. Hoppas mamma kommer hem snart så att jag kan fixa med mina bilder :)

Här är några bilder som visar hur tråkigt jag verkligen har..


Helgen

Nu är denna helg också över. I fredags blev det mys med Robert :). Först var vi här en stund sen på kvällen åkte vi hem till honom. Lördagen var det en tidig match mot Rutin. Vi förlorade med 5-4 :/. Det är länge sen vi vann nu :/ De senaste matcherna har slutat i förlust eller sadden, så nu tycker jag att det är dags för vinst! Sen efter matchen åkte vi till mormor för att käka mat med släkten eftersom morfars syster från Australien snart skulle åka hem till Australien igen. Skulle så gärna vilja åka till Australien. Tror hon har bott där i typ 35 år eller någe. Men det märktes inte på hennes svenska. Hon bröt inte ens :P Idag blev det mys med Robert också, sen övningskörde jag med pappa :) Gick ganska bra idag faktiskt sen har jag även jobbat. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Gossip girl :)

Torsdag

Vaknade klockan 7 i morse och kunde inte somna om först, men efter ett tag gjorde jag det. Vaknade sedan vid halv 11 gick upp och satte mig vid datorn, som vanligt^^,. Ska snart käka lite frulle sen ta en dusch :). Idag ska jag jobba vid 4 sedan ska jag förmodligen åka till Robert :). Så ser mig dag ut förtillfället. Måste också säga att jag har sjukt mycket träningsvärk från gårdagens träning :P Speciellt i magen och ryggen ^^,.

Ciao!

Onsdag

Idag har jag varit på körskolan igen. Så surt att vara ett poäng ifrån :/ Träffade Sussie på bussen hem :) Det var trevligt. Ikväll blir det träning, är inte så jättetaggad nu men jag hoppas jag blir det sen.

R<3

Ciao!

måndag

Vaknade ungefär klockan halv 10 idag. Låg kvar i sängen till ungefär 10. Gick upp käka frukost sen vid 11 gick jag och Malin på en promenad i ca 30 min. Skönt var det. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Mitt Winodows 7 har kommit idag. Fick ju det gratis när jag köpte datorn :) Ska bli intressant och se hur det är.

Ciao!

lördag

Idag var det match mot Surahammar. Inte våran bästa match tycker jag, men vi hämtade upp oss mot slutet :) Bra gjort av oss med tanke på att det inte var mycket som funkade för oss, inte för mig i alla fall. Gjorde ett mål också..

Ikväll blev det mys med mamma, Matte och Malin :) Vi käka bakadpotatis, så sjukt gott är det :) I morgon vet jag inte vad som händer. Blir förhoppningsvis att övningsköra sen självklart fira, eller vad man ska säga, pappsen eftersom det är farsdag i morgon.

Jag älskar min underbara pojkvän <3


Alltid du och jag <3

 

Ciao!

mm

Ikväll blir det mys med familjen med Idol, eller jag det blir nog jag, mamma och Malin ^^,

I morgon är det bortamatch mot Surahammar. Ingen aning om hur det kommer gå faktiskt. Men det känns som att dom är bra.

Sussie, friends forever :)

Ciao!

fredag

Dagen som började så bra blev nu inte alls bra längre..

Vaknade typ halv 10, gick upp käka lite frulle. Sen vid halv 11 blev det en halvtimmes promenad med Malin. Skönt var det. Ska snart börja städa huset, jippi..

Vill att allt ska vara som förut..

Ciao!

onsdag

Usch vad dåligt jag sov i natt igen.. Vaknar hela tiden och drömmer konstiga och jobbiga drömmar :(

Idag har jag varit på körskolan och kört igen. Gick väl helt okej tycker jag.. Har körlektion nästa vecka igen.. Har tvättat och lite sånt idag med annars har jag bara suttit vid datorn och kollat på "På spaning med Bridget Jones" , så jävla bra är den tycker jag :D Träning ikväll också..

Igår hjälpte jag Sophie med New Body. Mycke skratt blev det och vi lyckades tillslut att få allting rätt :)

I morgon vet jag inte vad som händer.. Inget planerat i alla fall..

Ciao!


tisdag

Usch blev väckt av att telefonen ringde vid halv 10 idag :( Det var säkert en jävla telefonförsäljare som vanligt.. Om en timme ungefär ska jag dra till Sophie, vi ska nämligen fixa med New Body. Alla pakten vi sålt har nämligen kommit nu. Tror det var 345 paket, om jag inte minns fel. Sen så ska vi självklart äta en massa ;D Haha!

- Visst är min farm fin?
-Emh, jo visst är din farmor fin..
- HAHHAHA


Ciao!

Måndag

Måndag igen då. Idag ska jag och Malin åka in till Linde. Malin ska klippa sig och jag ska färga håret :) Sen ikväll blir det träning :) Ska vara i gymmet idag innan träningen börjar. Behöver träna magen ooch rumpan.

Igår var det hemmamatch mot Per-Ols. Matchen gick bra överlag, vi hade lite otur, typ 3 skitmål bakåt men ibland har man sån otur:/ När det var ungefär 7 min kvar av matchen låg vi under med 2 mål men vi lyckades hämta upp oss så att det stod lika när matchen var slut. Men tyvärr förlorade vi i SD :/ .Men vi fick ju i alla fall med oss 1 p :) Gjorde tre mål, är förvånad över mig själv faktiskt. Fick även helt sjukt ont i fötterna igår också :/ Vet inte vad det är för fel på dem :S Blev svullen under fötterna :( Måste verkligen kolla upp det där.

I lördags jobbade jag sen åkte jag och R hit. Sen var vi hemma i ungefär 2 och en halvtimme sen åkte vi in till Linde igen för att kolla på Linde-Kopparberg. Tyvärr förlorade Linde med ett mål.


Ciao!

RSS 2.0