Lördag och sol:)

Ja det har hänt mycket nu sen senast jag skrev. Har varit en vecka i Cypern med tjejerna, vilket var helt underbart. Fint väder samt god mat hela veckan :) Även skönt att allt plugg är över, har bara ett litet protokoll att skriva sen är verkligen alla läxor och prov slut! (hoppas jag i alla fall).

Var in till Örebro med mamsen idag :) Skulle köpa bal- och studentgrejer. Kom hem med ett par skor till balen och ett par skor till studenten :) Fick även med mig ett till par skor hem (se bilden) Älskar verkligen skor :) 
 
Sen köpte jag även massa örhängen, nackelack och ett par leggins, samt lite annat smått och gott^^,

Just nu ligger R och sover i min säng, han är lite lagom trött idag. Men ska nog väcka honom snart för jag börjar få lite tråkigt :P

Ciao!

Äntligen fredag

Helt sjukt vad trött jag är just nu. Dagen började med att ha nationelltprov i matematik C. Inte kul vill jag lova. Men nu är den överstökat i alla fall. Efter att ha suttit i 3 timmar, var jag hur trött som helst i huvudet. Men sedan gick jag och några andra till kulinaren, våran vecka att äta där, och gud vad god mat det var idag. Det var grillat kött, som för övrigt var sjukt gott, tillsammans med potatissalld. Mums! Så såg ungefär min dag ut idag. Jobbig men kort. Får i alla fall stryka en grej till från listan på allt plugg jag har att göra.

Är i alla fall nästan klar med aktiekunskapen nu, plus att jag är typ klar med kulturhistoria arbtete, ska bara skriva någon rad till. Så det känns skönt. Sen i helgen ska jag skriva klart mitt PM i svenska, men har inte så mycket kvar på den heller sen blir det att plugga filosofi också, vilket jag inte börjat med än plus att det är svårt och krångligt:/

Idag blir det förmodligen att kolla på fotboll, ska åka till Örebro med Robert och kolla när hans lag spelar. Själv ska han inte vara med eftersom ha är genomförkyld , så jag hoppas inte han smittar mig bara, nu när jag ska åka snart.

Ciao!

Måndag-studiedag

Äntligen har mina kläder kommit :)








Idag blir det att plugga, jobba och fixa till balklänningen :)

Ciao!

Söndag

Igår var det en riktigt lång dag. Började med att gå upp kvart i åtta för att åka med bussen 08.47 till Örebro. Skulle jobba på Hälls konditiori. Fick börja halv 11 med att sälja mackor, vetelängder och kaffe på järntorget. Stod där till ungefär halv 3. Men hade ju lite underhållning när jag väl stod där eftersom centerpartiet hade nått grejs där och Linda Bengtsing och Lasse Berghagen var där och sjöng. Efter det var det dax att plocka ihop allt och gå tillbaka till Hälls. Tog en macka till lunch och sen var det bara att fortsätta jobba. Slutade i alla fall runt halv 7. Så jag jobbade från 10.30 till 18.30, snacka om att jag var trött i benen. Satt bara ner när jag käkade. Men sen åkte jag och Robert med Maria till Linde, hon skulle jobba på folkan. Så vi åkte sedan runt med Mustangen med mor och fa för vi orkade vi gå eftersom vi var så trött i benen. Sen runt halv 11 åkte vi hem och jag somnade i alla fall ganska fort när jag la mig i sängen.

Idag skulle jag också ha jobbat men har så mycket plugg så det blev inge jobb idag för mig.  Men i morgon blir det att jobba igen, fast i morgon är det städjobbet som gäller.

Men i eftermiddag blir det att kolla på hockey :)

Ciao!

Onsdag

Dagen har varit helt okej. Jag hade sovmrogon och började 12, skönt. Sen resten av dagen gick riktigt fort vilket var skönt. Men usch vad jag hatar skolan just nu. Har så sjukt mycket att göra. Plus att jag inte har börjat på någonting. Vilket jag måste sätta igång med! Skrev i alla fall en lista på allt jag har att göra:

Vecka 20
-
Religionsprov
- Lämna in arbetet om mode på kulturhistorian (är i Cypern när det skulle lämnas in)
- Lämna i arbetet på aktiekunskapen (är i Cypern när det skulle lämnas in)
- Nationellt prov i matematik C
Vecka 21
-Svenska redovisning + inläming av PM
-Filosofiprov
-Sen åker vi äntligen till Cypern :) Men när jag kommer tillbaka:
Vecka 22
-Lämna in loggboken på aktiekunskapen
-Lämna in litteraturvetenskaps arbetet
-Naturkunskapsprov

Detta är vad jag kommer ägna mig åt fyra veckor framåt.

Gårdagens händelse:
Igår fick jag i alla fall tillbaka mitt pennodral :) Jag frågade i biblioteket om det fått in något, men det hade dem inte. Sen gick jag till vaktmästaren, men de var inte där. Men sen skulle Tess gå på toa innan vi skulle till aulan och då fråga hon mig:
Tess: Var det en MQ-påse du hade glömt igår?
Jag: Ja det var det. Va dårå?
Tess (börjar as garva): Den hänger här!
Jag(börjar as garva), hade gått på toa innan jag gick ner på stan, vilket jag hade glömt bort. Så den hängde på en krok på toaletten. En jävla tur att ingen hade tagit den eller slängt den.

Ciao!

Jag har världens bästa pojkvän<3


Måndag och två veckor kvar.

Den här dagen började bra men slutade dåligt. Började med att vi inte hade någon svenska på morgonen, vilket var skönt eftersom jag var så trött. Filosofin , religionen och teckensrpåket var helt okej idag. Men slutade i alla fall halv 4 och jag bestämde mig för att gå ner på stan för att köpa en bit choklad och puder. Men när jag väl var nere på stan kom jag på att jag glömt min påse. Så jag vände om och gick snabbt tillbaka till skolan. Men inte låg påsen kvar där heller.. Så mitt fulla pennfodral var bort , sen om det var något mer i påsen kommer jag inte ihåg. Blir så trött på att folk inte kan låta andras grejer vara. Men ska kolla i morgon om någon lämnat in den, vilket inte är så troligt men i alla fall. Så detta gjorde att på lite smått dåligt humör.

Sen när jag var på väg hem ringde min kusin och frågade om jag kunde jobba i helgen :) Och det kunde jag ,så jag kommer befinna mig på Hälls konditori i Örebro både lördag och söndag :) Sen är det ju crusing på lördag som jag hoppas jag hinner in till en liten stund.

Idag är det bara två veckor kvar till jag och flickorna åker till Cypern :) Helt sjukt nära! Så i morgon ska jag in till Örebro med mamma för att växla pengar och lite mer :) Dock har jag sjukt mycket att göra de här två veckorna :( Blir inte roligt vill jag lova.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn :) Sverige leder över Frankrike med 5-2 just nu!

Ciao!


Alltid du och jag <3

RSS 2.0