26/4 - Dålig start på denna vecka..

Nu var denna helg också över. I lördags blev det nästan en heldag i Örebro med mamma och pappa. Jag skulle fixa mitt kontantkort och mamma och dom skulle köpa grejer till badrummet och lite annat. Sen när vi kom hem så skulle jag sätta i mitt nya simkort i mobilen. Men självklart så funkade inte det eftersom mobilen är låst till 3. Det hade inte jag tänkt på innan. Så vi ringde till Telia och 3 för att se om någon av dem kunde låsa upp den och det resulterade i att vi måste åka in till Örebro igen för att låsa upp den. Men som tur var hittade vi i alla fall en gammal mobil som inte var låst till någon speciell operatör, så det är den godigen jag har nu (y). Men mamma och pappa skulle in till Örebro idag igen för lite mer ärenden så de ska ta med min mobil och låsa upp den. Så förhoppningsvis har jag min riktiga mobil ikväll :)

Idag blir det att försöka plugga till tentan som är i morgon. Vet redan nu att den kommer gå skit :/ Sen ska jag även in till Linde för att ha körlektion. Sen blir det väl hem och plugga direkt.

I natt sov jag inge bra alls. I och för sig har jag inte inte gjort det på typ en vecka för att jag har haft så himla mycket att göra. Har verkligen inte kunna slappnat av överhuvudtaget. Är spänd och stressad hela tiden :(... Men i natt somna jag kanske runt 12. Sen vid 5 står en av katterna och gapar och skriker utanför mitt rum och vill in till mig. Det kunde han ju glömma. Sen när jag väl lyckades somna om igen så börjar min bror spela musik, så jag vaknade vid kvart över 7 igen :S Verkligen en härlig start på dagen! Nej nu ska jag ta en alvedon och försöka sätta igång med plugget.

Ciao!

plugg..

Nu har jag tagit paus i mitt pluggande, och fy vad dåligt det går :(.. Känner mig dessutom helt handikappad utan mobilen :/ Nej usch vilken rutten fredag. Funderar på att ta en springtur senare , kanske brorsan blir med? Var ju på arbetsintervju tidigare idag och den gick väl bra antar jag. Hon skulle höra av sig nästa vecka i alla fall, så det är bara att hoppas på att man får det eftersom ingen annan har hört av sig än. Nej nu ska jag väl försöka fortsätta med cp-plugget :/

Ciao!

23/4 - Handikappad och arbetsintervju

Har ingen mobiltelefon förtillfället. Eller ja, det är ju inge fel på själva mobilen utan att jag har bytt operatör och min nummerlfytt skedde klockan 3 i natt och jag har inte få något nytt simkort :/ Så jag och mamsen blir tvugna att fixa ett i morgon. Så just nu går det varken att sms eller ringa. Lite smått segt faktiskt. Men det är ju bara en dag, så jag hoppas att jag klara mig ;).

Börjar bli lite smått nervös just nu. Ska nämligen på arbetsintervju om ett tag. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet för det skulle verkligen vara så himla sönt att få ha något att göra i sommar och få tjäna lite pengar.
Wish me luck!

Ciao!

21/4 - Trött på att känna stress och press..

Usch, jag orka verkligen inte med den här kursen :( Varför ska det vara så himla svårt för? På ett sätt känns det som att jag skulle ha hoppat av kursen när man hade chansen. Fast man  kanske fortfarande kan hoppa av men det känns rätt onödigt eftersom det inte är så lång tid kvar. Jag vet i alla fall att jag inte tänker läsa något mer som liknar den här kursen i alla fall! Verkligen inget för mig..Dessutom håller jag på med körkortet för fullt. Har ingen tid till någe annat än plugg känns det som..

Nej nu vill jag bara att den här skiten ska ta slut. Jag vill veta om jag får jobba i sommar och sen vill jag komma in på programmet jag sökt till hösten så att jag kan flytta hemifrån!..

