Äntligen fredag

Gud vad skönt att det äntligen är fredag. Dagen började som vanligt med teorikurs, fast idag var det sista gången. Känner faktiskt att jag har lärt mig ganska mycket den här veckan. Satt även vid datorn en stund innan. Det gick väl som det gick ;)

När vi kom hem så var det dags att städa här hemma. Men när vi kom hem så hade Matte städat hela huset, eller ja han hade gjort allt förutom att torka golven. Han hade till och med plockat undan i mitt rum och bäddat sängen :) Värsta glad jag blev :). Sjukt snällt av honom tycker jag :)

Ikväll blir det att ta det lungt, är fattig och trött nämligen. Sen i morgon blir det att jobba.

Ciao!

onsdag

Sjukt trött är vad jag är just nu. R åkte tio i 7 i morse, jag gick upp halv 8 för att åka in till teorin. Teorin är roligare nu. Det beror nog på att det är en annan som håller i den än vad det var första gången så jag hoppas det är han som håller i den i morgon och på fredag också :) Ikväll blir det träning :) Sen blir det nog hem och sova ^^, ska ju upp tidigt i morgon också.

Ciao!

måndag

Gick upp halv 8 idag för att jag och Malin skulle åka med 8.42 bussen till Linde. Vi fick vänta i ungefär en timme innan vi skulle på teorikursen. Teorikursen var skapligt seg. Hoppas inte att den är lika seg de andra gångerna. Efter det gick Malin och jag och käka på Kebabhuset eftersom det var en timme kvar tills bussen hem gick. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, är i alla fall sjukt trött. Snart kommer älsk hit :) Senare ikväll blir det träning :) Hoppas jag hinner bli piggare till dess.

I morgon har jag i alla fall sovmorgon :) Teorikursen börjar inte fören vid 3 :) Efter det blir det att gå till jobbet för att börja jobba vid 4.

Ciao!

söndag

Igår blev det en heldag i Marieberg med familjen. Skulle leta efter en vinterjacka och hittade faktiskt än :) Är helnöjd ! Idag blir det mest att ta det lungt. Ska bara plocka iordning på rummet sen försöka övningsköra också. Nu i veckan som kommer ska jag och Malin på teorikurs. Sen ska jag även jobba och träna. Känns som det kommer bli mycket att göra i veckan :) Mer än vad jag brukar ha att göra i alla fall ^^, vilket känns skönt :)

Ciao!

lördag

Nu väntar jag på att mamma och pappa ska bli klara så att vi kan åka till Marieberg:)

Igår var det mys hos Hytta. Vi käkade kinamat och kollade på Idol :) Senare vid typ 11 åkte vi till Lindeskolan för att Frida, Sara, Hytta och Johanna skulle lira lite innebandy med några boys. Jag, Ekis och Linnea hade inga grejer med oss, men vi följde med och tittade på. Men vid halv 1 tyckte vi att det blev lite segt att kolla så vi drog hem. Rolig kväll var det i alla fall :)

I torsdags köpte jag min efterlängtade dator:) Sitter vid den nu som ni kanske fattar ;) Vet dock inte vad jag ska göra av mina stationära dator, men jag tror att mamma var lite sugen på att ta den. Deras laptop är inte direkt den bästa ;)

promenad

Kom nyss hem från en promenad med Malin :) Riktigt skönt var det. Nu ska jag snart duscha sen blir det nog att läsa Harry Potter :)

Ciao!

dator <3

Sjukaste drömmen hade jag i natt. Kommer dock inte ihåg så mycket av den längre.. Gick upp ungefär kvart över 9 idag. Senare blir det att gå en promenad med Malin :) Sen i eftermiddag ska jag in och köpa min dator :) Fan om den inte finns eller om dom ändrat priset:O Då blir jag arg !! Dessutom fungerar inte facebook som det ska , jag kan nämligen inte komma in på varken farmville eller café world :( Nej nu ska jag fortsätta med min frukost :)

Ciao!

Suck..

Fan vad trött jag är. Är inte alls sugen på att träna :( Suck... Aja, i morgon ska jag i alla fall in och köpa min nya dator :) Hoppas den finns bara, det står så på internet i alla fall, men man vet ju aldrig.. Usch är inte alls på bra humör känner jag :/

Ciao!

