26/2- Dålig fredag..

Sitter just nu i skolan. Känner att jag bara vill hem just nu. Ikväll blir det att bara vara hemma och slappa känner jag. I morgon är det match och utgång. Är förtillfället inte speciellt taggad för något utav det faktiskt. Synd att den här dagen inte är lika bra som gårdagen, eller ja när vi var på Marieberg, det var det som var bra med gårdagen kom jag på ^^,

Ciao!

24/2

Så nu var tentan gjord. Eller jag jag kommer få göra om den senare, för det gick verkligen inge bra. Men det tänker jag inte tänka på nu. Efter tentan käkade jag och Eken på Max, sjukt gott :D. Sen så förlorade vi i helgen igen.. Suck..Idag är det träning igen, är inte speciellt sugen men det är väl bara att åka dit ändå. Träningen i måndags blev i alla fall kul tillslut :)

Jag känner att jag verkligen behöver komma bort från allt. Jag vill verkligen skaffa mig något eget, jag vill ha ett jobb! Ett heltidsjobb! Men det är ju inte speciellt lätt när man inte har någon utbildning och sedan med tanke på hur det ser ut i världen idag.

Varför blir det aldrig som man tänkt sig?

Ciao!

20/2 - Fullt i butiken!

Detta har jag aldrig varit med om.


Det står att det är fullt i butiken :S Visste inte att det kunde bli så faktiskt.

19/2 - Halkan och Sophies födelsedag

Så nu var halkan gjord och det var hur kul som helst :D Var jättenervös igår, men när jag väl kom till körskolan försvann nervositeten så det var skönt :). Nu ska jag nog lägga mig i sängen ett tag. Är väldigt trött, sov inte så jättemycket i natt.

Idag fyller Sophie Eklöf 20 år :D Ett stort grattis till henne ! <3


Vi bjuder på den !

Ciao!

17/2- plugg..plugg..plugg

Har pluggat i flera timmar nu, känns det som i alla fall. Har nog i alla fall pluggat i typ 3 tror jag. Är helt slut i huvudet och har massor kvar att göra. Ska nog ta en paus och försöka snart igen för nu funkar ingenting.

Ciao!

15/2- Sjukt jobbig vecka nu

Nu är jag mätt i magen :) och snart, eller ja om typ 1 timme är det dags att åka till träningen :). Är dock sjukt trött. Vaknade i natt av att jag drömde en värsta mardröm. Jag förstår inte varför jag alltid ska drömma mardrömmar när jag sover själv.. :/ Men när jag vakna var jag i alla fall skiträdd och drog täckte över huvudet direkt. Efter ett tag vågade jag kolla vad klockan var och den var 5.10 och min klocka skulle ringa 6.00.. lite smått surt. Kunde inte klockan ha varit typ 3 istället. Sen tog det ett tag innan jag lyckades somna igen, men jag hann inte sova speciellt länge innan klockan ringde. Men jag låg kvar i sängen till ca halv 7 istället. Sen åkte jag in till Linde för att ha körlektion mellan 7.30-8.20 , som gick kanon bra :) sen åkte jag med 8.30 bussen till Örebro. Hade föreläsning från 10.15-12.00 och var inte hemma fören halv 2. När jag kom hem satte jag mig vid datorn sen så tog jag faktiskt tag i pluggandet. Fast kom inte så långt, men bättre att göra lite än inget. Har nämligen första tentan om en vecka och jag känner mig sjukt nervös och sjukt stressad. Har nämligen fullt upp den här veckan med träningar, jobb, körkort, skola. Men jag har gjort en liten "lista" på allt jag har att göra och sedan har jag försökt skriva upp när jag ska göra vad, så jag hoppas det löser sig.

Min vecka kommer se ut såhär:
Måndag: Körlektion 7.30-8.20, Föreläsning 10.15-12.00, Plugga, Träning 20.00-21.30
Tisdag: Föreläsning 10.15-12.00, Plugga, Jobba 16.00-?,
Onsdag: Plugga, Lektion 13.15-15.00, Plugga, (Träning 19.00-21.00)
Torsdag: Plugga, Lektion 13.15-15.00, Jobba 16.30-?, Plugga
Fredag: Halkan 6.50-12.50, Plugga
Lördag: Plugga, Jobba
Söndag: Match, Plugga

Nu ska jag nog ta och plugga lite körkortsteori sen blir det att packa och byta om inför träningen.

Ciao!

10/2- Pluggdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev men det har inte hänt så speciellt mycket. Jag har mest varit i skolan, tränat och jobbat. Igår var det match mot Per-Ols och vi förlorade :( Träligt... Idag blir det i alla fall att plugga en hel del och sen är det ingen träning ikväll:( Kanske tar och kör ett styrkepass här hemma istället. Jag har även bokat halkan. Är riktigt nervös inför det ! Men det ska nog gå bra, hoppas jag :O. Nu ska jag försöka att ta tag i pluggandet.

Ciao!

5/2- Fredag=Plugg+Städning

Skönt med fredag. Sov inte alls bra i natt. Vaknade flera gånger osv, så är det nästan jämt när jag sover själv.. Idag har jag pluggat lite granna. Sen har jag börjat städa mitt rum , det blev att damma, damsuga och torka golven. Det såg ut som ett helvete. Fast är inte riktigt klar ännu, ska fortsätta snart igen. Tog en matpaus nämligen.

Idag kom även en klänning och ett par skor jag beställt :) tyvärr var skorna lite försmå, så jag måste beställa ett par 37 istället. Men klänningen satt bra :)...Nej nu ska jag fortsätta så att jag blir klar någon gång.

 




Ciao!

RSS 2.0