Ge mig sommar! Eller snarare juni, för då är skiten över- förtillfället!

Ciao!

18/4 - Söndagsångest

Varför ska helgerna gå så fort? :( I fredags åkte jag en sväng med mor och far till Örebro. Passade på att övningsköra :). Sen på kvällen blev det att bara ta det lungt. Igår pluggade jag på dagen och på kvällen blev det pizza och spel med laget hos Peter :) Rikigt trevligt var det. Idag blir det att försöka plugga lite sen åka iväg och jobba en stund. Rolig söndag!

Ciao!

Jag vill verkligen!

Jag vill och jag hoppas!

Promenad i det sköna vädret

Har nyss kommit hem från en långpromenad med Sussie. Vi gick över 1 mil. Hur skönt som helst verkligen. Nu blir det att sätta igång med pluggandet.

Längtar till sommaren!

Ciao!

12/4 - Sol

Nu var denna helg också över :( Fast denna helgen försvann dock mycket fortare. I fredags var det bara en hemmakväll med familjen. Sedan på lördagen färgade mamsen håret på mig, eller jag min STORA utväxt som jag hade. Vi var lite osäkra på om jag behövde en eller två förpackning . Men vi testade med enoch ja, det blev bra även fast vi hade behövt två. Så nu har jag ingen jättegrotesk utväxt längre i alla fall :) Ska  färga och slinga håret om en månad hos frisören men jag stod verkligen inte ut med min utväxt alltså :P Men nu är den borta :). Senare på kvällen åkte jag till Nora för att kolla på fotboll med honom och några kompisar till honom. Och Barca vann som tur var :D Är inte så jätteintresserad av fotboll, men det är alltid kul att kolla på Barcelona faktiskt :). Jag sov kvar där sen var jag tvungen att åka hem ganska tidigt för jag hade glömt pluggböckerna hemma och jag behövde verkligen plugga och som tur var så älsklingen följde med hem till mig :)

Idag har jag varit på universitetet, kom hem för drygt en timma sen. Snart kommer Sussie hit och vi ska gå en längpromenad i det fina vädret :) Önskar verkligen att detta sköna väder fortsätter! Man blir så mycket positivare och gladare av det. Tror nog att många håller med mig :)

Måste bara säga att jag har världens bästa och underbaraste pojkvän <3

Ciao!

7/4 - Dålig uppdatering

Min dåliga uppdatering de senaste dagarna har berott på att jag inte har haft tillgång till internet eftersom vi har varit uppe i stugan som ligger några mil ovanför Sälen. Vi åkte i torsdag och kom hem i måndags. Hur skönt som helst var det att vara där uppe, även fast jag större delen av tiden pluggade till omtentan jag hade igår. På tal om omtentan så tror jag tyvärr att den gick skit:/ Första frågan som var värd 12 poäng fattade jag ingenting utav och ändå hade jag pluggat som en tok. Jag har nog aldrig pluggat så mycket faktiskt. Så det kändes skapligt surt eftersom jag inte är helt hundra på om jag svarade rätt på de andra frågorna, och med tanke på att den första frågan var värd 12 poäng och man behöver 25 poäng för att bli godkänd så känns det inte så himla bra faktiskt :/

Idag har jag varit på föreläsning sen mest suttit vid datorn. Fast jag och brorsan var faktiskt ute och sprang en sväng. Riktigt duktigt måste jag säga :) Kändes så himla skönt efteråt. Älskar verkligen den känslan när man är helt slut i kroppen och bara får sätta sig ner.

Nu blir det nog att plocka i ordning på rummet sen bara slappa resten av kvällen. Eller jag ska nog höra med mor om hon vill gå en promenad med mig kom jag på :)

Jag har även fått hem två nya navelsmycken :) Jättefina är dom. Jag har ju tappat min favorit, som var en spindel som jag dessutom köpte i Cypern :/ Så det var lite surt.
Ciao!

RSS 2.0