tisdag

Igår så bokade jag och Malin en varsin körtid på körskolan. Så nu har vi äntligen skrivit in oss:) Känns både bra och dåligt. Men men, det blir nog bra tillslut hoppas jag. Igår var det träning också. Den var bra , men det gick inge bra för mig.. Som vanligt.. Men i morgon är det match, och det är första hemma matchen :). Om vi spelar som vi gjorde i andra och tredje period i fredags så kommer det nog gå jättebra för oss :)

Idag har jag inte gjort så mycket, farmat lite som vanligt^^, Men har även kollat på "män som hatar kvinnor" . Den var sjukt bra men den var hemsk.. Om ca två timmar är det dax för att jobba..

Ciao!

paket :)

Fick mitt paket idag :) Ett par byxor, en grå kofta och en svart cardigan (lång).

På bilden är det nya jeansen, svarta cardigan och mina nya stövlar :)



måndag

Sov länge idag, vilket var skönt. Fast jag skulle ha kunnat sovit ännu längre.. Idag ska jag städa på mitt rum, fixa med lite tvätt, plugga körkortsteori sen ikväll blir det träning :D

Ciao!

söndag

Sov ganska bra i natt, hade lite konstiga drömmar bara. Drömde om choklad bland annat^^, Vaknade första gången 08.00, andra gången 09.00 sen sista gången, då jag gav upp, var klockan 10.07.

Idag ska jag och mamma in och kolla på handboll i Örebro :) Ska bli roligt :)

Igår fick jag hem mina efterlängtade stövlar :D Är hur glad som helst. Fick även hem ett annat packet, med lite leggings, trosor med mera :) Dock har jag inte fått allt jag besällt än, lite kommer i oktober och december tyvärr :(

Bild på stövlarna kommer nog lite senare^^,
Jag älskar verkligen skoooor !!

Ciao!


Match och 26 månader <3

Ikväll är det ju match, är sjukt taggad och sjukt nervös som vanligt.

Idag har även jag och älsk varit tillsammans i 26 månader :) Älskar dig <3

Ciao!


torsdag

Idag har jag pluggat lite körkortsteori :) Sen har även jag och Malin varit till körskolan för att kolla lite med priser och lite annat. Vi har dock inte skrivit in oss än, men det gör vi inte fören vi bestämt om vi ska ha ett paket eller hur vi ska göra.

Nu ligger älsklingen i min säng pch pluggar och jag sitter vid datorn och nördar, som vanligt^^,

I morgon är det match, är sjukt taggad :D

Ciao!

onsdag

Var ett tag sen jag skrev men har varit upptagen med annat. Men men, idag blir det i alla fall träning :D Gött!! Har inte tränat på en och en halv vecka :( Sen är det seriepremiär på fredag mot Örebro Univesitet ^^,

Ciao!

det gör ont att veta, men lika ont att undra...

Tv nu sen duschen sen sova..


lördag

Sov "ganska" länge idag vilket var skönt. Sov väldigt dålig i natt igen, vilket jag gjort i två dagar ungefär nu. Men men, idag vet jag inte vad som händer. Skulle egentligen ha gått på bio ikväll men nu blev det inte så. I morgon är det match, ska dock inte spela men ska med och kolla i alla fall:)

Ciao!

Jag älskar dig <3


fredag

Är fortfarande sjuk och det suger :/ Blir inge dop för mig i morgon och att spela på söndag kan jag glömma :/ ,"tur" att det bara är en träningsmatch..

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med pizza till mig :) Har även kommit fram till hur min tatuering ska se ut :)

Ciao!

torsdag

Sov sjukt dåligt i natt. Vaknade flera gånger på grund av min förkylning som har börjat. Halsen har dock blivit bättre, vilket är skönt. Men har fortfarande ont i den:/ Men nu är det snorigheten och huvudet som är jobbigast.

Idag blir det att vila och bara ta det lugnt. Annars lär jag aldrig bli frisk.

Ciao!

onsdag

Idag är det en dålig dag av olika orsaker. Bland annat för att jag fortfarande är sjuk, vilket gör att jag inte orkar med att gör någonting sen så kan jag inte heller träna ikväll:/ En riktig skitdag!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film eller någe.

Ciao!


tisdag

Jaha, har tydligen blivit sjuk nu också. Inte speciellt kul.. Har sjukt ont i halsen, vilket började igår eftermiddag, men nu är det ännu värre än vad det var igår :( Vill helst inte svälja för att det gör så ont. Aja, idag blir det att ta det lungt. Vill bli frisk så fort som möjligt.

Ciao!


måndag

Gick upp klockan 8 idag eftersom Robert skulle åka med bussen på morgonen och jag kunde somna om så kunde jag lika gärna gå upp. Helgen har varit bra :) Vinst i lördags mot Kopparberg, 10-4 blev det :) Det var lite rörigt i första perioden, men sen blev det lite bättre, tur det. Sen efter matchen var det bara hem och göra sig i ordning för att sen dra hem till Peter på lite lagfest. Trevligt var det även fast jag var sjukt trött. Sen när de andra skulle dra ut åkte jag hem eftersom jag skulle upp och jobba på söndagen. Så söndagen bestod av jobb helt enkelt.

Idag ska jag fixa med tvätten här hemma, plugga körkortsteorim jobba och sen träna :)

Ciao! 

