30 november

Ledig idag också, så himla skönt :) Man hinner med att göra så mycket då. Idag blir det att plugga precis som igår och i eftermiddag blir det att åka iväg och jobba en sväng.

Igår var vi bara 10 st på träningen och inga tränare. Men jag tyckte att vi lyckades fixa det ändå :) Riktigt kul hade vi i alla fall!

Nej nu ska jag ta och börja plugga lite så att jag har det gjort.




Ciao!

Träning

Nu är det snart dags för träning!

 

Ciao!



29 november - Ledig, plugg och fix

Skönt att vara ledig så att man slipper att en väckarklocka ska bestämma när man ska gå upp. Sov i alla fall till 9 sen var jag pigg, men jag låg kvar i sängen och kolla runt lite på datorn. Gick upp och fixade frukost vid 10 sen så började jag plugga lite. Tog sedan en paus i pluggandet och plockade ur och i diskmaskinen och satte igång en maskin tvätt, har även hängt upp den. Tror mamma kommer bli glad när hon kommer hem :)


Termometern visa - 12 grader ute i morse :/ Burr!

 

 

Från Nattis kalas igår. Hon verkade supernöjd över alla hennes nys leksaker :)



Mamma har fixat julfint här hemma och mer ska det bli :) Mys!

Nej nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge, dags att ta tag i pluggandet igen!

Ciao!

28 november - Första advent

Har nyss varit iväg och jobbat en sväng. Nu blir det att göra sig i ordning för att sedan åka till Örebro och fira lilla Nattis som fyller 2 år i morgon :)

Igår var det match mot ÖSK söder och vi förlorade med 6-1 :/ Men jag tycker inte att siffrorna speglar matchen. Men men, efter matchen var det bara att skynda sig att duscha för att sedan åka till mormor och fira henne. Det blev mycket gott att äta kan jag lova :) Sen efter kalaset däckade jag typ i min säng och låg där resten av kvällen.

Nu ska jag kila!

Ciao!

26 november - Ledig!

Idag är det fredag och jag är ledig igen :) Så himla skönt! Idag blir det att plugga en stund nu på förmiddagen för sen vid halv 2 kommer Sussie förbi här och vi ska ta en tur till Nora :) Ska bli så kul att få träffa henne igen! Senare ikväll blir det förhoppningsvis att träffa älsk, annars blir det att vara hemma och mysa med familjen. Nej nu ska jag ta och göra mig lite frulle.

Ciao!

Ingen träning idag

Nepp det blev ingen träning för min del. Tänkte att det är lika bra att vila i fall det är något skit på gång. Så jag hoppas att jag kan träna på onsdag istället. Nu sitter jag istället och kollar på innebandy på tv, så det blir ju lite "träning" i alla fall ;) Eller man kanske kan kalla det teori?!

Just ja, jag gosade lite med Knoen nyss och när jag slutade att klappa på honom så tog han sin tass under min hand och försökte putta min hand mot honom igen. Han är så söt^^,

Ciao!

Träna eller inte träna?

Sitter nu och funderar på om jag ska åka in och träna eller inte. Har nämligen börjar fått ont i halsen idag. Jag vill så jättegärna åka in och träna med det är ju inge bra om jag nu håller på att bli sjuk. Suck, hatar sånt här. Aja, det är ju några timmar kvar till träningen börjar så jag får fundera en stund till och se hur jag ska göra.

Ciao!

22 november - Fullt upp hela dagen

Idag är jag ledig och har precis tagit en paus i pluggandet. Känner mig helt seg i huvudet, har nämligen inte sovit några bra i natt igen :/ Förstår inte varför jag har sovit så dåligt de senaste dagarna. Aja, idag blir det i alla fall att plugga en hel del sen blir det att jobba en sväng och sedan blir det träning senare ikväll.

Igår fick vi våra tre första poäng för den här säsongen! Så himla skönt var det, även fast jag inte tyckte att det kändes som en vinst så var det så jävla skönt att veta att vi fick med oss tre poäng. Matchen slutade 6-4 och jag lyckades få med mig ett mål och en assist :) Det var verkligen sjukt roligt att få spela igen och det gick hyffsat bra från min sida och knät funkade också :)

I lördags var det bakdag här hemma. Men det blev mest mamma som bakade jag satt mest breve och kollade på ^^, fast mot slutet var jag med och hjälpte till lite :) Det blev i alla fall saffransbullar, matbröd och hallongrottor.

