Söndagsångest som vanligt!

Allt är så jävla underbart just nu, eller ja allt förutom skolan. Har en hel del att göra innan lovet. Det kommer inte bli kul vill jag lova !

Idag har jag mest slappat, pluggat lite och övningskört. Ska snart krypa ner i sängen och kolla på filmen som går på kanal 3.

Skola i morgon igen då, fast jag har bara två lektioner tror jag för på filosofin och religionen ska folk redovisa och då behöver inte vi andra vara där tror jag(?) så jag kommer att ha första och sista lektionen på dagen vilket resulterar i att jag har hål mellan 9.55-13.15. Men jag och Tess ska skriva klart våran projektrapport. Sen på kvällen blir det att åka till Örebro och kolla på handboll med familjen och älsklingen :)

Nej nu börjar filmen snart.

Ciao !

Lördag

Nu var det ett tag sen jag skrev men orkar inte riktigt berätta allt som har hänt. Idag blir det i alla fall kalas för bror min, han fyller 17 år på onsdag ( 1 april ). Vi ska käka olika pajer, hur gott som helst !
Sen är det bara två veckor kvar till lov :) sen efter det går jag ocn några till fyra veckor sen åker vi till Cypern sen är det bara tre veckor kvar till sudenten ! Helt sjukt fort har det gått !

Ska snart söka in på Örebro Universitet, ska även försöka hitta en lägenhet där eller i Linde. Känner att jag behöver ha något eget nu. Men vi får se hur det blir med det.

Ja jag vet inte riktigt vad man ska säga men man blir riktigt förvånad ibland.

Ciao !

Städdag

Nu har jag äntligen städat undan på mitt rum. Det såg verkligen förjävligt ut ett tag men har inte haft tid innan eftersom jag har jobbat och pluggat. Men idag tog jag tag i det. Mamma fixade en till garderob till mig där jag kunde ha alla mina skor plus vinter/höst kläder i. Så nu äntligen har jag koll på vad jag har för kläder och skor. Det blev många gånger jag sa " Ja just ja, den där hade jag glömt att jag hade". Nu vet jag även vad jag behöver köpa som jag inte har osv. Så det känns väldigt skönt. Jag har även konstaterat att jag har 17 par skor , inte inräknat med de jag behövde slänga.

Nu ska jag snart övningsköra, sen jobba sen blir det att skriva klart svenskatalet som jag ska ha i morgon. R kommer även hit idag :)

Ciao !

Lördag

Idag har jag och Robert varit inne i Örebro. Vi passade på att åka med mamma in eftersom hon skulle hjälpa moster att städa hennes legänhet eftersom hon flyttat. Det jag kom hem med var en jacka, ett par skor, ett linne, en t-shirt, en klänning, en väska och ett par strumpbyxor :) Robert köpte sig ett par skor och ett par byxor :) Så det blev en lyckad dag för oss båda i Örebro eftersom vi hittade det vi letade efter. Nu ska jag snart iväg på innebandyavslutning, ska bara försöka få tag på fröken Selander ^^,

Ciao !

torsdag

Nej såklart kunde jag inte sova länge i morse. Vaknade kl 8 och var jättepigg ! Försökte somna om men det gick inte så vid halv 9 gick jag upp och käkade frukost, det blev äggrör och macka :) Idag har jag väl inte gjort dirket det jag tänkt, har suttit och nördat lite vid datorn, men började nyss med att försöka skriva på mitt svenskatal. Dock gick det inge bra så jag gav upp. Nu ska jag snart laga mat till mig, pappa och Mattias. Blir nog pasta och någe mer. Sen ska jag nog övningsköra sen blir det att jobba sen mys med R :)

Ciao !

Onsdag

Är så himla seg och trött just nu. Ska verkligen bli skönt att få sova ut i morgon (om jag nu lyckas sova länge). I dag har det väl inte hänt så jättemycket. Ganska seg med slapp skoldag. I morgon blir det i alla fall att sova - plugga - jobba - mysa med R - sova. Japp så kommer nog min dag se ut.

Ciao!


