27 februari - Snart frisk?

Skönt att rösten är tillbaka. Igår när jag vaknade så kunde jag knappt prata, trodde det bara var så för att jag precis hade vaknat men nej, det höll i sig hela dagen :/ Det var verkligen skitjobbigt vill jag lova. När jag väl fick fram något så var det ändå ingen som hörade vad jag sa.

Idag känner jag mig mycket bättre, för idag kan jag i alla fall andas normalt. Har varit så tjock i halsen och täppt i näsan osv så jag har haft jättesvårt för att andas :/ Men jag tror och hoppas att jag blir frisk snart. Är bara lite snorig och så nu. Jag kan verkligen inte komma ihåg senast jag var sjuk såhär länge :S

Igår var det kalas för moster som fyllde 50 år, sen efter det åkte jag och Robert till Nora<3!

Nej nu börjar snart Solsidan sen blir det nog att kolla på en film.


Ciao!

25 februari - Still sick..

Sov inte alls bra i natt. Jag vaknade flera gånger och vände och vred på mig hela natten, så vid halv 8 gav jag upp. Halsen gjorde så himla ont, var helt täppt i näsan så jag kunde inte andas. Var tvungen att ha munnen öppen hela tiden vilket självklart resulterade i att jag blev helt torr på läpparna och i munnen.. Igår trodde jag faktiskt att jag höll på att bli bättre, men nej så var det ju såklart inte. Så det blir ingen match för min del i morgon.....

Jag har ju redan hunnit med att käka frukost och ringa arbetsförmedligen så vad ska jag hitta på här näst? Förmodligen inget ansträngande, för så fort jag gör nått ansträngande blir jag helt slut och börjar må illa. Det enda jag orkade med igår var att bädda rent i min säng och plocka ur diskmaskinen.

En positiv sak med idag är att det är fredag och lönedag :D Eller jag menade två positiva saker ^^,

Ciao!

22 februari - Sjuk :/

Jag hade rätt. Lördagen blev verkligen en riktig skitdag! Matchen gick skit för mig, jag var så jävla dålig. Matchen i sig var väl inte den bästa vi gjort heller, men vi lyckades ändå få med oss 3 viktiga poäng. Efter matchen blev det att slappa här hemma sen på söndagen åkte jag till älsklingen och var där till på måndag.

Igår var jag iväg och klippte mig vid 3-tiden och när jag satt i frisörstolen började det rinna svett längs ryggen på mig. Jag kände mig inte alls varm eller så, men jag var dyblöt på ryggen :S Sen när jag kom hem la jag mig i sängen och då började halsen känns tjock och jag började få lite smått ont i den. Tänkte inte så mycket mer på det men sen helt plötsligt blev jag jättetrött och började må illa. Så ja, jag har blivit sjuk:/ Sov skitdåligt i natt. Vaknade varje timme ungefär av att jag var jättevarm men när jag tog av mig täcket började jag frysa istället. Fick inte många timmar sömn i natt kan jag lova.

Nu känner jag mig väl inte sämre, men inte bättre heller. Har fortfarande ont i halsen, vill helst inte svälja, känner mig seg i huvudet och har ingen aptit :/

Nej nu ska jag iväg och jobba en sväng och sedan hoppas på att jag blir frisk snart.

Ciao!

19 februari - Dålig start på dagen..

Usch vilken sämst morgon. Drömde mardrömmar i natt, det var svinkallt i mitt rum när jag vaknade, jag vaknade tidigt och var trött men kunde inte somna om och det känns som att matchen idag kommer gå skit... Känns som hela den här dagen kommer bli skit!

Ciao!

18 februari - Friday!

