29 maj - Mors dag

Nu är det söndag igen och det är mors dag. Mamma blev jätteglad för örhängena hon fick av mig och Matte :) Nu blir det väl att slappa i några timmar för sen är det dags att jobba på hotellet klockan 5.

I fredags blev det ju en del shopping :). Kom hem med:
4 linnen
t-shirt 
shorts
bikini
hårprodukter
halsband
nagellack
3 par trosor

Ciao!

27 maj - Marieberg med Suzette!

Nu är det snart dags att åka och möta Suzzie vid Lilla mon för att sedan åka till Marieberg :)

 

Ciao!


26 maj

Har precis packat ur väskan och nu ska jag snart ta och göra mig i ordning för kvällen för att sedan krypa ner i sängen och somna till tv:n. Är så himla trött alltså. Jag är verkligen inte van att jobba såhär märker jag :P Men det ska det bli ändring på -hoppas jag!
Här är min jobbvecka:

Måndag -Städ Lindesberg
Tisdag - Städ Lindesberg
Onsdag - Hotellet i Nora + städ Lindesberg
Torsdag - Hotellet i Nora + städ Lindesberg
Fredag - LEDIG! Örebro med Suzzie
Lördag - Städ Lindesberg
Söndag - Hotellet i Nora

Just ja, jag fyllde ju år igår och pappa i förrgår och det firade vi med att äta trerätters på Wok House igår kväll. Så sjukt gott var det!

Nej nu blir det att krypa ner i sängen!

Ciao!


23 maj - Fixa frukost?

Nu är helgen över och det finns inte så mycket annat att säga om den förutom att den har varit jättebra! Jobb, konfirmation och kalas har det varit. Det blev lite ändringar på söndagen för Roberts lillasyster konfirmerade sig så när jag slutade vid 12 så blev det att fika och gratta? (säger man så?) henne. Sen åkte jag och älsk hem till mig för ha kalas för mig och pappa.

Idag blir det att färga håret hos frisören. Men jag vet inte riktigt än hur jag vill ha det, kanske blir det att lägga in lite ljusa slingor så att det blir lite "liv" i håret nu till sommaren?. Sen blir det i alla fall att jobba en kort sväng och även ett zumbapass!

Nej nu funderar jag på om jag ska ta och fixa en stor frukost till mig och älsklingen, som för övrigt ligger och sover här brevid.

Ciao!

20 maj - Fullproppad helg!

Ställde väckarklockan på 8.30 idag för att jag inte skulle sova alldeles för länge eftersom jag ska upp tidigt och jobba i morgon. Så nu ska jag snart ta mig ut på en promenad i det fina vädret!

Igår var det kalas, men inget vanligt kalas utan min gammelfarmor fyllde nämligen 100 år igår! Helt sjukt trycker jag! Hon föddes ju 1911 och fatta vad mycket hon har varit med om. Hon levde ju både under första och andra världskriget. Sen att hon har varit med om all uteckling som har varit under 1900-2000 talen.  Tänkte mest på att det har hänt ganska mycket med all elektronikutveckling och sånt. Lite cool tycker jag. Just ja, gammelfarmor fick faktiskt ett telegram från kungen. Vi var lite osäkra på om de fortfarande höll på med sånt och det gjorde de tydligen ^^,

Idag blir det att mest ta det lungt eftersom det händer ganska mycket i helgen. Ska som sagt jobba i morgon, mellan 7-15 på hotellet i Nora sen ska jag åka direkt därifrån till Örebro för att gratta min kusin som fyllde 25 år i onsdags. Sen på söndag ska jag jobba igen på hotellet i Nora fast mellan 7-12, sen kommer släkten hit för att gratta mig och pappa på eftermiddagen. Pappa fyller nämligen på tisdag och jag på onsdag!

Nej just ja, promenad var det!

Ciao!

16 maj - Sommarjobb fixat!

Fick ett underbart samtal idag från Örebro. Jag fick sommarjobbet :D Så jag kommer gå på schema vecka 26, 29, 30, 31 och 32. Utöver det kommer jag jobba lite då och då när det behövs. Så det känns så himla skönt :)

Just nu sitter jag hemma hos älsk, men han är iväg och tränar fotboll just nu. Så jag försöka fördriva lite tid genom att blogga lite. Ska sova här i natt, vilket passar bra eftersom jag ska börja jobba kl 6 i morgonbitti på Hotellet i Nora. Ska även jobba där lördag och söndag en stund. Känns gött :)

Nej nu ska jag ta och kolla på en film eller något.

Ciao!


12 maj - Intervju avklarad!

Så nu var intervjun avklarad. Det blev ingen intervju i måndags, var tvungen att byta tid till idag istället och som tur var gick det bra. Så nu kommer jag få besked inom en vecka om det blir något jobb eller ej, så nu håller jag verkligen tummarna! Det kändes i alla fall som att intervjun gick bra, var jättenervös innan men när jag väl träffade henne så försvann nervositeten, så det var skönt :)

Nu blir det bara att slappa fram till kl halv 4 då det är dags att jobba en sväng i Linde.

Ciao!

7 maj - Underbart med sol!

Nu var det helg igen och äntligen verkar det som att solen har hittat hit igen - skönt! Idag åkte jag med mor och far till Lindesberg för att gå på bomässan. Var ganska intressant. Följde mest med för att kolla på inredningsgrejerna, och det fanns ju ganska mycket fint faktiskt. Sen efter det åkte vi till plantmarknaden och granngården för mamma skulle handla lite grejer. Sen åkte vi hem och grillade :) Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i 6 så att jag kan åka till älsklingen <3

På måndag är det ju dags för intervju men jag har faktiskt inte börjat blivit nervös än. Men det kommer säkert i morgon eller när jag väl ska åka dit. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet!

Ciao!

4 maj - Tillbaka efter bloggpaus och kan turen ha vänt?

Har haft en liten bloggpaus nu, eller ja, inte så liten utan ungefär en månad. Men nu är jag tillbaka igen, tror jag ^^,

Det har väl inte hänt något speciellt i mitt liv, fören fram tills idag. Skickade nämligen in en jobbansöka och tjugo minuter senare ringer dom och frågar om jag kan komma på intervju! Så på måndag ska jag dit :D Så himla glad jag är nu! Hoppas turen har vänt! Tur också att moster tipsade mig att söka jobb där :) Så nu hoppas jag verkligen att jag får jobb där, i alla fall i sommar och sen hoppas på att få fortsätta därefter!

Ciao!

RSS 2.0