Fredag :)

Skönt med fredag igen. Har varit en skön dag. Började med matte c på morgon, börjar faktiskt fatta lite nu^^, sen hade jag hål och då fixade jag och Linnea våran redovisning om Bach som vi skulle ha på kulturhistorian. Redovisningen gick jättebra tycker i alla fall jag :) Så det var skönt. Slutade tjugo i 2. Sen så fick jag skjuts hem av Eken :) Sen har jag bara slappat vid datorn och tvn hela dagen typ^^, Nu ska jag fortsätta kolla på Let´s dance.

I morgon ska jag träffa älsklingen:) Längtar <3

Torsdag

Nu var det länge sen jag skrev. Men har varit lite sjuk och så. Igår var det träninge, var tyvärr inte så många med det gick ändå. Har träningsvärk i alla fall. Idag har jag faktiskt pluggat. Duktigt Malin!


Ciao!

Måndag

Japp måndag igen. Men det är bara tre veckor kvar till lov :D Sitter här och väntar på att maten ska bli klar och sedan väntar jag på att min babe ska komma :) Sen senare ikväll blir det träning, är inte alls taggad för det är hur trött som helst :/

Idag har vi diskuterat Cypern. Det är inte alls långt kvar nu och jag längtar så jävla mycket alltså. Gud vad skönt att få komma bort och bara sola, slappna av och gå ut varje kväll med tjejgänget :D It´s nice ! Den 18 maj åker vi :D

Ciao!

Äntligen fredag

Skönt med fredag. Kom precis hem. Hade bara matte C och labb idag. Så skönt. Idag blir det en riktigt slappardag för mig. Blir nog några avsnitt av One Tree Hill :)

I morgon är det match igen, är riktigt taggad för de två senaste matcherna har det inte gått så bra för mig. Det är i alla fall hemma match mot Per-Ols i morgon kl 2 på Lindeskolan.

På söndag så firar jag och Robert 1 och ett halvt år :) <3 Han är verkligen världens bästa. Älskar honom så mycket <3

Robert och jag <3

Nej nu börjar nog mitt OTH maraton^^,

Ciao!


Torsdagar i mitt hjärta

Älskar verkligen våra torsdgar. Hur sköna som helst. Ja idag ska jag försöka plugga lite sen städa mitt rum. Det behövs verkligen.

Match i tisdags, var inte riktigt min dag, men min gamelmormor hade gått bort precis och det var mycket som snurra runt i huvudet. Kan fortfarande inte förstå att hon är bort :( Men som tur var var alla andra på alerten så vi vann efter sadden med 4-3:) Så det var skönt.

Nej nu ska jag kolla på OTH innan det blir något plugg. Ska även jobba ikväll. Orkar egentligen inte men får tänka pengar pengar pengar :) Det är även handboll ikväll som jag ska försöka hinna se.

R<3

Ciao!

Ångest söndag

Usch. hatar verkligen söndagar. I helgen har jag hunnit med ganska mycket faktiskt. Match i fredags och den vann vi med 8-2 :) Var inte riktigt min dag, men det var riktigt skönt att vi vann. Sen lördag, sov länge med älsklingen brevid mig. Sedan pluggad vi från halv 1 till 18.00. Riktigt duktiga var vi :) Sen så blev det mysa och kolla på handboll. Sen idag så åkte vi in till Linde och fikade sen åkte han hem. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer i helgen.

I morgon ska jag försöka hinna med att jobba och träna efter skolan. Tur att träningen är sen så det ska jag nog hinna med.

R<3

Ciao!

Kärlek

Jag älskar dig <3

Äntligen fredag:)

Skönt med fredag. Men vaknade dock med världens magont:( Så jag stannade hemma från skolan. Men mår bättre nu :)Det är bra att man kan sova bort det mesta som gör ont och är besvärligt så som magont, huvudvärk och migrän.

Ikväll är det i alla fall match. Jättenervös (som vanligt) men också sjukt taggad. Idag måste vi verkligen vinna!

Nu ska jag plugga lite sen blir det OTH.

Ciao!

R<3

Torsdag

Vaknade upp med älsklingen brevid mig :) Bra start på den här dagen i alla fall . Idag är det plugg som gäller. Har hur mycket som helst att göra känns det som. Det blir i alla fall att matte, projektarbete och naturkunskap och kanske lite filisofi om jag hinner. Usch usch!

Match i morgon. Tagga tagga tagga!

Ciao!

Seg måndag..

Skönt att vara hemma. Slutade 13.05 idag. Sen så gick jag och Vera och fikade :) Mysigt och gott var det. Nej, nu ska jag försöka göra klart arbetet. Skjuter alltid fram allt. Eller så blir det att kolla på OTH. Det lockar mycket mer.
Träning ikväll :)

Ciao!

Så himla nära..

Så himla surt, vi var så nära. Vi hängde med i första och andra perdioden, sen orkade inte vi riktigt. Vi kämpade på riktigt bra idag i alla fall. Vi spelade verkligen som ett lag. Så det var kul. Plus att vi bara förlorade med 2-4 mot ÖSK. Det är faktiskt bra gjort tycker jag. Gjort ett mål också :)

Skola i morgon. Usch usch! Men slutar tidigt i morgon så det är skönt :) Har nämligen inget teckenspråk och i morgon kommer R hit<3 plus att det är träning sen på kvällen. Kan inte bli bättre :)

Ciao!


Great :)

Skönt med helg :) även fast jag bara gick en dag. Aja, igår blev det mys med R :) Fast han åkte idag, han skulle in o kolla på fotboll. Så jag ska väl försöka då att skriva på arbetet som jag inte kommit långt på sen ska jag jobba ikväll också :/ Usch vilken tråkdag:( Men i morgon är det match i alla fall :D Ser riktigt framemot det :)

Ciao !

i morgon börjar skolan igen..

I morgon börjar skolan för mig. Idag har jag faktiskt börjat på att skirva på mitt arbete :) Sen har jag inte gjort någe speciellt bara slappat. Ska snart iväg och jobba.

Träningen igår var riktigt bra, skönt att vi var mycket folk. Det gör verkligen stor skillnad. Match på söndag mot ÖSK :O

Ciao !

Studiedag

Ikväll är det träning och det är väldigt behövligt med tanke på allt jag har ätit under detta jullov.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, skulle behöva börja skriva på ett arbete som ska vara inne på tisdag. Men har inte riktigt orken. Har i alla fall städat mitt rum idag och det var väldigt behövligt vill jag lova. Men det kommer nog förmodligen bli lika stökigt igen bara om någon dag. Det brukar i alla fall bli så.

Nu ska jag nog ta och kolla på OTH :)

I love you babe <3


Rubrik

Nu var det ett bra tag sen jag skrev. Men har inte haft tid att blogga. Snart är lovet slut :/ , vill verkligen inte tillbaka till skolan. Men det är ju inte mycket kvar nu som tur är. Har hunnit med ganska mycket på lovet. Har varit väldigt mycket med älsklingen och det var underbart för det var länge sen vi kunde träffas så mycket. Älskar dig <3

Idag har jag varit i Örebro precis hela dagen. Från 12-19. Har kollat på innebandy DM, kvartsfinaler och semifinaler. Det var riktigt kul faktiskt. Men är skapligt trött nu. Så det blir nog att lägga sig snart skulle jag tro. Träning i morgon :) Very nice ;)

Ciao !

RSS 2.0