27 juni

Nu ska jag snart käka för att sedan åka till Linde och jobba en sväng. Senare ikväll blir det att åka till Nora för att hämta Robert för att sedan åka till Linde igen. Vi ska nämligen vara kattvakt åt mormor och morfars katt ett par dagar och då fick vi bo i deras hus om vi ville, och det ska vi göra också :) Mysigt!

Midsommarafton blev jättelyckad! Jag hade så himla roligt och trevligt :)

Nej nu måste jag kila.

Ciao!

24 juni

Nu bär det snart av in till Linde för att hämta mamma för att sedan handla mat och lite annat.

Ciao!

Systemet - Check

Kom hem från Linde för ett litet tag sedan. Jag har nämligen handlar på systemet helt själv :D Var jättenervös av någon anledning :P Nu har jag precis käkat lite korv med bröd , gött var det :) Ska ut och spring vid 8 hade jag tänkt. Tror mamma skulle följa med också :) Nu ska jag greja lite.

Just ja, jag har fått hem filmer också. Sex and the City- The Movie och de 5 Harry Potter filmerna :D Allt för 300 spänn. Helt okej tycker jag^^,

Ciao!

23 juni

Idag är det ännu en dag med strålande soool :D Så himla skönt är det. Har redan suttit ute i en timme och det var hur gött som helst ska snart gå ut igen ska bara fylla på vattenflaskan.

Senare idag blir det att jobba en sväng sen blir det hem och springa, blev ingen springtur igår :O ..Nej nu ska jag gå ut i solen igen :)

Bilden blev vriden när jag ladda upp den.. :/
Dock inte världens bästa bild överhuvudtaget med tanke på att den är tagen med mobilen.




Ciao!

Fotboll och glass

Nu har jag jobbat klart för idag. Nu blir det att kolla på fotboll, Argetina-Grekland, ska nog dessutom hämta lite glass också.. Lär nog skynda mig, matchen börjar snart :O

Ciao!

Food time

Har precis käkat lite mat. Det blev lax, kallsås och en godsallad :) Mums! Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen igen, dock ser det ut som att solen har gått bakom moln förtillfället.

Min goda lunch :)


Ciao!

22 juni

Lagkvällen igår var jättetrevlig :) Det började med att vi grilla. Det bjöds på hamburgare, kött och potatissallad och det var hur gott som helst :) Efter vi käkat så hade vi lite tävlingar och mitt lag förlorade :/ :P

Idag blir det att sitta ute i solen för det verkar bli en riktigt fin dag. Ska dock åka och jobba i eftermiddag så jag får passa på att sitta ute nu på morgonen/dagen. Sen när jag kommer hem från jobbet, om det inte blir allt för sent, så ska jag nog ta mig en liten springtur. Vi har ju ingen träning i morgon så jag måste verkligen ta tag i det här själv och med tanke på att nästa vecka är sista veckan vi tränar tillsammans innan sommaruppehållet, så måste jag verligen ta tag i kragen och ta mig ut och springa så att jag håller igång.

Nej nu blir det att käa frulle, vet bara inte vad jag ska käka för "gott" idag ;).

Ciao!

Kamerna fortfarande borta

Jag saknar verligen min kamera. Den har varit bort i flera månader nu :/ Hoppas den ligger uppe i Tyrinäs, annars vet jag verkligen inte var den är. Jag får be mamma och pappa kolla när de åker upp dit nu i helgen.

Ciao!

21 juni

Inatt sov jag verkligen inge bra för jag vaknade flera gånger under natten :/ Jag gick i alla fall upp vid 10 och käkade två knäckemackor och drack ett glas mjölk sen satte jag mig självklart framför datorn ;)

Idag blir det att först att greja lite här hemma sedan åka och jobba en sväng och sedan åka hem och byta om för att sedan åka till Linde för att ha lagkväll hos Göran :) Det verkar ju bli bra väder i alla fall :)

Ciao!

20 juni

Nu har jag precis käkat frukost. Idag smakde det faktiskt ganska gott. Jag tycker nämligen inte om frukost speceillt mycket, oavsett vad jag äter. Vet dock inte varför.. Idag blir det att ta en springtur eftersom det inte blev någon igår. Satt och kollade på tv hela dagen istället, på bröllopet såklart :) Så himla fint var det. Påtal om bröllop så är det mamma och pappas bröllopsdag idag :) Tror de firar 13 år :)

Jag har även läst ut sista Harry Potter boken. Helt sjukt bra var den! Längtar verkligen tills filmerna kommer. Har för mig att de skulle göra två filmer av sista boken.



Ciao!

19 juni - Bröllop

Idag blir det sjävklart att kolla på bröllopet :), men jag ska även försöka hinna med lite annat också, bland annat ska jag försöka ta mig en springtur, städa på mitt rum och lite sånt.

Hittade roligaste kommentarerna från barn, här kommer några exempel:

"Svampar växer på fuktiga ställen. Det är därför dom ser ut som paraplyer." (Henrik 8 år)

"Om man är stel i huden är det bara att smörja sig med tigerbalsam. Den verkar fort, för mosda tiger är starka saker." (Hege 6 år)

"Min mamma är så himla fin, för hon har så långa bröst." (Bjarne 6 år)

Ciao!

