Måndag igen

Helgen har varit underbar:) I fredags blev det mys med älsk :). Sen lördagen bestod av party :) Först gjorde jag, Veronica och Sophie oss i ordning här, sen drog vi till Sara :) Efter det blev det hotellet:) Sjukt kul var det :D Kul att träffa massa folk och så :). Sen följde jag och Vera med på efterfest, det var trevligt :). Söndagen bestod av att sova och ja sova :P. Sammanfattar helgen som KANON KUL:D!

Idag blir det att packa. Drar till stugan upp i Sälen i några dagar :) Ska bli mysigt och väldigt skönt att komma bort ett tag:). Börjar bli ganska segt att bara gå hemma hela dagarna.. Ikväll är det också träning:) Vilket verkligen kan behövas efter all julmat och allt julgodis man käkat^^,.

Ciao!

Nu var julen över.

Nu var julen över också. I onsdags (23/12) åkte vi hem till morfar för att fira jul, vilket vi göra varje år. Sen på trosdagen, alltså julfatonsdagen kom hela släkten hit. Vilket är jätteskönt för då slipper vi åka runt och ha oss. Det blev mycket folk men vi lyckades få plats i samma rum :). Fick jättefina julklappar så jag är hel nöjd :) Det blev pengar, presentkort på HM och Gina, tre par Frank Dandy trosor (från älsk<3), parfym, smycken, smink, Sims 3 destination världen, volumaster, godis och två "flytta-hemifrån-grejer" :). Så jag är supernöjd :).

Igår hade vi en "mini-jul", jag, Robert, mamma, pappa, Malin och brorsan. Jag, Robert, Malin och Matte fick en varsin eltandbortste av mamma och pappa :D Asnajs :). Sen blev det också att jobba igår. Sen blev det mys med älsk hela kvällen :). Idag har jag övningskört i Linde och nu ska jag snart plocka i ordning i mitt rum eftersom jag får besök av två töser idag :) Veronica och Sophie kommer hit så ska vi göra oss i ordning för att sedan dra till Sara på lite förfest sen drar vi till hotellet :) Är jättetaggad ! Ska bli så kul att träffa folk man inte träffat på länge :)

Nej nu ska jag nog ta och städa lite här^^,

Ciao!

Helgen:

Helgen lite kort..

Fredag: Mamma fyllde år. Sen så blev det mys med älsk<3

Lördag: Match mot Skälby. Vinst med 2-6 :). När jag kom hem efter matchen blev jag jättedålig. Illamående, dundrande huvudvärk och frös. Men jag tog en dusch, tog tre skedar makaroner, drack ett glas vatten, tog en alvedon och kröp jag ner i sängen. Lyckades somna tillslut. Efter det var illamåendet borta och jag fick tillbaka aptiten, käka lite mer makroner. Sen mådda jag bättre. fast jag hade huvudvärk hela kvällen men inte alls lika jobbig som den var innan. Åkte iväg till Strike för att bowla och käka med laget. Det var mys :). Sen hem och sov.

Söndag: Övningskörde, kalas för mamma.

Idag vet jag vet inte vad som händer. Blir nog bara att ta del lugnt.

Ciao!

Grattis mamma :)

Idag gick jag upp halv åtta för att åka med 9.42 bussen till Linde. Hade nämligen körlektion 9.35. Körlektionen gick bra, så det var skönt :) Åkte hem med 10.25 bussen igen käka lite mat sen har jag mest suttit vid datorn.

Idag fyller mamsen år :) Grattis till henne ! Så ikväll blir det att mysa och äta gott förmodar jag:). I eftermiddag kommer även älsklingen hit! <3 Var länge sen vi träffasdes:(.. I morgon är det bortamatch mot Skälby klockan 12. Har verkligen ingen aning om hur det kommer gå. För vi har aldrig spelat mot dom förut, men jag tror att det kommer bli jämnt i alla fall.. Sen på kvällen blir det bowling och mat med laget :D Sjukt kul ska det blir:)

Nej usch vad jag fryser och är trött. Det får nog bli att ta en dusch sen  krypa ner i sängen och kolla på Vänner <3

Ciao!

Snö - I like it :)

Igår åkte jag in till Linde för att gå till körskolan och boka en körlektion,vilket blev i morgon. Sen så fyllde jag på busskortet sen gick jag till Ica för att handla lite ingredienser som fattades hemma. För när jag kom hem igen så bakade jag en saffranskaka. Supergod blev den :). Sen på kvällen var det träning:)

Idag gick jag inte upp fören vid kvart över 10. Skulle kunnat ha sovit mycket längre men det känns onödigt att sova bort dagen. Så jag gick upp käka frukost sen så har jag fixat disken, tvätten och och gjort ett till test, men jag klara det inte :( Får försöka i morgon igen.. Just ja, jag har även plockat undan lite på mitt rum, det behövdes. Nu ska jag snart ta och käka lite pannkaka hade jag tänkte :). Sen när Malin kommer hem så ska vi nog baka fler hallongrottor, eftersom mamma ville det:P.