Matbröd (blev jättegott!)

 

 

Hallongrottor

 

 

Saffransdegen på jäsning

 

 

Saffransbullarna gräddas

 

Ciao!


21 november - Laddar och taggar inför match!

Sitter just nu och lyssnar på musik och dricker vatten. Är så sjukt taggad på match! Det var så länge sen jag spelade, tror det är typ 4-5 veckor sen jag spelade match :O Eftersom vi har haft uppehåll och jag gjorde illa knät. Men nu är jag förhoppningsvis fit for fight igen :D Hoppas bara att det går bra med knät och att vi får tre poäng idag!

Ciao!

19 november - Vad hände?

Idag vet jag inte vad som flög i mig faktiskt. Det började med att mamma ville att jag skulle plocka undan lite här hemma så att det skulle bli lätt för dem att damsuga och troka golven när de kom hem från jobbet. När jag väl började att plocka undan grejer så fick jag för mig att plocka i ordning ordentligen så jag tog fram damtrasan och började damma överallat också. Detta fortsatte sedan med att jag börja sortera i vår byrå där vi har vantar, mössor, halsdukar och raggisar, så nu är det ordning och reda i byrån. När jag ändå höll på så tog jag och gjorde rent i badrummet och duschen. Efter det tog jag fram damsugaren och damsög hela huset och sedan tog jag och torkade golven med. Inte nog med det så fixa jag disken, plockade ur diskmaskinen och fixa med tvätten. Så när mamma och pappa kom hem vart dom jätteglada :) Jag kände helt enkelt bara för att städa riktigt ordentligt, vilket man inte ofta känner för att göra^^, Men så har min dag sett ut i alla fall. Nu ikväll blev det tacosmys med familjen och nu ligger jag i sängen och kollar på idol och gosa med min Knoen :).

I morgon blir det bakdag med mammi :) Vi ska bland annat baka lussebullar, hallongrottor, matbröd och säkert lite annat gott:)

Ciao!

18 november - Lååång helg!

Sköööönt, äntligen helg. Är ledig på fredag (imorgon), måndag och tisdag så det blir en riktigt låååång helg för mig :)

Den här veckan har verkligen gått fort. Det kanske beror på att kursen vi läser är så himla rolig! Den här veckan och nästa vecka håller vi på med våra fem sinnen. Så den här veckan har vi haft föreläsningar och övningar om syn, känsel och hörsel. Det har varit riktigt intressant och roligt att göra olika övningar och experiment. Nästa vecka ska vi hålla på med smak och doft.

Vi smakade på fyra olika yoghurtar och efter det så gjorde jag , ja ni ser sjävla vad jag gjorde^^,



Idag handlade det om hörsel och det var de här tre (chips, morot och banan) vi skulle smaka på och beskriva hur det lät. Det var skitsvårt att beskriva hur det lät faktiskt. Det är svårare än vad man tror att sätta ord på det man hör, känner osv. Tycker i alla fall jag. Men det är det vi håller på att träna på :)


Jag har även varit på bio denna vecka. Jag var på Harry Potter- Dödsrelikerna del 1, och den var så sjukt bra! Som tur var har jag läst boken så jag vet hur det slutar. Men jag längtar ändå till nästa del.

Nej nu ska jag nog ta och kolla på några avsnitt av the big band theory eller så ska jag spela lite sims 3 ^^,

Ciao!

Mina ögonfransar

Jag älskar mina ögonfransar :)


14 november - Ladies Night, innebandy, fars dag

Ladies Night igår var så jävla bra alltså! Mycket bättre än jag trodde. Det var hur bra musik som helst och skitbra underhållning!

"Sångtävling"


 

Andreas Johnson

 

 

Brolle och Andreas


Idag blir det att åka in till Örebro och kolla innebandy med mamma:). Efter det blir det att åka hem och fira pappa eftersom det är fars dag. Senare ikväll kommer älsk hit <3 Gött att vi båda är lediga i morgon eftersom vi inte har träffats något den här veckan.


Ladies Night!

Nu är jag klar för Ladies Night!



Ha en trevlig kväll!

Ciao!

13 november

I natt vaknade jag vid halv 3 och hade panik för att jag inte hade ställt alarmet på mobilen. Men medans jag letade efter mobilen började jag fundera på vad det var för dag och insåg sen att det var helg och att jag inte skulle behöva gå upp till skolan. Kan nog vara för att jag var varit så stressad hela veckan eller något. Trodde verkligen att jag skulle upp till skolan. Men det skulle jag inte som tur var och somande om igen och vaknade vid halv 11 :) Riktigt gött!

