27 juni - Är det sant?

Trött i benen och trött i huvudet, så det är nog dags för mig att gå och lägga mig tror jag. Idag var det min första dag på sommarjobbet i Örebro och det gick bättre än jag trodde att det skulle gå. Det blev lite struligt på morgonen men sen blev det bättre mot eftermiddagen. Idag jobbade jag från 7-16 men imorgon blir det att jobba kväll så jag jobbar mellan 13.30-22.00 så det ska bli skönt med lite sovmorgon. Sen blir det att jobba dag på onsdag, fredag, lördag och söndag. Så min enda lediga dag den här veckan är på torsdag.

Midommarafton spenderades först här hemma sen blev det en sväng till logen mella 23-01 med Sussie och hennes pöjk. Sen 03.30 var det dags att hämta brorsan som var på fest. Snäll syster han har tycker jag ;)

Just ja, jag och Robert var och kollade på en till lägenhet i torsdags och den var jättemysig och fin tyckte vi, så vi bestämde oss för att ringa och säga att vi ville ha den och idag fick vi besked att vi fick den :D Så vi ska bara skriva på kontrakt sen är det inflyttning 1:a augusti! Snacka om att jag längtar och snacka om att det är mycket som behövs inhandlas till dess :P I´m so happy :D

Nej nu är jag supertrött så nu ska jag sova.

Ciao!

23 juni - Sjuk?

Sitter här med huvudvärk, snor i näsan och känner mig lite konstig i halsen, kan jag hålla på att bli sjuk :/? Hoppas inte för det har jag inte tid med. Ska ju börja jobba nästa vecka så jag hoppas det bara varar en kort stund, typ nu över helgen bara. Jag får se till att sova mycket, dricka massa vatten och käka c-vitamin och bara hoppas på det bästa! Med tanke på hur jag känner mig idag (orkar ingenting, är trött och seg) så blir det nog en lung midsommar för min del imorgon :/

Vi var ju och kollade på två lägenheter igår och den ena hade alldeles för litet sovrum, man fick bara plats med en liten säng så den ville vi inte ha. Sen den andra vi kollade på var faktiskt helt okej, så när vi skulle ringa och säga att vi var intresserade så - ja gissa? det var redan någon som hade ringt och sagt att den ville ha den! Jag blir så irriterad alltså!!

Nej nu ska jag snygga till lite i mitt rum sen blir det att åka till Nora och träffa Sussie en sväng :)

Ciao!

21 juni - Jag hoppas verkligen..!

Nu ska jag snart åka iväg och jobba en kort sväng och sen blir det att åka till älsklingen i Nora. Imorgon ska vi kolla på två lägenheter och jag hoppas verkligen att någon av dem är bra! Det är ju verkligen skitsvårt att hitta en bra lägenhet som är någorlunda fräsch,i rätt prisklass, lagom stor och att ingen annan j*vel ringer och tar den före!

Ciao!

20 juni - Myggj*vlar!

Har typ 1000 myggbett på bena! Nejdå, men jag har 10 stycken på det högra och 3 stycken på det vänstra. Men det känns som att det är minst 1000 stycken för det kliar så inåt helvete på hela benen:/

Nu blir det film!

Ciao!

18 juni - All in tonight!

Nu är det äntligen lördag och ikväll är det dags för årets första parkfest! Sitter just nu och lyssnar på lite musik för att tagga till lite till ikväll. Senare kommer Linda förbi och hämtar upp mig för att sedan åka till Linde och fixa lite och plocka upp Cecilia och Veronica sen är det all in som gäller :) Känns som att det kommer bli en kanonkväll :D

I veckan har jag varit på introduktion/gå brevid och det har gått ganska bra faktiskt. Dock kommer det bli lite svårare när man är själv, att hitta osv. Men det löser sig hoppas jag :P Jag har också varit och kollat på en lägenhet med Robert och den var jättefin och allt, men självklart när vi skulle ringa och säga att vi ville ha den så hade någon annan j*vel redan sagt att den ville ha den :/ Så himla typiskt, för det var en sån himla fin lägenhet. Men men, det är bara att leta vidare, Robert ska och kolla på två stycken redan på måndag så det är bara att hålla tummarna att någon av dem är bra. Jag kan tyvärr inte följa med för jag ska på utbildning (igen!) men det är den sista utbildningen i alla fall.

Ciao!