Jag älskar att det har kommit snö! Så himla mysigt och sen blir det mycket ljusare ute:). En vecka kvar till julafton också. Helt sjukt vad december har gått fort tycker jag. I morgon fyller världens bästa mamma också :)



Ciao!

Trött..

Körlektionen idag gick bra även fast det var halt ute :). Sen har jag och Malin bakat lussebullar idag igen, sjukt goda :) Sen testade vi även att göra fudge.. Det gick väl mindre bra:P Smeten hann nästan stelna innan vi hade fått ut all smet från kastrullen^^, men det blev i alla fall några som blev fina :). Jag är i alla fall sjukt trött just nu.. Blir nog en tidig kväll för mig idag.

Ciao!

tisdag-körlektion och bakning

Skönt att snön äntligen har kommit :) Hoppas bara den håller kvar sig till jul.. Idag ska jag in till körskolan och köra. Är jätttenervös, mest på grund av att det är snö ute. Har aldrig kört när det är snö.. Men det är ju tur att dom också har bromsar^^. Sen efter körlektionen blir det hem och baka igen :) Det ska bli lussebullar idag igen :)

Ciao!

Måndag

Vaknade tidigt idag. Vakna redan vid halv 9 och var pigg. Så jag gick upp vid 9 käka lite frukost och så. Sen har jag och Malin bakat lussebullar, inte dom snyggaste med goda blev dom :). Vi gjorde även lite mer chokladkolor. Den här gången blev dom i alla fall mjuka^^, Det blev inte dom förra. Vet inte varför de fösta blev så hårda fakiskt. Men men.. Nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Skulle behöva städa mitt rum så jag får väl försöka ta tag i det. Sen kommer älsklingen hit också. Sen ikväll blir det att springa med Sophie, sen vara i gymmet sen bollpass :).


Söndag

I fredags och igår var jag , Linda och Sophie till Västerås. Sammanfattar det med att Svergie vann hela skiten :D Så jävla bra! Dom vann över Schweiz i finalen med 6-2 :). Idag blir det att åka till Marieberg med familjen:) sen vet jag inte vad som händer. Men det blir nog en heldag där så. Nu ska jag snart ta och käka lite frulle.

 

Den här godigen kom hem till mig här om dagen :) Sjukt snygg och sjukt skön :)

 

Ciao!

torsdag kväll..

Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen...Malins och mina chokladkolor blev jättegod :) Det blir nog att göra en till sats nästa vecka, för jag tror att dom kommer gå åt ^^,. Kanske lägger upp en bild i morgon.. Och i morgon drar jag som sagt till Västerås :D Sjukt kul ska det bli :)

Ciao!

Äntligen :D

Nu har jag äntligen klarat fasen på körkortsteorin:) Har hållet på med den ett tag nu och har varit 1-2 poäng ifrån hela tiden.. Skapligt surt. Men nu har jag äntligen klarat den. Fick till och med 68 av 70 :D. Nu sitter jag här och väntar på att Malin ska komma hem så att vi kan baka lite. Vet dock inte när hon kommer hem så det kanske inte hinner bakas något innan jag ska åka in och jobba. Men vi har ju hela nästa vecka på oss :). I morgon åker jag och babesen till Västerås igen för att kolla på semifinalerna :). Heja Sverige!!

Nu ska jag nog snart ta och laga lite mat. Vet inte vad ännu, men det visar sig^^,.

Ciao!

Bakning :)

Så nu är det städat här hemma, fick hjälpa av Malin också :) Skönt.. Det luktar även bybakat här hemma. Jag och Malin har nämligen bakat hallongrottor och chokladsnittar för första gången:) Båda blev jättebra tycker jag :). I morgon fortsätter bakningen med annat gott:).


Hallongrottor (före)


Hallongrottor(efter).
Inte direkt jättefina men sjuktgoda:)

Chokladsnittarna (efter, jag glömde ta en före bild.)
Dom blev också sjuktgoda tycker jag :)

Ciao!

onsdag

Så nu är julklapparna klara :) Fast jag blev osäker om jag verkligen är klar i alla fall :P ... Jag har även hängt upp två apelsiner med nejlikor i fönstret, så nu luktar det verkligen jul i mitt rum :), Lyssnar även på julmusik så det blir ännu mera julstäming:) . Nej nu ska jag snart ta och dammsuga huset och torka golven, en order från högsta hönset ;).