Man är bra smart ibland

Skapligt smart jag är ibland. Jag beställde ett spel för vecka sen idag. Det stod att det skulle ta 2-4 dagar att få spelet. Jag har kollat i brevlådan varje dag och inte har det legat något spel eller brev där inte. Jag tänkte att jag kanske borde ringa dit och kolla var spelet har tagit vägen. Det kanske har försvunnit på posten eller vad som helst. Jag går in på min mejl för att kolla min orderbekräftelse och för att kolla efter ett nummer dit. Sedan när jag kollar lite längre ner i mejlet så står det något konstigt tycker jag, så jag ropar på Matte och han läser det och säger att jag redan fått spelet. Det var tydligen ett "nedladdningsspel". Så det betydde att jag har spelet i en hel vecka. Suck alltså..

Ciao!

17 Juni - sol, sol , sol :)

Ännu en dag då solen skiner :) Jag älskar verkligen detta väder, speciellt när man är ledig :) Tyvärr ska det inte bli lika bra väder i morgon :/ Så man får passa på att vara ute idag så mycket som går.

Senare idag ska jag in till Linde och handla lite städgrejer jag behöver, för jag ska nämligen ut och städa i Yxe idag. Sen efter jobbet blir det att åka direkt hem och sedan vänta på älsk som ska komma och hämta mig efter sin träning för att vi sedan åka vidare mot Nora.

Ciao!

Nathalie :)

Just ja, här kommer även en bild på lilla Nattis som mamma och jag var barnvakt åt i helgen.
Så himla sööt :)

Nathalie 1 år och 7 månader :)

Ciao!

16 juni - Bullar, fruktsallad, sol och en bra bok

Idag har jag suttit ute i solen och läst. Riktigt gött var det. Dock blev det lite kallt när solen gick i moln och det blåste. Jag har även hunnit med att baka bullar. De blev 48 stycken och riktigt goda blev dem:) Sedan ikväll blir att att åka till Linde för att träna lite.



Jag gjorde mig en riktigt god fruktsallad som jag åt medan jag satt i solen :)

 

Ciao!

15 juni

Har sån sjuk träningsvärk efter träningen igår. Träningen var riktigt rolig och riktigt jobbig. Det var tack vare tjejerna som var där igår som gjorde att jag orkade. Helt slut var jag efteråt i alla fall. Men den känslan är nog den bästa som finns nästa. Att känna sig helt slut i hela kroppen :) Sen åkte jag hem, duschade fick i mig lite mat sen blev det att gosa med älsk framför tvn, och självklart kollade vi på fotboll ;)

Idag har jag varit och kollat där jag kommer jobba två gånger i veckan framöver, i alla vad det låter som nu. Det är till städjobb som jag fått. Så det ska bli skönt att få tjäna lite mer pengar :)

Ciao!

14 Juni - Nagelstyling ;)

Har nyss fixat mina naglar. Eller ja, jag har försökt i alla fall. Har nämligen fått hem lite nagelstylingsgrejs och sedan köpte jag 6 ny nagellack i helgen. Dock blir det inge bra ännu, har inte riktigt lärt mig än. Men det blir nog skitsnyggt när jag väl lärt mig :) Bilder kommer när det blir som jag tänkt mig ;)

Jag och älsk ska till Göteborg i slutet av Juli :) Vi ska bo på hotell, käka god mat, gå på Liseberg och fira 3 år :) Vi blir kvar där 2 nätter :) Längtar så mycket! <3


Ciao!

11 Juni

Idag åkte jag och brorsan in till Linde för att hämta mamma för att sedan åka och käka på Lindegården. Jättegod mat var det. Efter det gick vi till stan för att kolla på studenterna. Man blev sjukt sugen på att ta studenten igen! Det är även helt sjukt att Matte tar studenten nästa år :O. Det betyder ju att man själv börjar bli gammal :P.

I helgen ska jag och mamma "bo" i örebro. Vi ska vara barnvakt åt lilla Nattis, mitt kusinbarn. Så himla söt är hon :) Hon är bara 1,5 år ungefär. En riktig lite trollunge är hon :P :) Vi hade tänkt att åka till Lek och Buslandet med henne, men tyvärr är hon lite sjuk så vi fick hoppa över det.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och läsa lite.


R<3

Ciao!

7 Juni - Jag pallar inte

Känner mig riktigt deppig just nu. Allt går verkligen emot mig :( Jag har inte fått något riktigt sommarjobb, jag har två tentor kvar som jag inte orkar plugga till, jag vet inte hur jag ska göra i höst med skolan, flytt, innebandy och jobb :( Allt blir bara så komplicerat...Jag har verkligen inte turen på min sida längre..Suck..

3 Juni - Sol och plugg

Underbar dag har det varit. Det började med att jag vaknade och trodde att klockan var jättemycket. Trodde den var runt 10-11. Men det visade sig att den bara var 8, så jag låg kvar i sängen ett tag och sedan gick jag upp och fixade frukost. Superskönt! Idag har jag suttit ute i solen och pluggat. Har faktiskt fått lite färg :) Blir nämligen inte så lätt brun nämligen. Dock har jag blivit lite röd där jag missat att smörja in mig :/. Morgondagen kommer nog se ut på samma sätt. Hoppas bara det är lika underbart väder :)

Ciao!

RSS 2.0