Skönt med fredag igen. Även fast jag inte gör så speciellt mycket om dagarna så längtar jag ändå alltid till helgerna. Idag har det inte hänt så mycket. Jag och Matte har varit och gymmat, dock så var jag inte alls taggad för det, så det blev väl inte världens bästa träning. Men men, i morgon är det i alla fall match, en sjukt viktig match dessutom. Så jag hoppas verkligen vi har turen med oss och vinner i morgon! Efter matchen blir det att mysa med älsklingen :)<3

Just ja, idag när jag skulle hämta posten så upptäckte jag att vi hade fått fel post. Första brevet var till någon på Karslundsvägen, det andra brevet också, sen det tredje var till någon på samma gata som oss. Jag blev då lite fundersam i fall jag hade på något konstigt sätt tagit fel post?! men på det sista brevet och tidningarna var det i alla fall våra namn och vår adress på. Jag vet inte hur brevbäraren hade lyckats ge oss tre st brev fel. Visst att den med samma gautnamn hamnade fel, men inte de två andra som inte ens hade samma gatunamn eller husnummer? Men men, så kan det väl bli ibland.

Nu ska jag kolla på några avsnitt av How i met your mother. Har bara en säsong kvar :(

Ciao!

17 februari - Seg vecka..

Jaha, nu är det snart dags att åka och jobba en sväng. Är inte alls sugen på det idag :/ Fast det har jag inte varit överhuvudtaget den här veckan. Har inte varit sugen på att göra någonting förutom att typ ligga i sägen och kolla på how i met your mother. Men självklart så jobbar jag 5 kvällar den här veckan.. Men men, bara att gilla läget ;)

Träningen igår var superbra och rolig. Var inte alls sugen på att åka och träna igår men som tur var gjorde jag det :) Vi fick göra två nya övningar som var jättebra!

Nej nu blir det väl att slappa de sista minuterna innan det är dags att dra till jobbet.

Ciao!

15 februari - Tisdag

Nu är man mätt i magen efter frukosten. Nu blir det att slappa fram tills det är dags att åka och jobba en sväng.

Igår var det ju alla hjärtans dag och den spenderade jag ju med älsklingen såklart <3 Dagen började med att jag hämta Matte i Linde vid 12-tiden för att vi sen skulle åka till Nora för att träna lite. Efter det åkte vi och hämta älskligen för att sedan skjutsa hem Matte till Vedevåg och jag skulle duscha och byta om eftersom jag och älsk skulle åka till Örebro och käka på Max :D Det var det vi bestämde oss för att göra på alla hjärtans dag ^^, Inte så traditionellt, men det strunta vi i. Vi ville helt enkelt käka på Max och det gjorde vi :) Sen åkte vi tillbaka till Vedevåg för att jag skulle jobba en sväng och även gå på Zumba. Sen när jag kom hem efter jobbet och Zumban blev det att mysa resten av kvällen :) Fick även rosor av älsklingen :) <3 <3 Helt perfekt dag!

Tänkte nämna lite om matchen som var i lördags. Det gick verkligen bättre än väntat. Vi spelade så sjukt bra trots att vi var exakt 2 femmor. Matchen var jämn hela tiden men tyvärr lyckades dom göra 7-6 när det var 40 sekunder kvar :/ Det var skapligt surt, men vi var riktigt nöjda i alla fall. Det var ju trots allt på 1:an i serien.

Ciao!

12 februari - Match..

Nu är det snart dags att åka till Köping(?) för att spela match mot ettan i serien, Forsby. Känns inte som det kommer gå speciellt bra för vi verkar inte bli så många :( Vi ska nog vara glad om vi får ihop två femmor idag :/

Den här veckan har varit ganska lugn. Har bara jobbat två gånger sen har jag tränat lite och så. Har i alla fall träningsvärk från gympasset igår!

Nej nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan kolla så att jag har packat allt.

Ciao!

Mp3

Har nyss kommit hem efter lunchen med mamma :) Vi käkade på Palmas och det var supergott! Jag käkade kycklingspett med pommes och bearnaisesås. Det satt fint vill jag lova ;) När jag kom hem så såg jag även att min nya mp3-spelare hade kommit :D Så nu ska jag lägga in musiken så kan kan jag börja använda den på fredag då det är dags för ett gympass igen :)

Min nya mp3 :)



Ciao!