Idag har jag varit iväg och jobbat en sväng och jag har även köpt farsdagspresent till pappsen :) Hoppas han blir glad! Ska snart gå och duscha för ikväll blire Ladies Night men mamma, moster Lena, kusin Maria och mormor :) Ska bli så himla kul! Nej kanske dags att duscha , ska ju åka om tre timmar ;)

Just ja, fick veta mitt tentaresultat idag och jag blev underkänd :/ Men tentan var helt cp verkligen. "Som tur var" var jag inte själv om att bli underkänd utan hela 80% av klassen fick underkänd :/ Helt sjukt! Jag räknade ut att det var typ 3 personer i klassen som fick godkänd. Vi ska träffa vår lärare och gå i genom tenta och så på tisdag, undra vad han kommer säga. Jag tycker att han borde ta på sig lite att det var så många som inte klarade tentan.

Ciao!

11 november - Stressig start på veckan


Äntligen kan jag andas ut. Den här veckan har varit sjukt stressig med mycket jobb, skola och träning. I måndags hade jag första föreläsningen på nya kursen och den här kursen verkar blir jätterolig :) Föreläsninge höll på mellan 15.15-17.00 och sedan var det bara att skynda sig hem från Örebro eftersom träningen började halv 7 istället för halv 9. Så jag kom hem 17.55 bytte om på 5 min , jag hade ju som tur var redan tagit fram alla grejer och packat det jag skulle ha med mig till träningen på förmiddagen :), sen kom Linda och hämtade mig strax efter kl 18. Så jag lyckades hinna^^,

Tisdagen var dock hyffsat lung, hade förläsning mellan 10.15-13.00 sen hem och laga lite mat sen åka och jobba vid 15.30. Men igår, onsdag, var inte så rolig. Vi var nämligen i Grythyttan för att laga mat, trerätters. Vi skulle ha slutat 17.00 men vi slutade ca 17.15 istället. Så det var bara att skynda sig hem för att sedan åka och jobba en snabb sväng och sedan åka till träningen som började 19.30. Denna gång blev det också att jag blev precis klar när Linda kom för att plocka upp mig, som tur var. Men idag är jag ledig och det behövs verkligen kan jag säga. Har varit stressad redan sen slutet på förra veckan inför de här tre senaste dagarna. Så idag sov jag till halv 11 gick upp och käkade lite frukost och sedan gick och la mig i sängen igen, som jag fortfarande gör:) Ska snart ta tag i lite plugg, har några sidor att läsa till i morgon sen vid 15.30 blir det att åka och jobba.

Just ja, jag måste ju nämna att jag älskar att det har kommit snö :) Tycker det är så mysigt och att det är skönt att det blir ljusare ute då. Hoppas det ligger kvar istället för att det ska smälta bort och bli slask och skit :/

Jag älskar dig Robert <3

Ciao!

4 November - Tentadagen!

Sitter just nu och kollar igenom lite anteckningar. Börjar bli lite smått nervös inför tentan. Är orolig för att jag kanske ha pluggat på fel saker och att jag inte ska förstår frågorna :/ För vår föreläsare har nämligen sagt att vi ska "tänka bakom frågan" :S Han gav oss ett exempel på en sådan fråga och det var typ ingen som fattade. Tack för det liksom :/ Känns som att det kommer ta lååång tid att göra den här tentan. Tur att man har 5 timmar på sig, dock är det lite segt att tentan inte börjar fören 14.15. Men men, nej nu ska jag nog ta och greja lite..

Ciao!

3 november - Första tentan

Plugg, plugg, plugg och åter plugg. Har första tentan i morgon och jag säger nog såhär: Hejdå tenta och hej omtenta! För det är så det känns just nu :/

På fredag är jag i alla fall ledig och då ska jag bara ta det lungt och slappa på förmiddagen. Senare på dagen blir dett att åka in till Örebro och hämta älskligen för att sedan åka till Marieberg :) På lördagen är det 40-års fest som står på schemat. Söndagen blir lung, dock ska jag jobba en sväng. Sen på måndag börjar nya kursen som jag riktigt ser fram emot :)

Nej, nu ska jag väl försätta plugga :( Buhu!!

RSS 2.0