27 augusti

Fick min nya mobil idag :D

Sony Ericsson x10 mini pro

Ciao!

22 Augusti

Det börjar närma sig nu.

6 Augusti

Idag blir det att åka till Nora och träffa älsk <3 Det blir att hyra Snabba Cash och köpa massa godis! Känns som det kommer bli en toppenkväll!

Ciao!

4 Augusti

Sitter och funderar på hur det kommer bli i höst. Jag kom in på ett program på Örebro universitet som jag även tackade ja till. Plugget är ju som sagt i Örebro men träning och jobb är i Lindesberg. Desstutom kommer jag plugga två terminer i Grythyttan. Så frågan är om jag ska flytta och i såna fall vart? Ingen lätt fråga vill jag lova.


I lördags blev det parkfest trots allt. Hade inte tänkt att gå eftersom jag skulle åka till Göteborg tidigt på söndag morgon. Men det blev lite ändrade planer tack vare Linda och det tackat jag för. För jag hade sjukt roligt och det var kul att gamla gänget kunde samlas igen eftersom alla bor på olika ställen nu förtiden. Riktgt lyckad kväll.

Med tanke på att jag bara sov 5 timmar den natten så var jag inte alls trött när vi var på Liseberg på söndagen. Vi hade även skapliga turen för det skulle vara dåligt väder enligt tidningen men när vi kom ner var det sol och lite moln vilket det var hela dagen och kvällen. Dessutom var det inte alls mycket folk så köerna till Kanonen, Ballader och Kållorado bland annat hade inte alls lång kötid. Det var Ballader som hade 20 min som max, annars låg de på 10 min. Så det blev en riktigt lyckad dag!

Nu ska jag ta och äta lite mat sen blir det en springtur ikväll hade jag tänkt.

Ciao!

RSS 2.0