Äntligen !

Äntligen är det efterlängtade lovet här :)

Idag var det sista gången jag dansa juldansen :/ Så himla kul är det :)

Ikväll är det match mot Västerås. Den är hemma som tur är. Hade aldrig pallat att åka till Västerås idag.
Aja, ska hjälpa pappa att städa nu. Kalas för mamma i morgon.

Ciao !

Jullov :)

Lov

Jippi snart är det lov.

Sista måndagen innan jullov :)

Dagen har varit soft. Började 8.40 och hade svenska. Sedan hade jag hål till halv 2. Då jag hade teckenspråk och då satt vi bara och fikade och pratade. Sedan har jag även sålt några studenfestbiljetter.

Nu ska jag plugga religion, prov i morgon. Sedan ska jag iväg och träna innebandy. Sen blir det hem, kanske plugga lite och jag orkar och sen sova.

Ciao!

Så jävla surt..

Idag vart det match igen och idag så spelade jag faktiskt. Det gick inte så jättebra för mig, men hade inte förväntat mig någe annat. Fick ont i knät några gånger, men det gick över som tur var. Sen så förlora vi ! Så jävla surt. Dom fick in skit mål i slutet. Så jävla surt att förlora med ett sketet mål. Men men...

Nu ska jag väl försöka plugga. Orkar egentligen inte men ska försöka läsa igenom det en gång i alla fall..

Ciao !

Skönt med fredag :)

Äntligen är det fredag :) Skolan var ganska soft idag. Det började med att kolla på Lucia grejen i aulan, sedan hade vi religion och då var det några från ITK där, för vi håller på med Islam. Så vi ställde lite frågor och så, det var kul faktiskt. Sedan efter det var det kulturhistoria, och det var redovisning. Min redovisning gick inte så bra, hade inte tränat speciellt mycket men skönt att ha den gjord i alla fall. Hade även ett litet utvecklingsamtal idag. Det gick också bra. Sedan efter skolan så handlade jag,pappa och Matte en present till mammsen som fyller på torsdag.

Idag ska jag in till Linde med Linda och Sophie. Vi ska träffa en gammal kompis som vi inte träffat på länge. Det ska bli trevligt :) Ja , det är nog så min fredag har sett ut och kommer se ut. Snart lov. Så otroligt skönt ska det bli :)

R <3

Ciao !

Duktiga Malin ;)

Idag har jag varit riktigt duktig. Jag har STOR städat mitt rum, och det behövdes vill jag lova. Sedan har jag även julpyntat. Jag har även räknat lite matte och pluggat religion. Känner mig riktigt duktig faktiskt :)

Idag har det snöat hela dagen :) ( håller på än), hoppas verkligen att det ligger kvar till julafton, men förmodligen kommer det inte göra det :/

Ska snart iväg och jobba, är i stort behov av pengar.

Ciao !

Snöööö

Härlig dag :)

Idag har det hittills varit en bra dag :) Började med att jag vaknade upp brevid älsklingen :) Sedan på barnkunskapen kollade vi bara på film, skönt var det. Jag fick dessutom reda på vad jag fick på provet jag inte hade pluggat någonting alls till, men ändå fick jag VG :O Blev så himla glad :) Sedan var det naturkunskap som oftast är hur segt som helst, men idag var det faktiskt kul:P Vi gick igenom kroppens olika organ och det slutade med att vi börja prata om binikemaskar ( ej säker på stavning) och sedan om bajs på någe konstigt sätt men iaf, kul var det, men äckligt. Sedan var det kulturhistoria, vi skulle ha redovisning, trodde vissa av oss, men så var det inte. Den var tydligen på fredag:S så jag hade suttit hela dagen igår och skrivit den där jävla redovisnigen bara för att jag trodde att den var idag :S men skönt ändå, kan förbättra den om jag orkar och även träna på den. Sen efter skolan så klippte jag mig och blev ganska nöjd :) Sen ska jag dessutom träna för första gången på jag vet inte hur länge :O Sen så kommer älsklingen hit :) Hoppas dagen slutar lika bra som den började. Aja, ska käka nu.

Plus att jag har namnsdag idag :)
Ciao !

Tråkmåndag..

Har inte skrivit på länge, men det har väl inte hänt så jättemycket.
I fredags var jag, Linda, Cicci och Vera på Magnus Betnér i Örebro. Sjukt bra var det :) Sen efter det drog vi ut på Satin, skoj var det också :)
Sen lördag händer det väl inte så mycket. Sen i söndgas följde jag med och kollade på när tjejerna spelade, de förlorade tyvärr med 2-1 :/ Surt var det. Men jag tror att vi tar dem nästa gång.

Idag var det en ganska soft skoldag. Men kom på att jag har en redovisning på onsdag och jag har inte gjort ett dugg. Bra Malin. Så ska försöka skriva ihop något nu, om jag orkar :/ Är så himla skoltrött just nu.
Ciao !

R <3


Torsdag.

Orkar inte.

Dålig dag...

Usch vad jag är trött på allt. Det här är verkligen en negativdag ! Två prov i morgon, och jag kan ingenting, och dessutom så orkar jag inte bry mig heller så det blir ju inte bättre. Varför kan man inte bara kunna allt på en gång. Det är inge kul att lära sig, jag vill kunna allt på en gång istället. Gud vad skönt det skulle vara, ibland undrar jag varför jag valde sam, kanske skulle ha valt ett program utan så mycket plugg. Fast det är ju försent nu. Men iaf, sen kan jag inte träna heller, håller på att bli galen. Varför kan inte knät bara bli bra? Åh, skapligt sur jag är nu. Skulle verkligen behöva ett låååångt lov just nu !
Skulle verkligen behöva en stor jävla chokladkaka nu!

Aja, ska väl kolla på one tree hill eller någe, det är iaf något positivt. Fast skulle nog behöva plugga, aja får se hur jag gör.
Ciao !

Måndag..

Skönt att vara ledig i två extra dagar, är behövligt av olika anledningar. Idag ska jag i alla fall plugga barnkunskap och naturkunskap, sen ska jag även städa mitt rum, det är ett måste, ser ut som fan på mitt rum just nu. Aja, ska väl sätta igågn med allt som ska göra.
Ciao !


RSS 2.0