31 december - Sista dagen år 2010

Sista dagen på året, och den ska spenderas hemma med familjen och älsklingen :)

Igår var jag till Marieberg med mor och far. Fick äntligen med mig skorna jag kollat på sååå länge, eftersom dom nu fanns i min storlek! Fick även med mig två ringar, ansiktskräm, peeling, ett armband:)

Äntligen är den min !

 

GOTT NYTT ÅR :)


Ciao!

 


29 december - Marieberg

Idag åkte jag och älsk in till Marieberg och shoppade lite :) Det var inte så mycket folk, vilket var jätteskönt :) Fick med mig ett nagellack, strumpor, smink, ett par leggins, en ring och ett navelsmycke :) Ska in till Marieberg igen i morgon, fast med mammi och pappi :) Nej nu ska jag fortsätta spela lite sims 3 ^^,

You and me <3

Ciao!

26 december - Party!

Wiho! Ikväll är det party med brudarna! Den stora och svåra frågan är bara - Vad ska man ha på sig?!

Ciao!

23 december - Stress?

Oj vad tiden går fort. Klockan är redan 12.30 och vi ska till morfar Ruben och fira jul vid 17.00 och innan dess har jag massor att göra. Jag ska bland annat hinna städa rummet, hjälpa till att flytta ut soffan och fotöljerna ut ur vardagsrummet för att sedan ställa in bord och stolar så att alla kan sitta i vardagsrummet i morgon och sen ska jag även duscha och göra mig i ordning. Börjar känna min en aning stressad. Då kanske det är dags att sätta igång, fast först måste mitt nagellack torka.

Att det är julafton i morgon lär ju ingen ha missat!


Ciao!

22 december - Svinkallt!

Var nyss ute och starta bil och det var precis att att den ville gå igång. Det är ju verkligen sjuuukt kallt ute! Inne med dessutom :/ Måste nog be mamma eller pappa visa mig hur man eldar, har ju faktiskt aldrig tänt en brasa.
Nu är det snart jobb som gäller.

Ciao!

21 december .

Ska snart ta och göra lite lunch för att sedan åka till arbetsförmedlingen och göra en handlingsplan, eller vad det nu heter. Efter det ska jag och Cicci köpa biljett till hotellet sen även besöka systemet. Efter det blir det att jobba en snabb sväng för att sedan åka till Örebro. Har nämligen inte köpt en enda julklapp än :O Men ska inte köpa till så många så jag kommer förhoppningsvis fixa alla idag^^,

Ciao!

18 december - mammas födelsedag och gameday

Idag fyller världens bästa mamma år så det blir kalas här idag för henne :) Sen vid 17.00 är dags för match, som är den sista för det här året. Hoppas verkligen vi får med oss poäng idag!

I morgon blir det att åka till Örebro med Sussie och handla lite julklappar och så :)

Den här helgen har varit kanon och jag hoppas den fortsätter så :)

Ciao!

17 december - Min första tatuering

Kom precis hem. Har varit och hälsat på Sussie och sen har jag även tatuerat mig. Är supernöjd :) Tack Sussie för ditt stöd ^^,

Ciao!

16 december - Vältränad ?

Är så öm i kroppen just nu, speciellt i ryggen. Tränade igår och jag var helt slut efter den. Det märktes att jag inte hade tränat på ett tag, ca en vecka :P Sen idag tänkte jag vara lite duktig och skotta här hemma. Och fy vad jobbigt det var alltså. Var helt slut i ryggen efteråt. Hade inte rikigt räknat med att det skulle vara så jobbigt faktiskt :P Sen efter jag skottat tog jag och dammsög här hemma. Sen orkade jag inge mer utan la mig i sängen och spela ett spel på datorn (som för övrigt fortfarande fungerar bra, peppar,peppar..). Jag har även hunnit med att jobba en sväng.

I morgon blir det att åka till Nora och träffa Sussie :) Ska bli bjuden på fika i hennes nya lägenhet :)

Ciao!