Såg nu att apelsinerna hänger olika högt, men det får jag fixa till sen^^,

Knoen ligger och gosar i sängen medan jag håller på att greja:) Sötnos ^^,


Ciao!

Julklappar-Check

Idag gick jag upp halv 8 för att jag skulle åka med 8.42 bussen till Linde för att byta till Örebro bussen som gick 9.20. Jag och Malin skulle nämligen in och handla julklappar. Jag hittade faktiskt julklappar till alla jag skulle. Så himla skönt att vara klar :) Sen efter det åkte jag dirket till Linde för att jobba. Sen nu när jag kom hem såg jag att jag blivit antagen till Örebro Universitet :) ( Sophie också :) ) Ska bli så himla roligt :).

Ciao!

Klänning :)

Nu har klänningen kommit :D :D :D

 

Min min min :D


Måndag

Det blev inte att baka med mamma eller att plugga körkortsteori igår. Istället övningskörde jag till Mareiberg igår för vi skulle köpa lite julklappar och så. Den enda jag hittade julklapp till igår var Malin. Men i morgon ska jag och Malin in till Örebro för att köpa resten :).

Sov jättedåligt i natt. Hade svårt för att somna igår och så. Idag har jag övningskört på körskolan. Fick köra med en ny tjej. Hon var jättebra:) Hoppas jag får köra med henne nästa vecka också. Ikväll blir det träningsmatch tror jag? annars är det väl vanlig träning :)

Ciao!

Söndag

Igår åkte jag, Linda och Sophie till Västerås för att kolla på innebandy VM för damer. Första matchen vi kollade på var Ryssland-Finland. Och nej, Ryssland kunde inte spela innebandy vill jag lova. Finland vann med 7-1. Trodde Finland skulle vara bättre faktiskt, så jag är lite besviken. Sen kollade vi på Sverige-Norge. Sverige ägde verkligen. Så sjukt bra dom var. Matchen slutade 17-3 till Sverige och skottstatistiken under hela matchen blev 73-14(tror jag det var) till Sverige. Helt sjukt verkligen. Längtar till nästa helg då vi ska åka dit igen.

Idag vet jag inte vad som händer. Ska försöka plugga körkortsteori, kanske övningsköra sen kanske baka med mor?.

Ciao!

fredag

Värmde nyss lite makaroner och korv. Sedan tänkte jag ha lite pastakrydda på- men jag hällde curry på istället:S Det smakar inge vidare vill jag lova.. Det är verkligen inte min dag idag..

Idol ikväll!

Torsdag

Somna ganska tidigt igår, vilket var väldigt skönt :). Knät känns bättre idag vilket också är skönt :). Idag ska mor och far åka till Stockholm. Kommer inte ihåg riktigt vad de skulle göra men det är i fall mormors 70-års present. De kommer hem i morgon igen. Idag ska jag byta till julgardiner i mitt rum sen ska jag även börja julpynta rummet :) Det är väl det jag ska göra idag.


Why?

Ciao!



Onsdag-tråkdag

Usch, det var inte lätt att somna igår. Kunde inte ligga på armen och kunde inte böja eller räta ut mitt ben på grund av knät :/ Men lyckades somna till slut som tur var. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Kollat på några vänner avsnitt och så. Funderar på om jag ska börja julpynta i morgon^^,... Ikväll blir det ingen träning för mig på grund av knät :/, men ska åka ner och kolla :). Jag längtar till på lördag då jag, Linda och Ekis ska till Västerås för att kolla på innebandy VM för damer , ska bli så kul :)

Grattis till Linda också som fyller 19 år idag :).

Ciao!

Klänning :)

Snart kommer min klänning :)


tisdag

Igår åkte jag och Ekis in tidigare för att ta en springtur, ingen av oss var speciellt taggade på detta men vi drog ändå ut. Det var faktiskt riktigt skönt att springa igår. Efter det gick vi in i gymmet och träna mage, rumpa och rygg. Sen efter det var det dags för bollpass. Det var en riktigt bra träning igår :). Tyvärr gjorde jag illa knät i slutet av träningen :( Så det blir nog ingen träning för mig i morgon tror jag, inte med tanke på hur knät känns just nu. Tur att vi inte har någon match i helgen i alla fall. Vi fick även våra nya uppvärmningströjor. Dom var faktiskt snyggare än vad jag todde. Vi fick även en träningsväska :).

Idag har jag väl inte gjort så speciellt mycket. Pluggat körkortsteori och lite så bara. Men om ca 1,5 timme ska jag gå till bussen för jag ska in till Linde och käka och snacka med Sussie:) Ska bli så himla kul eftersom det var så länge sen man träffa henne. Så vi har nog mycket att prata om ;). Nej nu ska jag göra mig iordning.

Ciao!

RSS 2.0