Onsdag

Nu är jag mätt och belåten. Åt nyss lunch med Malin, det blev hemmagjorda köttbullar :) Mums! Gick upp tidigt idag, eller jag tidigt för mig. Klockan ringde halv 8, men jag snosa till kvart i 8 ungefär. Jag och Malin skulle in och köra vid 9.35. Var inte alls taggad men det var bara att pallra sig dit. Det gick bra att köra faktiskt, fick mycket beröm och så :) Det känndes skönt. Måste bara börja köra mer hemma så att jag inte glömmer allt jag fått lära det mig. Nu är det två veckor kvar till nästa körlektion. Men nästa vecka ska jag och Malin på teorikurs hela veckan. Det känns bra :)

Nu ska jag fixa med tvätten sen blir det nog att lägga sig att läsa sista Harry Potter boken:)

Ciao!

Innebandyhelg

Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har inte haft lust eller tid. Det blev i alla fall mycket innebandy i helgen :)

Fredagen började med att R var här :) Sen vid halv 4 åkte han. Senare på kvällen var det hemmamatch mot Forsby. Det var en jämn match med ganska dåliga dommare :/ Det blev 8-7 till oss efter SD :) Så två poäng fick vi med oss.

Lördagen började med att jag, Linda, Sophie, Sara och Sandra åkte till Kumla för att kolla på Kumla-ÖSK, tyvärr så förlorade Kumla. Hade även skitdryga fjortisar bakom oss. Suck säger jag bara.. Efter matchen drog jag och Linda direkt till Cicci :) När vi kom dit stod Vera och lagade mat till oss , så det blev middagsmys och massa snack :) Mycket trevligt :).

Söndagen började med att jobba sen var det bara hem och käka, packa för att sedan dra till Västerås för ännu en match. Som tur var hade vi hyrt en buss som alla åkte i, vilket gjorde resan roligare och att den kändes kortare.

Måndags hängde jag med R sen var det träning på kvällen.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har kollat efter en dator, vilket jag och Robert gjorde typ halva dagen igår:P. Men idag hittade jag en jättebra:) Blir nog att beställa den ikväll:)

I morgon blir det att köra med körskolan. Får se hur det går :P Sen blir det träning på kvällen :)

Ciao!

torsdag

Vaknade halv 10 av att det ringde, men jag orkade verkligen gå upp och svara. Sen efter det kunde jag självklart inte somna om även fast jag var trött fortfarande. Men låg kvar i sängen i en halvtimme eller någe i alla fall, men usch vad kallt det var även fast jag har duntäcke! Fatta vad jag kommer frysa när det blir ännu kallare :/ Burr!

Idag blir det att jobba och bara ta det lugnt, kanske blir att tvätta lite och så. Men om ca 2 och en halv timme kommer älsk hit :) <3

Ciao!

tisdag

Sjukt rolig träning igår. Började med att lite fys, sen ett bra bollpass. Är helt slut i kroppen idag :)

Idag gick jag upp halv 11 käkade en god frukost sen gick jag ut på en promenad. Men usch vad kallt det blåste. Kunde dock inte gå så länge eftersom jag fick så ont i fötterna:(
Det suger verkligen. Senare idag blir det att jobba.

Ciao!

Sommaren 2007 <3







Trött och seg

Så nu har jag och Malin fixat våra "körpaket". Vi bokade även in några körlektioner. Vi ska även på teorikurs vecka 44. Det var tyligen något som ingick i paketen vi köpte.

Är helt sjukt trött i kroppen, så träningen idag kommer förmodligen gå väldigt tungt. Hoppar dock över springturen utomhus eftersom jag får så jävla ont i fötterna :( Det har jag tyvärr också börjat fått av mina inneskor..igen.. :/ Så jag borde nog gå och kolla mina fötter väldigt snart. Får ju även sån värk i vaderna jämt när jag använder mina ute - och inneskor. Blir nog att träna magen och armar innan bollpasset istället.