Monday

Måndag igen då. Fast den här måndagen har hittills varit riktigt bra med tanke på att jag slutade 13.00 iställer för 16.00 :) Tyvärr har jag kommit in i skoltröttheten igen. Hade den för några veckor sen men sen försvann den men nu har den kommit tillbaka igen :/ Pallar verkligen inte med allt som ska göras. Den här veckan måste jag skriva ett arbeta på kulturistorian, skriva klart naturkunskapsredovisningen, skriva mitt svenska nationella tal och skriva klart loggboken i aktiekunskapen. Finns säkert såna som har det mer jobbigt, men för mig är det här tock för mycket.

I helgen har jag faktiskt hunnit med väldigt mycket känns det som. Har hunnit med två matcher, varit på kalas, shoppat osv. Den här helgen hade jag faktiskt planerat något varje dag. Brukar mest bli en dag jag planera innan vad jag ska göra de andra brukar bli lite spontana. Men en lyckad helg i alla fall.

Har även kommit fram till att mina två byråer och min garderob inte räcker till alla mina kläder längre. Därför ska jag rensa ut det jag inte använder så ofta samt ta bort vinterkläderna och hänga dem i en annan garderob så slipper det vara så fullt i min garerob och byråer. För just nu kommer jag inte ens ihåg vad jag har för kläder längre och det är lite tråkigt plus om jag rensar ut så får jag en bra annledning till att köpa mer :D Inte så bra resonerat men i alla fall: P

Idag lämnade vi även in ledighetsansökan till rektorn och jag hoppas verkligen att det inte blir något krångel. Förstår egentligen inte varför det har blivit en sån stor grej av det hela. På tal om att resa utomlands så beställde mamma resan till Italien- Rom igår :) Så det bär av dit i juli :D Very very nice :D

Nej, nu ska jag skriva klart naturkunskapen och aktiekunskapen, med min godispåse här brevid ska jag nog orka^^,

Ciao!

:)

Idag fyller älsklingen 19 år :) Ska dit senare och fira honom och hans tvillingbror. Men nu först ska jag försöka ta tag i naturkunkskapen :O

Ciao!

Skön fredag den 13:e :)

Idag har jag varit i Örebro en sväng med älsklingen :) Efter det så var det dax för match :) Vi vann med 7-2 :) Gjorde ett mål också. Nu blir det nog att lägga sig, är sjukt trött.

Ciao!


Detta köpte jag till mig idag :)


Hur kul som helst igår:D

Igår blev det som sagt mycket innebandy :D Först träning, vi var dock inte så många så vi fick spela på två mål nästan hela tiden sen efter det var det innebandy tunering. Jag trodde faktiskt inte att vi skulle vinna någon match, men vi vann våra två först :D sen förlorade vi våra 2 andra medn typ 1 mål eller någe. Så det var lite synd. Vi kom 3:a i våran grupp och man behövde komma 2:a för att gå vidare så det var lite synd, men ändå inte för alla var trötta och slitna ^^,  Efter vi hade spelat klart så satt jag Vera och Eken kvar ett tag och tittade. Men sen vid typ halv 5 så orkade vi inte längre och åkte hem. Somnade ganska dirket när jag la mig i sängen.

Idag blir det nog en slappardag, fast skulle behöva börja skriva på naturkunskapen. Snart kommer älskligen hit då blir det mys :) Får skriva på naturkunskapen senare istället ^^,

Ciao!

Mycket innebandy:D

Snart dax för träning sen dirket efter blir det nattinnebandy mellan 22.00-06.00 :D Kommer nog somna där borta :O

Ciao!

R.I.P gammelmormor :/

Det hann bli fem generationer :)

Moster, Kusin, Kusinbarn, Gammelmormor, mormor


Najs day

Helgen har som varit var mycket bra :) Vinst med Damjuniorerna, gjorde mål också :) Sen åkte jag och Eken till Linda på förfest som var mycket rolig och intressant ;) Sen bar det av till teatern där det var 30-årsfest för Peter :) Som även den var mycket lyckad även fast jag fick sjukt ont i mina ben och i knät. Men kul var det i alla fall. Sen söndagen spenderades med älsklingen :) Helgen kunde verkligen inte bli mycket bättre.