äntligen lördag

Äntligen är det lördag :) Är så sjukt taggad på match. Var alldeles för länge sen. Hoppas bara vi vinner, annars kommer det känna lite pinsamt eller vad man ska säga. Men jag tror det kan bli tufft. Men tuffa matcher är för det mesta kul så :)

Nej, nu ska jag fortsätta plugga lite körkortsteori sen blir det att käka lite lunch sen dra till samligen :)

Ciao!

fredag

Idag gick jag upp kl 9 :) Sen käkade jag frukost sen blev det en 30 minuters promenad med Malin:) Riktigt skönt var det. Nu håller jag och Malin på att baka bullar. Mums :)

Idag ska jag även fixa med min byrå. Den har gått sönder :/ Eller ena lådan har. Så jag ska försöka hitta på en bra lösning till det om det går. Sen ska jag även plugga körkortsteori och plockan undan i mitt rum.

Klippte mig och färgade håret igår. Håret blev ganska kort, det var ganska slitet så jag var tvungen att klippa av en bit. Sen har jag nu blivit brunhårig istället för blond :O Är fortfarande ovan, har inte bestämt mig en om jag gillar det eller inte. Jag tycker att färgen är snygg och så, men det känns inte riktigt som jag. Men förmodligen är det bara en vanesak, hoppas jag i alla fall :O

Längtar så till i morgon. Träningsmatch mot Kopparberg sen lagfest :) sen får jag även träffa älsklingen :)
Sen på söndag blir att att jobba.


Ciao !

Torsdag

Idag gick jag upp tidigt :) Vilket känns skönt. Ska snart äta lite frukost sen försöka plugga lite körkortsteori. Sen vid 2 ska jag in till Linde för att klippa mig och färga håret. Har inte bestämt mig än hur, men det visar sig^^,

Ciao!

tisdag

Idag har det verkligen varit en segdag. Jag gick upp vid halv 12 även fast jag fortfarande var tröt. Käkade lite frukost sen började jag plugga lite körkortsteori. Gick ganska bra :) Sen kom huvudvärken och jag blev helt seg. Orkade inte göra någonting:/ Känner mig fortfarande seg nu. Hoppas att det bara är en "segdag" och inte att jag håller på att bli sjuk. För det har jag inte tid och lust med. Har dessutom träningsvärk från träningen igår. It´s nice ;D

I morgon blir det att gå upp tidigt. Ska börja jobba halv 8. Sen på kvällen blir det träning :)

Ciao!

söndag

Kom nyss hem från jobbet. Inte speciellt kul, men det är kul när lönen kommer sen :) Lönen kommer bli fin den här månaden :)

I morgon blir det kanske att jobba sen på kvällen är det träning :) It´s nice :D

Ciao!

lördag

Idag har jag och Linda beställt biljetter till innabandy VM för damer :) Jag , Linda och Sophie ska kolla på det i december. Det blev en gruppspels match, sen semifinalerna och finalen :) Mamma följer med när vi kollar på finalen. Sjukt kul ska det bli :) Synd bara att det är tre månader kvar :/ Men men, sen har jag även beställt lite studentkort. Bättre sent än aldrig^^, . September blev en dyr månad för mig :P

Idag händer inte speciellt mycket, förutom att Robert kommer hit senare :)

Längtar till nästa vecka :)

Ciao!


Gummistövlar

Här är gummistövlarna jag köpte igår:)


regn

Köpte ett par gummistövlar idag :) Skitsnygga :D Bild kommer i morgon. Hade inge batteri i kameran.

Ciao!


torsdag

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Började med att klockan ringde halv 9 på morgonen, vilket är tidigt för mig eftersom jag inte gör någonting annars om dagarna. Så jag var i alla falll jättetrött. Men det var bara att kliva upp och göra sig i ordning för att ta 10.02 bussen för att åka till Linde och jobba. Har nämligen fått lite extra arbete en kort tid framöver. Men bättre än ingenting alls:) Jag agerar nämligen trädgårdsarbetare ^^, Jag orkar dock inte förklara vad jag gjorde/ ska göra. Jag började i all fall halv 11 sen vid 4 var det bara att byta och börja städa istället. Så jag jobbade från 10.30 till 18.90. Snacka om att jag var trött eftersom jag inte är van. Sen efter det var det bara att åka hem till mormor för att hinna äta innan träningen som började 19.30 :) Idag är jag skapligt trött i benen vill jag lova.

Idag ska jag kolla lite efter en utbildning samt en kurs som jag har blivit intresserad av. Ska även in till Örebro i eftermiddag:)

Ciao!


Tisdag

Idag händer det nog inte så mycket. Ska förmodligen in till Örebro en sväng senare.

Helgen har varit bra men även dålig. Jag tänker bara berätta om det bra grejerna. I lördags var Veronica på besök :) och på kvällen var det parkfest. Innan det var det en mycket rolig förfest med roligt folk :). Söndagen hände det inte speciellt mycket, förutom att jag sov typ hela dagen. Vid halv 5 gick jag upp. Sen runt 21.00 plingade det på dörren och det var älsklingen som stod där<3 Hade ingen aning om att han skulle komma. Så jag blev otroligt glad över det:) Sen igår var det måndag och jag jobbade från 14.00-18.30 , sen var det bara att snabbt åka hem och packa och käka för att sedan åka till träningen vid 19.30. Träningen var sjukt jobbig, men sjukt bra och kul också. Kändes så himla skönt efteråt. Tack Linda för att du "tvingade" mig att göra alla de där utfallen^^,

Nej, nu blir det nog frulle :)

Ciao!


RSS 2.0