27 maj -Underbar start på den här veckan :)

Den här veckan har börjat underbart. I måndags hade jag fullt upp och trodde inte att jag skulle klara av och orka med dagen. Det började med att åka in till Örebro för att skriva på PM:et efter det åkte jag direkt till Lindesberg för att ha körlektion, vilket gick jättebra :) Sen var det bara att åka direkt till jobbet för att jobba en stund och sedan åka till träningen på möte. Mötet höll inte på speciellt länge vilket var bra för mig för då kunde jag åka tillbaka till jobbet tidigare och slippa jobba så sent. Så det blev superbra. Sen när jag kom hem firade vi pappa som fyllde :)

I tisdags fyllde jag 20 år och jag fick bland annat en ny skrivare. Det behövdes verkligen. Mammas och pappas är verkligen superdålig och superseg. Så det var najs :D Dessutom är det skönt att ha en egen :) och enligt mig är det en superskrivare ;) Man kan skriva ut bilder och allt möjligt med den :) Superbra! Desstutom var det ju lönedag också :P Kan inte bli så mycket bättre :) Plus att jag fick träffa älsk <3 Vi hade inte träffats på en vecka om inte mer :/. Så min dag kunde inte bli så mycket bättre faktiskt :)

Igår skaffa jag en superpresent till mig själv. Jag fick nämligen KÖRKORT :D Är så otroligt glad alltså! :D Dessutom blev vi klara med PM:et som ska lämnas in idag och att jobba gick också jättebra :) Underbar dag!

Idag är jag ledig:)  Sov till ungefär halv 9. Riktigt gött var det. Idag har jag hunnit med att hänga ut två maskiner tvätt, pluggat och lite sånt :) Sen i eftermiddag ska jag och mamma åka in till Örebro och käka sen ska vi på Sex and the city 2, som har premiär idag :) Ska bli superkul!

Ciao!

ingen bingo

Just nu spelar jag faktiskt bingolotto ;) Dock går det inge bra än :/ Hoppas på lite tur snart. Va ju hos farmor och farfar idag och när vi kom dit var två av Sveas ( min gammelfarmor som är 99 år ) systrar där :) Den ena, Signe, är 88 år gammal och den andra, Edit är 97 år. Så himla söta var dom :) Edit hjälpte till och med Svea när hon skulle resa sig och så. Det märktes verkligen inte att hon var 97 år..  Maten var självklart jättegod som vanligt :) Det bjöds på kyckling och lax , till efterrätt blev rabarberpaj med vaniljsås och glass, sen blev det kaffe,bullar och tårta.

Nej nu börjar bingolotto igen ;)

Ciao!

23/5 - Skön söndag :)

Igår blev det en heldag med pappa :) Först åkte vi till travbanan för att kolla på bilutställningen. Det var riktigt bra och skönt väder. Solen sken hela tiden när vi var där. Vi var där i ungefär 2 och halv timme sedan åkte vi hem för att äta lite och byta kläder. Jag upptäckte dock när jag kom hem att jag hade bränt mig. Jag hade ju självklart glömt att smörja mig :( Skapligt klantigt av mig... Sen när vi hade ätit och så åkte vi in till Linde igen för att kolla på cruisingen. Sen när den var slut åkte vi hem och man var skapligt trött när man kom hem vill jag lova. Solen tar verkligen på krafterna... Dagen var i alla fall lyckad och trevlig :)

Idag blir det att åka till farmor och farfar vid 12. De ska bjuda på mat:) Det ska bli najs, för farmor gör jämt så himla god mat :D Sen blir det hem och plugga lite sen slappa framför tv:n :).. I morgon har jag verkligen fullt upp vill jag lova. Först ska  jag in till Örebro och fixa med PM:et, sedan ska åka till Linde för att ha körlektion direkt efter den ska jag jobba en stund och där efter ska jag åka till Lindeskolan för innebandy möte, sen blir det åka och jobba igen. Usch vilken jobbig dag det kommer att bli. Men på tisdagen är jag ledig (har jag för mig) och jag fyller ju 20 ! :)

Ciao!