9 januari - Lunch med mammi <3

Klockan är 11 och jag har redan hunnit med att käkat frukost, tvättat, plockat ur och i diskmaskinen och gjort mig i ordning. Så vad ska jag göra resten av dagen? Jag ska i alla fall snart in till Linde och luncha med mammi :) Men efter det så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på och träningen börjar ju inte fören klockan 8 ikväll :/ Hmm..

Nej nu ska jag ta och hänga upp lite tvätt.

Ciao!

8 januari - Nu är det bara 3 timmar kvar av denna dag

Idag har det inte hänt så mycket. Jag och älsk har mest slappat i sängen och kollat på how i met your mother, vilket har varit riktigt gött.

Just ja, igår var jag ju på mitt första Zumbapass. Ja vad ska man säga, det var faktiskt ganska svårt (har svårt för det där med koordnination, benen ska åt ett/olika håll och samtidigt ska armarna svängas runt åt olika håll) men det var riktigt svettigt och roligt! Han som höll i passet sa att det kan ta ett tag innan man lär sig och jag var ju inte ensam om att göra fel heller som tur var :P

Har även riktig träningsvärk i överkroppen efter gympasset igår. Men det känns riktigt gött!

Nu blir det väl att vänta på att Cougar Town ska börja sen blir det nog att sova.
Ciao!

7 februari - Gym och Zumba

Nu var det måndag igen och idag blir det att gymma för första gången på , ja jag vet inte hur länge. Sen ikväll blir det mitt första Zumbapass! Så idag får jag vet hur dåligt tränad jag verkligen är ;) Men det ska det bli ändring på!

Matchen i fredags vill jag inte ens tala om. Vi förlorade med 1-8... eller var det 1-9? Skitsamma..
I lördags åkte jag till Nora och var kvar där till på söndag. Vi gjorde inget speciellt, utan det blev mest film och att käka massa godis ^^,

Nej nu ska jag ta och byta om för att sedan åka och hämta Matte så att vi kan åka och träna lite.

Ciao!

4 februari - Match ikväll!

Vaknade kl 8 i morse efter att ha drömt en mardröm och sedan kunde jag inte somna om :/ Så jag låg kvar i sängen och kolla runt lite på internet. Sen vid 8.40 gick jag upp och gjorde frukost. Det blev koktägg, macka och te och idag var det faktiskt gott med frukost :)

Ikväll äre match som gäller hemma mot per-ols. Hoppas verkligen att vi vinner idag, det skulle vara så himla skönt! Innan matchen vet jag inte vad som händer. Blir väl att dricka massa vatten och käka massa pasta ;)


Ciao!

3 februari - Vad ska man göra?

Har precis käkat en apelsin och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra härnäst. Jag har redan hunnit med att stryka kläder och tvättat, så vad ska man nu hitta på? Hmm.. Jag behöver verkligen ett jobb nu - ett heltidsjobb!  Senare blir det i alla fall att fixa gymkort och jobba en sväng.

Ciao!

1 februari - Näsblod

Sitter just nu med papper i näsan, blöder näsblod nämligen. Vilket inte är så speciellt najs. Igår var det match mot Västerås. Matchen gick inte så bra till en början men sen några minuter in i sista perioden lyckades vi vänd 0-4 läge till 4-4 när slutsignalen gick. Men vi lyckades inte vinna sudden. Men det gjorde inget för vi var så jäkla glada över att vi lyckades fixa så att det blev sudden med tanke på att de två första perioderna inte såg så ljusa ut. Så vi lyckades knipa 1 poäng, vilket gjorde att vi kom över kvalstrecket!

Idag händer inte så mycket, ska jobba senare i eftermiddag bara.

Ciao!

RSS 2.0