12 juni - Redan söndag? :(

Nu är det söndag igen och det känns inge vidare faktiskt eftersom det betyder att helgen är slut :/ Det har i alla fall varit fullt upp hela hela veckan. I tisdags var det jobb x2, onsdags var det "lokal introduktion" i Örebro där jag ska jobba i sommar sen jobb i Linde efter det. Torsdagen var vi ju och kollade på en lägenhet och ja, den var inget att ha, tycker inte jag i alla fall. Så det är bara att leta vidare. Sen efter det åkte jag in till Linde för att kolla på karnevalen och sen i fredags var det studentfirande för lillebror som tog studenten. Lördagen tog jag det bara lungt, hjälpte mamma lite i trädgården och så. Sen idag har jag jobbat en sväng annars inget speciellt. Imorgon ska jag på min första introduktion/gå brevid i Örebro så vi får se hur det är, är lite nervös faktiskt men det ska väl gå bra ^^, Ska gå brevid 3 gånger och det är imorgon, tisdag och torsdag.

Just ja, jag längtar så till helgen för då ska jag träffa mina brudar :D Då blire parkfest och all-in! :)

Ciao!

6 juni - Nationaldagen

Skönt att få ha varit ledig idag för en gång skull :P Känns som att jag aldrig är ledig längre ^^, Igår efter jobbet åkte jag till älsklingen. Vi gjorde ost och skinkpaj och sen badade vi och sen la vi oss och kollade på film. Mys! Sen idag har jag varit till Örebro och grattat Jonas som fyllde i lördags. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer. Skönt är väl det!

Imorgon blir det att jobba x2. Först blir det att jobba på hotellet 9.00-15.00 och sen på NLF 16.00-ca 20.00.

Ciao!

3 juni - Sol, utbildning, lägenhet?

Gud vilket underbart väder det har varit idag och är fortfarande. Tyvärr så var man tvungen att sitta inne mellan 13-16.30 för att jag var på docIT/tes-utbildning. Men men, sen fick jag en glad nyhet av älsklingen, det blir att kolla på en lägenhet på torsdag :) Spännande!

I morgon blir det att jobba mellan 6.30-15 på hotellet sen blir det att åka hem en snabb sväng och byta om för att sedan åka till Nora igen eftersom lillebror ska på bal :) Mamma och jag ska ta oss en Noraglass innan också :) Sen blir det att sova kvar i Nora hos älskligen , ska ju upp och jobba på söndag igen, fast bara 7-12.

Nej nu ska jag prova kläderna jag fick hem idag.

Ciao!

1 juni - Lytfutbildning

Idag började inte dagen speciellt bra. Det började med att klockan ringde kvart i 6 och jag var så jävla trött. Skulle nämligen på lyftutbildning i Örebro. Jag gick i alla fall upp strax efter 6 för att göra mig i ordning. Men jag tog längre tid på mig än vad jag hade räknat med vilket gjorde att jag kom iväg senare än beräknat och jag blev stressad och dessutom var jag inte helt säker på hur jag skulle åka för att komma stället där lyftutbildningen var. När jag väl kommit till Örebro och sedan kom till en rondell så blev jag osäker på vart jag skulle svänga av så jag åkte tre varv i rondellen och valde sedan att åka rakt fram, vilket jag självklart inte skulle ha gjort för efter ett tag märkte jag att jag var helt fel så jag ringer mamma så fick hon hjälpa mig att komma rätt. Men jag hann i alla fall i tid, jag hade väl typ 1-2 min tillgodo :P

Lyftutbilningen höll på hela dagen. Den började 8 och slutade strax efter 4. Det gick jättebra och roligt var det också. Så nu har man "lyftkörkort" som det så fint kallas ;). Jag ska ju jobba inom hemtjänsten i Örebro i sommar och nu måste man ha "lyftkörkort".

På fredag är det dags för en till utbildning, vet dock inte vad den handlar om men det visar sig. Just ja, jag fick äntligen mitt schema idag :D Det första hon skickade till mig kom aldrig fram så jag bad henne skicka ett till och det kom fram i alla fall. Vart det andra tog vägen har jag ingen aning om :P Men fick i alla fall alla papper idag som jag skulle ha fått förra veckan , men bättre sent än aldrig, eller?

I helgen blir det jobb på hotellet igen. Lördag blir det 7-15 och söndag 7-12. På tal om hotellet så jobbade jag ju där i söndags och det var första gången jag fick servera. Annars när jag jobbar så är det ju på frukosten och lunchen och då är det bufé. Så jag var jättenervös och dessutom var vi bara två stycken och det var 38 personer som skulle äta. Alla var dessutom från olika länder så det var ju bara att försöka prata engelska med dom så gott det gick. Vissa kunde prata bra engelska och vissa lite mindra bra:P Men det var i alla fall roligt och otroligt stressigt. Vi kom inte därifrån fören klockan 11 på kvällen så jag var skapligt trött när jag skulle åka hem.

Nej nu ska jag ta och duscha sen krypa ner i sängen och kolla på tv.

Ciao!

RSS 2.0