21/5 - Fredag och ledig

Jag är ledig och det är fredag. Det är hur skönt som helst. Har haft massor att göra denna vecka. Har kommit hem sent varje dag. I måndags var det föreläsning på morgonen mellan 10.15-12. Efter föreläsningen satt vi och skrev på PM:et som ska vara inne nästa vecka. Vi satt kvar ganska länge sen var det bara att skynda sig hem och packa och få i sig lite mat för att sedan åka på träning som började kvart i sex. Det var min första träning för den här säsongen och jag lovar att jag var helt död efteråt. Fast jag orkade vara med på allt faktiskt :) Så det känner jag mig stolt över eftersom jag inte tränat speciellt mycket.

I tisdags hade jag först körlektion på morgonen sen efter det åkte jag till mamma och satt på hennes jobb medan jag väntade på bussen till Örebro. Jag skulle in och skriva på PM:et med Sophie och Sam Vi satt kvar länge denna gång också.  Efteråt stannade jag kvar i Örebro för att mamma och pappa skulle in och handla lite grejer i Örebro så då tänkte jag passa på att övningsköra hem. Vi var hemma runt halv 8 och jag var sjukt trött så det blev inge pluggande för min del.

I onsdags hade jag också föreläsning mellan 10.15.12 och på eftermiddagen åkte vi till min gammelfarmor för hon fyllde 99 år. Hon är väldigt pigg för att vara så gammal tycker jag :).. Vi var i alla fall hemma runt halv 8 igen.

Igår var vi lediga men jag var tvungen att åka in till Örebro i alla fall. Fast den här gången åkte jag hem till Sam för vi skulle skriva på PM:et hemma hos henne. Hon bjöd även på mat som var riktigt god :) Det var ris och tre vegitariska rätter. Vet inte riktigt vad det var, men gott var det :) Jag var kvar där hela dagen och jag var hemma vid halv 6. Hann inte göra så mycket mer den här dagen heller. För jag var helt slut verkligen. Har varit trött hela veckan. Jag vet inte varför eftersom jag somnar tidigt på kvällarna så det kan inte vara det. Men men..

Idag vaknade jag klockan 8 och var pigg så jag gick upp och käkade frukost sen började jag städa hela huset. Jag är helt slut nu. Det är ju verkligen jobbigt att städa ^^,.. Mitt rum tog 40 min att bara plocka i ordning. Det såg ut som ett helvete i mitt rum :P  Jag plockade även i ordning i resten av huset, damma, dammsög och trokade golven. Gjorde faktiskt rent toan också ^^, Nu har jag precis käkat så nu ska jag ta och duscha sedan börja plugga.

Jag har även kommit på att pappa fyller om 3 dagar och jag har inte köpt någonting än. Fast som tur är kom jag på igår vad jag ska köpa till honom :) Får försöka fixa det nu i helgen eftersom han fyller på måndag. Jag har även kommit på att jag fyller om 4 dagar. Jag vet fortfarande inte vad jag önskar mig.. Aja, det får mamma och pappa lösa ;)

Ciao!


13/5 Frisk och glad

Igår färgade jag håret :) Ville ha det lite ljusare till sommaren men ville inte bli blond igen så vi slingade det i en lite ljusre nyans mot vad jag hade innan. Blev riktigt nöjd :) Hann även klippa luggen, den var ju så himla lång så jag höll på att bli tokig ^^,.

Idag känner jag mig inte alls snorig eller så :) Så jag tror faktiskt att jag har blivit helt frisk nu :) Var även ut och sprang med the family idag på förmiddagen och det gick riktigt bra faktisk :) Så på måndag kan jag vara med på träningen :D Jag passade även på att övningsköra när mamma skulle in till Linde för att köpa krukor på plantis.

Nu sitter jag här och försöker skriva lite på vårat PM som ska vara inne om två veckor. Är ganska svårt nu när jag sitter helt själv men jag skriver det jag tror och sen får vi se vad de andra säger i morgon :) Måste tyvärr åka in till skolan i morgon :( :P. Men sen är det i alla fall helg :) Det blir att jobba och försöka plugga mesta dels, men även umgås med älsk ^^,

Nej nu blir det att fortsätta med pluggandet så att jag kan ta och spela lite sen ;)

Ciao!

