30 mars - Hoppas, hoppas!

Det blev lite ändrade planer i söndags. Det blev att jag och Sussie fick åka till Skavsta och hämta grabbarna. Det gick riktigt bra och det var inte alls svårt att hitta :), så det var skönt. Jag sov hos Robert söndag till måndag vilket passade bra eftersom jag skulle upp och jobba klockan 6.00 på morgonen på Nora stadshotell. Det kändes skapligt konstigt att gå upp klockan 5.00 men det gick bra. Jag jobbade från 6.00 till 14.20 och det gick faktiskt riktigt bra för att vara första dagen där. Men det var nog mycket för att tjejen som hade hand om mig var jättesnäll :) Jag var i alla fall helt död när jag kom hem.. Vet inte riktigt vad det kommer bli av det här, jag hoppas i alla fall att det kan leda till mycket jobb eller i alla fall sommarjobb. Men jag ska i alla fall dit i morgon och på fredag och jobba igen :) Fast den här gången får jag sovmorgon för jag börjar inte fören klockan 10.00 :)

Nu ska jag ta och slappa en stund till sen blir det att jobba en sväng sen kommer älsklingen hit :) <3

Ciao!

25 mars - Fullt upp i helgen!

Nu har jag precis klivit upp ur sängen. Vaknade klockan 9, som jag alltid gör nu förtiden av någon anledning?! Nu blir det att göra lite frukost, sen åka till Nora och gymma och sen hem igen för att packa lite. För i morgon blir det först att jobba en stund på morgonen sen åka till Suzzie och ha tjejkväll :D Blir även att sova kvar där och sen på söndagen blir det att åka till älsklingen som kommer hem från Barcelona :)

Idag blir det som sagt att gymma först, sen packa till helgen och sen blir det att åka till Örebro för att först gå på stan med mammi sen ska vi vara barnvakt åt lilla Nattis en stund på kvällen :) Dessutom är det ju löning idag :) Det ser ut att blir en bra dag och helg :)

Ciao!

23 mars - Jobbintervju

Har nyss kommit hem från en jobbintervju och jag tror att det gick bra, för jag ska nämligen dit på måndag igen för att se hur allt går till och så :) Så jag hoppas dom kommer tycka om mig så att jag kan få jobbba där i sommar och helst efter sommaren också:)

Nu blir det att slappa en stund sen är det sista innebandyträningen ikväll.

Ciao!

18 mars - Innebandy?!

Nu var det fredag igen och i veckan har det väl inte hänt speciellt mycket, har mest jobbat och så. Idag blir det att vara hemma och ta det lungt eftersom i morgon är det sista matchen för den här säsongen, eller kanske föralltid?! Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med innebandyn. Det enda jag vet är att om det blir likadant som den här säsongen så blir det ingen innabandy för min del,  inte i WSK Lindesberg i alla fall. Har funderat lite på om jag ska gå till något annat lag, och då är frågan vilket? Eller ska jag lägga ner helt? Suck, jag har absolut ingen aning om hur jag ska göra :/ Men i alla fall, efter matchen i morgon så blir det att åka till älsklingen eftersom han ska åka till Barcelona på söndag och blir borta i en vecka :(

Ciao!

14 mars - Bra helg, älsklingens födelsedag!

Nu var denna helg också över och den har varit riktigt bra :) I torsdagskväll åkte jag till älsk och var kvar där till på lördag. Sen i går var det bortamatch mot Västerås. Var inte alls taggad innan och blev ännu mindre taggad när jag fick veta att vi var endast 8 utespelare :/ MEN, vi lyckades faktiskt vinna :D 4-3 slutade matchen och det var verkligen en sjukt rolig match! Så det firade vi med att käka på Donken :)

Idag blir det att gymma. Efter det blir det att börja riva ute i hallen, sen jobba en sväng och efter det blire Zumba :) Ser ut att bli en bra dag!

Min älskling fyller även år idag, grattis till honom <3

8 mars - Fettisdagen och shopping!

Har precis tryckt i mig en riktigt god semla! Den satt riktigt fint i magen vill jag lova :D

Igår åkte jag och Matte till Nora och tränade. Kändes riktigt bra att få komma igång igen. Efter att ha gymmat i 1 timme åkte vi hemåt och när vi väl kom hem så var det bara att åka in till Linde eftersom Mattes gitarr hade kommit. Så vi drog in till Linde, sen när vi var påväg hem så började bilen typ "hoppa" så jag trodde att jag hade lagt i fel växel. Men så var det inte, utan blien fortsatte "hoppa" och en lampa började lysa på instrumentbrädan, så jag svängde direkt in på en parkering och stället mig där för att kolla i handbok, eller vad det heter, till bilen för att se vad lampan betydde. Det var tydligen "motorelektronik lampan" som lös. Efter det ringde jag till pappa som fick komma och hämta oss och sedan skjutsa hem oss. Pappa lyckades i alla fall fixa felet, kommer dock inte ihåg vad som var fel. Men han kunde hitta felet ganska snabbt tack vare att han hade en sån där avläsargrej. Sen på kvällen var det dags för ett Zumbapass sen blev det att åka till Nora för att sova hos älsklingen :)

Idag har jag varit och shoppat med Sussie på Marieberg :) Rikigt roligt och skönt att bara gå runt och strosa lite. Fick med mig en tröja, örhängen, nagelfilar, en bh och tre navelsmycken. Navelsmycken kostade endast 30 kr st och dessutom var det ta "tre betala för två", så jag fick tre navelsmycken för endast 60 kr. Riktigt bra köp tycker jag :D Just ja, jag köpte present till älskligen också som fyller på måndag :)

Bilder på det jag köpte idag kanske kommer i morgon!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Sofias änglar.

Ciao!

6 mars - Städning

Har precis städat hela huset med Matte. Vi tänkte vara lite snälla mot mamma och pappa som är påväg hem från stugan som ligger uppe i Tyrinäs.

Igår var det match mot Universitetet och vi lyckades få med oss 3 viktiga poäng :) 6-1 slutade matchen och jag gjorde ett av målen :) Nu är det bara två matcher kvar, vilket känns skönt men ändå lite tråkigt.

Nu sitter jag och kollar på skid vm och efter det blir det att åka och jobba en sväng.

Ciao!

3 mars - Torsdag

Vaknade för en halvtimme sen men jag ligger fortfarande kvar i sängen, så himla gött :) Idag när jag vaknade så var jag inge snorig eller någe, så det måste ju betyda att jag är frisk nu :) Skönt!

Igår tränade jag innebandy och självklart körde vi fys första halvtimmen! Jag var helt död kan jag lova och fick så mycket slem och skit i halsen så jag var tvungen att gå och spotta hela tiden :/ Men jag klarade det :) Efter fysen körde vi tvåmål, och det gick väl sådär med tanke på att alla var helt döda ^^, men det var kul ändå!

Idag händer det väl inte så mycket, blir att åka och jobba i eftermiddag. Innan det kommer jag nog hinna med att spela lite Rollercoaster 2 ;) Fick hem det nu i veckan, endast 39 kr kostade det :) Sjukt beroendeframkallande ^^,




Nej nu ska jag göra mig lite frukost!

Ciao!

 



RSS 2.0