 


Ciao!

måndag

Måndag igen då. Idag ska jag och Malin åka till Linde för att besöka körskolan igen. Det vi ska göra är att vi ska köpa oss ett varsitt paket. Jag har dock inte bestämt vilket jag ska ta än, men jag har ett litet tag till att tänka på det. Efter det blir det att åka hem igen, tvätta lite och så. Sen ikväll är det träning. Jag är sjukt seg i kroppen från gårdages match. Det var inte våran bästa match vi spelat men vi fick i alla fall med oss tre poäng :)

Den här veckan har jag något inplanerat varje dag, vilket är skönt :)
Måndag (idag): Körskolan, träning.
Tisdag: Jobba
Onsdag: Träning
Torsdag: Jobba
Fredag: Match
Lördag: Jobba
Söndag: Match

She´s home

Glömde säga att Sussie har äntligen kommit hem från USA :) Måste ses snart vännen <3


lördag

Hade min första körlektion i igår. Det gick bättre än vad jag trodde :) Så på måndag ska jag och Malin in och köpa oss ett varsitt paket tror jag.

Idag händer väl inget speciellt. Ska kolla på fotbollen ikväll i alla fall. I morgon är det match mot Askersund, vi får se hur det går.

Blev ett kort inlägg, men jag är inte på humör för att skiva just nu.

Ciao!

onsdag

Igår övningskörde jag med pappa till Storå. Vi åkte dit för att hälsa på farmor och farfar en sväng. Gick väl ganska bra tycker jag :) Sen när vi kom hem så hade de andra bestämt att vi skulle flytta ikväll. Så det var bara att ta ur alla grejer från rummen och försöka få in allt där det skulle vara. Så nu har jag ett större rum med mer garderober :D

Nu håller jag bara på med det jobbiga - att packa upp :/ Skit segt och tråkigt är det. Nu ligger det grejer lite överallt men det blir nog bra tillslut. Kanske lägger upp en bild senare. Sen ikväll är det träningen :) Nej nu ska jag fortsätta.

 

 

Ciao!


tisdag

Har fått mycket gjort nu. Vaknade klockan 10. Gick upp och började med att plocka ur alla grejer i byrån. Sen så  flyttade jag och Malin in den i badrummet :) Har även lagt dit handdukarna som ska vara i den. Blev bra tycker jag :) Sen har jag jag tvättat, hängt in tvätt i allas garderober sen har jag även fyllt min flyttkartong med alla grejer som jag inte änvänder dagligen. Nu väntar jag bara på att älsk ska komma hit :) Ska även övningsköra med pappa när han kommer hem.

Ciao!

Måndag

Vaknade upp breve älsklingen idag :) Han hade sovmorgon, så vi gick upp ca halv 10 och käkade frukost och så. Sen när klockan var 10.35 så frågade jag när hans buss gick och han sa att den gick 10.47. Men sen när vi kollade i busstabellen så stod det att den gick 10.37 :O Så Robert fick slänga på sig jackan och sätta på sig skorna och springa iväg för att försöka hinna med bussen.. Vilket han gjorde också, som tur var.

Idag har jag mycket att göra känns det som. Ska städa mitt rum (det ser ut som ett helvete här just nu :P ), sen ska jag plocka ur att grejer i ena byrån, för den ska in i badrummet. Ska nämlingen byta rum :) Så jag måste börja plocka ihop alla mina grejer. Men jag ska även plugga körkortsteori. Har ju körlektion på fredag, är sjukt nervös :O Sen är det också träning ikväll :) 

Skrev ju inget igår, men jag gjorde inte så mycket förtutom att jag jobba.

Ciao!

lördag

Nu var det ett bra tag sen jag skrev.

Onsdag: Då var det match på kvällen mot Hovsta. Vi vann med 8-6 :D Gjorde ett mål och två ass:) Känner mig riktigt nöjd. Första perioden var dock inte så bra men sen andra och tredje spelade vi mycket bra, enligt mig i alla fall:)

Torsdag: Då gjorde jag inget speciellt förutom att jag jobba.

Fredag: Jag och Robert åkte tidigt till Nora. Han plugga lite sen gjorde vi oss iordning för vid 6 tiden kom Sofia och Johan och hämtade oss för att vi skulle åka till Filipstad och  lyssna på när Roberts pappas fru, Laila, sjöng på en krog. Vi käkade även mat och så.Det var jättetrevligt :) och Laila var sjukt duktig på att sjunga. Så det var kul. Vi åkte hem ungefär vid 12 på natten. Sjukt trött var jag då. Somnade dirket när vi kom hem till Nora igen.

Lördag: Robert har avslutning med fotbollen, så jag åkte hem vid ca halv 1. Körde faktiskt hem från Nora. Riktigt stolt^^, Ikväll blir det att åka in till Linde för att kolla på herrarna när dom spelar.

Ciao!

RSS 2.0