. . .

Varför ska allting bli/vara så komplicerat för? Jag blir så trött...

10 maj - Toppen helg !

Nu var denna helg också över :/ I lördags var det ju Allstar. Jag var sjukt nervös men som tur var försvanna nervositeten ganska snabbt. Det var i alla fall jätteroligt att lira igen, men det var riktigt svårt att spela med andra :P Men det gick helt okej ändå :) Dessutom kände jag mig inte sämst heller ;) Haha, så det var skönt :P För det hade jag gått och tänkt på hela veckan. Matchen var jämn och det slutade med att Söder vann efter straffar. Efter matchen stannade jag, Hanna,Sandra och mamma kvar och kolla på första perioden för herrarna. Vi hann nog med att se det snyggast målet i alla fall. De var en kille som var skapligt duktig på att zorra vill jag lova :P Sen åkte vi hem för att göra oss i ordning för jag, Hanna och Sandra skulle åka in till Örebro igen för att käka på O´learys. Man blev bjuden på gratis mat och dryck där för att man varit med och spelat. Det var inte så jätteroligt och maten var väl ingen höjdare så vi åkte hem redan vid halv 9 ungefär. Jag drog då hem till älsk :) Vi hyrde film och bara myste :) Jag var skapligt trött vill jag lova. Jag har ju inte tränat på 1 och halv månad tror jag och dessutom var jag fortfarande snorig så jag var helt död efteråt :P Dessutom har jag världens träningsvärk. Kan kanppt gå utan att det gör ont :P

I söndags så slappade jag och R mest, men på eftermiddagen åkte vi ner till Norvalla och kollade på fotboll. Efter det åkte jag hem eftersom han skulle upp och jobba och jag skulle till skolan. Men jag kom aldrig till skolan. Vaknade i morse och hade världens huvudvärk och fick lite "synfel" och sedan började jag må illa. Så det var bara att krypa ner i sängen igen och försöka sova bort migränen. Första gången jag hade migrän spydde jag nämligen så jag kände inte direkt för att åka till skolan. Men nu mår jag i alla fall bättre. Fortfarande snorig och så dock :/ Så det blir nog ingen träning för mig ikväll. Måste ju bli helt frisk någon gång. Hoppas jag hinner bli det till på onsdag. För jag vill verkligen komma igång med träningen nu!

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Jag har pluggat, städat rummet och plockat ur och i diskmaskinen :) Nu ska jag fortsätta att spela lite ;)

Ciao!

7/5 - fredag

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här. Skolan tar upp mycket av min tid, även jobbet. Dessutom har jag varit sjuk. Allt började i lördags då jag fick ont i halsen och feber. Febern gick över på måndagen men halsont hade jag fortfarande och desstuom hade jag börjat blivit snorig också. Så det blev ingen träning för mig varken måndag eller onsdag. Nu har jag inte ont i halsen längre i alla fall, är bara lite snorig fortfarande...

I fredags ringde en kille från Örebro läns innebandyförbund och frågade om jag ville vara på Alltstar den 8 maj. Jag blev lite paff och svarade ja. Så i morgon ska jag in till Örebro och lira lite. Jag blev med i Norra laget, det blev Hanna och Sandra också :) Skönt kmed sällskap :) Dock är jag sjukt nervös. Tidigare i veckan ångrade jag mig lite att jag sa ja. Jag Känner inte att platsar direkt :/ Men har funderat lite till och det är ju bara att göra sitt bästa, även fast jag kommer känna mig sämst. Dessutom har jag inte kunnat träna upp konditionen eftersom jag blev sjuk.. Så typiskt. Jag kommer verkligen att vara helt död i morgon. Fast undra om alla får spela eller hur det är ? Äsch jag har ingen kolla, men det visar ju sig.

Ikväll blir det att bara vara hemma och mysa med familjen :) Shit vad mycket klockan är. Bussen går om 10 min! Måste nog dra nu :P

Ciao!

RSS 2.0