Måndag

Igår var jag in till Örebro med Robert. Vi var först på Hälls och pratade lite om jobbet. Ska dit på torsdag och provjobba lite:) Nervös, men det blir nog bra till slut hoppas jag :P Sen efter det åkte vi till Marieberg. Det var inte riktigt min dag. Hittade inte allt jag skulle ha men hittade mycket annat men jag "orkade" inte köpa det. Vet inte vad det var med mig faktiskt. Men jag kom i alla fall hem med två par byxleggins, ett par solglasögon, ett linne, en väska och lite smågrejer till Cypern.


Plus att jag beställde en bikini igår när jag kom hem:) Sen idag så fanns äntligen den svarta jackan jag ville ha. Har väntat i flera veckor på den! Happy :)


Ciao!

!!!

                                              
                                                o  o
                                                -----

Äntligen helg

Man blir så positiv när det är fint väder ! Hur härligt som helst är det. Skönt med helg också även fast jag har mycket plugg :/ I morgon blir det i alla fall att plugga sen åka till R. Sen på söndag blir det Örebro sen plugga. Ja det är väl ungefär så min helg kommer se ut. Sen är det ca 3 veckor kvar till vi åker till Cypern :) Helt sjukt nära :D Sen efter Cypern är det inte alls mycket kvar i skolan :) It´s nice ! :D

Nej, nu ska jag borsta tänderna och tvätta bort sminket för att sedan krypa ner i sängen och kolla på tv :)

Ciao!

USCH

Usch vilken skitdag det har varit. Kom hem 3 i natt och somnade 4 efter en utekväll med tjejerna som var trevlig:) Men jag vaknade kl 8 och kunde inte somna om även fast jag var trött. Men lyckades till slut att somna  som men vaknade igen och gick upp. Sen har dagen varit tråkigt. Jag har egentligen inte gjort någonting. Kollade på SM-finalerna i innebandy och Warberg förlorade!! Jävla skit säger jag bara och så var det ju självklart mot AIK som gör det hela ännu värre. Sen efter det satte jag mig vid datorn, men ne internet funkade inte på min. Så jag har typ bara legat framför tvn en lördagkväll :/ Plus att Robert är i Köpenhamn och hans mobil fungerar inte så jag kan inte prata med honom heller :( Usch vad gnälligt inlägg det här blev. Men nu är det i alla fall käk sen får jag försöka hitta en film jag inte sett på länge.

Ciao !

Alltid du och jag <3

Nu ska jag snart äta frukost väntar bara på att R ska komma upp. Senare idag blir det att jobba, lite drygt men man tjänar ju pengar :) Sen har jag även fått ett sommarjobb :D på Hälls konditori i Örebro :) Very nice !

Nej nu ska jag börja med frukosten .

Ciao !

Jag älskar min Robert <3


Söndag

Jag älskar dig <3

Länge sen..

Nu har jag inte skrivit här på jag vet inte hur länge. Detta beror i alla fall på att jag inte haft något internet på min dator plus att jag haft alldeles för mycket plugg. Men nu är i alla fall plugget över, ska bara skriva klart processrapporten sen har jag äntligen lov. Det är väldigt uppskattat och välbehövligt för min del.

På lovet blir det att jobba, ta det lugnt och kanske plugga lite, får se. Men först och främst ska jag bara ta det lugnt. Sen när lovet gått är det bara 4 veckor i skolan sen drar jag och tjejerna till Cypern :D Det är något som är VÄLDIGT välbehövligt !

Nej nu ska jag försöka skriva klart processrapporten och sedan skicka in den, sen är projektarbetet klart :D Bara projketmässa kvar.. Fan vad skönt rent ut sagt!

Sen senare idag blir det att åka till Stadsskogsskolan för det är någon innebandygrej där och jag ska hjälpa till, Jippi!

Ciao!♥

:):):)

Idag var det nationella i svenska B skrivdelen. Den gick väl sådär. Är inte så jättenöjd men det får bli som det blir. Efter det drog jag till Örebro, hittade äntligen en studentklänning :) plus skor, kjol, klänning, tröja och skärp :) Bilder finns här under:

Studentklänningen

Är sjukt trött så det blir inte så mycket plugg idag. Ska in till skolan i morgon och räkna lite matte sen gå på studentmöte. Nu ska jag snart käka tacos :) Mums ! Brorsan fyller även 17 år idag :) Grattis till honom den lilla skiten ;)

Ciao !

RSS 2.0