13 december - Lucia och en händelserik dag

Idag har jag fått mycket gjort. Dagen började med att alarmet på mobilen ringde 7.30 och jag gick upp och käkade frukost och lite sånt för att sedan åka in till Linde för att klippa mig vid 9.00. Blev riktigt nöjd, lite kort bara, men det växer ju ut^^, Inte för att jag är så jättelånghårig nu ändå, men i alla fall. Sen efter det gick jag till arbetsförmedlingen, träffade på Linda där också :) Skrev i alla fall in mig igen och det gick jättebra. Han jag träffade var jättetrevlig och snäll :) Ska dit igen nästa vecka för att göra en handlingsplan och lite sånt. Sen efter att jag hade varit där åkte jag och köpte hårfärg. Kände att det behövdes. Sen var det bara att åka hem och sen blev det att åka till Örebro med far och fixa lite grejer. Vi åt även på MAX, så himla gott! Sen åkte vi hem igen och när jag kom hem så fungerade fortfarande inte min dator :/ I morse  "uppdaterat"  jag nämligen mitt antivirusprogram, trodde jag :/ Men efter det så kunde jag inte starta datorn och det blev "blue screen" ibland när jag försökte starta den:/ Så jag åkte in till Linde för att hämta Matte och han skulle försöka hjälpa mig med datorn. Jag ville i alla fall försöka rädda mina bilder - vilket vi lyckades med tillslut. Så nu ligger alla bilder på USB-minnen. Dessutsom hade min garanti gått ut :/ För bara två månader sen. Så pappa och Matte öppnade datorn och greja lite med den. Matte lyckades även ta bort det antivirusprogrammet jag hade. Så nu har jag ett nytt antivirusprogram och hittills fungerar datorn som vanligt. Får se hur länge den gör det för vi är inte helt hundra på varför det blev som det blev ännu. Men men datorn fungerar ju bra just nu i alla fall. Jag får vara glad för det. Har ju bara haft den i lite mer än ett år. Jag har även hunnit med att färga håret idag, så nu sitter jag och väntar på att det ska torka så att jag kan se reslutatet :) Hittills ser det bra ut i alla fall.

Skulle egentligen åkt på match idag men mitt j*vla-mongo-cp-knä ville inte :/ Gjorde nämligen illa det igen för en vecka sen av att jag skulle resa mig upp ur sängen :S Då låste sig skiten igen. :/ Men jag har inte kunna gå normalt fören igår så det kände ändå bäst att hoppa över matchen idag för att sedan försöka träna på onsdag och förhoppningsvis vara med på sista matchen för det här året på lördag.

Ciao!

10 december - Namnsdag idag :)

Gött att Sverige är i VM-final! Men det var lika nära att det inte skulle ha blivit så. Finalen går redan i morgon mot Finland. Nej, nu ska jag kolla vem som vinner Idol sen blir det att sova, hoppas jag..



Jag vet inte hur det kommer gå, jag vet bara vad jag hoppas på!

Ciao!

9 december - Nu är det gjort och det känns helt rätt

I tisdags var jag in till Universitetet för att träffa en studievägledare. Så nu är det gjort, nu har jag hoppat av måltidsekologprogrammet och det känns jättebra. Så nu blir det att söka jobb och kolla runt efter utbildningar, igen.

Ciao!

3 december - VINST!

Så jävla gött med 3 poäng ikväll! :D Idag spelade vi verkligen som ett lag och alla hade roligt! Det blev även 2 mål från min klubb :) Nu taggar jag om till i morgon då det är fest som står på schemat :)

Ciao!

Trött, sjuk och stressad!

Har funderat ganska mycket över en grej och jag tror nu att jag har bestämt mig hur jag ska göra. Det är lika bra, i alla fall med tanke på hur det känns nu.

Suck, det känns som att jag håller på att bli sjuk :/

Ciao!

2 december - minus 23 grader

Buuurrrr! Det var -23 grader ute när jag vaknade i morse. Hoppas bara att bilen går igång nu när jag ska åka till universitetet.

Idag fyller även Linda 20 år, grattis till henne :)


 

 

Ciao!

 




1 december

Åh vad jag längtar till helgen! Känns som den kommer bli rikigt najs :D

Ciao!

RSS 2.0