Blir så trött...

Ja här sitter man efter att ha varit på akuten i 4 timmar. Igår skadade jag nämligen knät i sista perioden på matchen. Jag kunde typ inte sova på hela natten, för så fort jag rörde mig så gjorde det ont i knät, så jag vaknade en gång i timmen sen vi 4 låg jag vaken fram till 5.20 för att det värkte så.

Sen på morgon när jag skulle kliva upp ramla jag ner på sängen direk för jag kunde verkligen inte stå på högra benet. Kunde inte räta ut det helt. Så det var bara för mig och mamma och åka till akuten. Men som "tur" var så var det inget allvarligt, utan det var något på "utsidan" av senan ( ej säker på stavning) som harde sträckts eller hur det nu var, Fattade inte så mycket. Så nu blir de inge innebandy för mig på två hela veckor, minst :( Det enda jag skulle göra var att gå. Så det får väl bli promenader för mig, när jag kan stå på benet mer. För just nu kan jag inte ha benet rakt. Aja, vi vann iaf matchen så det var bra :) 5:e raka segern :)

Nej nu ska jag kolla lite på One Tree Hill, sen kommer Robert hit :)
Ciao !

Torsdag...

Torsdagar är så sköna eftersom vi har den härliga flexibladagen :D Vaknade halv 12, var hur skönt som helst att få sova ut. Idag blir det väl som vanligt att plugga :/ I morgon ska vi på en mässa , är inte så jätte taggad, men det sig att den är bra så vi får hoppas på det. Träning igår, gick väl helt okej. Nu ska jag väl sätta igång med mitt pluggande.
Ciao!


Helgen..

Tänkte ta och skriva lite om vad som hände i helgen. I fredags var det skola som vanligt och vi hade läxprov i religionen som inte skulle vara stort sa våran lärare. Men hon snacka bara en massa skit, det var ju typ lika stort som vanliga prov, gick tyvärr inte så bra tror jag, men det visar sig. Sen direkt efterskolan var det dax att dra hem för att käka och packa inför matchen. Match gick väl inte så jätte bra för mig (som vanligt nu förtiden) men som tur var vann vi iaf ;) 3-2 mot KFUM Örebro. Jäva skit dommare hade vi också, men inte mycket man kan göra något åt. Tur att vi vann för annars hade jag blivit förbannad.

Sen på lördagen var det ju Lindas fest :) plus hennes två kusiners^^, . Innan vi drog ner till teatern var det lite förfest hemma hos mig, 7 st tjejer som skulle göra sig iordning, ujuj säger jag bara, men det löste sig^^, . Festen var hur kul
som helst , god mat och god tårta :D Drog hem runt 2.

Bakre från vänster: Cicci, Eken, Vera, Pernilla, Jag  Främre från väster: Lojsan, Linnea

Sen på söndagen blev det att åka till Västerås, för att kolla på Västerås-Warberg. Men gud vad dåligt Warberg spelade :S Men tur att de vann iaf. Aja så har min helg sett ut iaf. Nu tänkte jag ta och plugga lite eller så kanske det blir att sova istället, vi får se.
Bye ! 

Nu har även jag skaffat mig en blogg...

Japp, även jag sitter nu här och skriver om mitt liv, vi får se hur länge det varar. Idag är jag hemma från skolan, mådde inge bra i morse, gör inte det nu heller. Aja, detta inlägg blir nog

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0