Idag så är det måndag igen :/ Fast den här måndagen har inte varit speciellt jobbig faktiskt, hade bara lite svårt att komma upp i morse :P Brukar inte ha det men i morse var jag verkligen grymt trött. Dagen gick i alla fall fort i skolan, höll ett svenska tal som tydligen gik bättre än vad jag trodde, så det var skönt att få det överstökat. Idag ska jag plugga på litteraturprovet sen träna tror jag. Kan verkligen behöva röra på fläsket:O

Idag har även mamma och pappa börjat prata om att åka till Rom i sommar och dem frågade om jag ville följa med och självklart tackade jag inte nej. Så nu håller mamma på att kolla efter billiga resor :) Älsklingen kommer också följa med :) hoppas jag iaf ^^,

Nu är det tydligen käk.

Ciao !

Lördag

Helt underbart igår och i morse <3

Idag väntas match och party :)

Ciao!

Äntligen helg:)

Den här helgen har varit efterlängtad. Den här skolveckan har varit ett rent helvete vill jag säga. Massa jävla prov, inlämingar och skit, rättare sagt, religionsarbete, filisofiinläming, filosofiprov, kulturhistoriainläming samt rapportskrivning till projektarbetet. Men nu är äntligen den här helvetesveckan över.

Helgen:
Idag : Åka till Nora, träffa R.
Lördag: Match, fest.
Söndag: Plugga, gos med R.

Nu räcker det!

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte !

Jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte !

Låååååång dag

Den här dagen måste ha varit den längsta. Det kändes som att skoldagen aldrig skulle ta slut. Jobbigaste dagen på länge i alla fall. Nu är i alla fall filosofiprovet skrivet, men sen hur det gick är en annan femma. Men orkar inte tänka på det nu, nu måste jag istället skriva en sammanfattningslogg om det:/ plus ett litet arbeta på kulturhistorian och detta ska vara inne på fredag och jag har inte börjat med något utav det plus att jag ska jobba i morgon eftermiddag. Vet inte hur jag ska hinna. Aja, ska i alla fall ta tag i det ena nu så att jag kommer någonvart.

Ciao!

ORKA!

Fan vad jag hatar äckelfilosofi!!

Cp-tisdag

Usch vad jag är trött på skolan just nu! Allt jävla plugg och allt jävla gnäll. Prov i morgon i filosofin, ska börja plugga idag eftersom jag inte haft tid innan, great. Sen på torsdag är det koncentrationsdag för att skriva rapporten till projketarbetet, sen efter det ska jag jobba och samtidigt hinna träffa R och kanske plugga om det går. För jag har två grejer att läman in på fredag. Vet inte riktigt hur jag ska klara av det här?! Vill bara ha påsklov för efter det är det inte mycket kvar, cypern, student! Fan vad jag längtar alltså.

Nej nu ska jag försöka ta tag i filosofin, köpte lite choklad för att jag ska bli lite motiverad att plugga i alla fall. Får se hur det går.

Ciao!


2 mars

Ännu en helg har gått och jag har inte pluggat någonting som jag verkligen behövde. I lördags blev det två matcher att spela. Första med A-laget då, vi förlorade tyvärr med ett sketet mål :/ Så himla surt eftersom vi trappa upp oss så bra. Men men, sen efter det blev det mat på en resturang som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men svingott var det i alla fall :) Sen efter det var det match igen fast med Damjuniorerna. Förlust då med tyvärr, men fyfan vad trött jag var efter det. Helt slut i benen och allt. Så det blev gött när jag kom hem och bara kröp ner i sängen för det behövdes verkligen. Sen söndag, ja vad gjorde jag då egentligen, dagen försvann och jag fick ingenting vettigt gjort. Inte bra alltså.

Idag blir det att forsätta pluggar, spyr på att jävla plugga! Sen blir det att jobba, sen plugga igen sen mys med R hoppas jag. Nej nu ska jag fortsätta med religionsarbetet som ska vara inne i morgon.

Ciao!

RSS 2.0