31 oktober - Superbra helg!

Nu har jag precis tagit en paus i mitt pluggande, har nämligen min första tenta på torsdag :O Börjar bli lite smått nervös inför den. Har ingen aning om hur tentan kommer se ut eftersom det inte finns några gamla tentor att kolla på eftersom det programmet jag går har inte funnits tidigare.

I fredags gick jag bara från 9.15-12.00, skapligt skönt. Efter det satt jag, Linn och Anna kvar en stund på universitetet och pluggade lite. Efter det åkte jag pch plockade upp älsklingen sen åkte vi hem hit och hade det mysigt :) Sen igår blev det att plugga en del på förmiddagen sen vid 6 tiden åkte jag, mamma, pappa, Matte och Robert in till Fenix och käkade. Supergott var det! Jag åt tzatziki med bröd till förrätt, plankstek (oxfilé) till huvudrätt och som dessert åt jag banana split. Så sjukt mätt blev jag :D Efter det åkte vi hem igen och jag och Robert kollade på fotboll sen kollade vi på Beck-levande begravd. Idag blir det som sagt att plugga lite sen blir det att åka in till Linde och kolla på matchen, och jag kan/vågar inte vara med än på grund av knät :/ Men funderar på att testa träna lite i morgon, typ springa lite och göra lite bra övningar för knät och så. Vill så gärna börja träna och spela igen!!





Nej nu ska jag fortsätta plugga en stund till innan det är dags att åka till Linde.


Just ja, en morgon hittade jag Knoen sovandes i handfatet i duschen ^^,


Ciao!

23 oktober

I morse när jag vaknade så låg jag och sträckte ut mig i sängen så fick självklart sendrag i vaden. Så jävla ont gjorde/gör det! Medan jag lyckades få det att försvinna kom jag på att jag kunde sträcka ut benet helt. Mitt ben var alltså inte "låst" längre :D Så nu kan jag ha benet rakt men knät är fortfarande ostabilt och gör ont i mellanåt. Men nu slipper jag i alla fall använda kryckorna, hoppas jag! Dock vet jag inte när jag kan börja lira innebandy igen, måste ju verkligen låta knät bli helt bra först. Men jag ska försöka fixa rehabövningar till knät så att jag kan börja träna upp det i alla fall.

Idag blir det att försöka plugga en hel del :/ Sen även städa lite på mitt rum. Låter som en "jätterolig" dag :P. Nej, nu ska jag försöka ta tag i antingen pluggandet eller städningen så att jag får det överstökat ^^,

PS: Jag har världens bästa pojkvän <3

Ciao!

20 oktober

I natt kunde jag i alla fall sova, vaknade kanske bara 2 gånger, skapligt skönt :) Knät känns lite bättre, det värker inte lika mycket och så. Men jag kan fortfarande inte gå :/ Så det blir ingen träning för min del ikväll, ingen match eller fest i helgen heller :/ Jävlaskitknä!

Idag blir det att plugga en del eftersom det är snart tenta. Jag har inte kunnat åkt till universitet varken i tisdags eller igår eftersom jag själv inte kan köra och jag kan inte gå men i morgon får jag ett par kryckor i alla fall, så då kanske jag kan ta mig fram lättare än vad jag gör nu. Jag använder nämligen min innebandyklubba nu och det funkar inte så jättebra om man säger så men bättre än ingenting :P och sen kunde även mormor och morfar skjutsa in mig till Örebro så jag kunde gå på seminariet som börjar kvart över 1 i morgon, så jag missar inte det i alla fall :)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och snart ta mig till köket och värma lite mat.

Ciao!

19 oktober - skitdag!

Fan vad underbart, eller inte. Igår på träningen lyckades jag göra illa knät, igen. Men den här gången blev det värre än någonsin :/ Knät har låst sig totalt och det värker och gör ont hela tiden. Kan inte gå heller så jag har inte lyckats göra någon mat eftersom jag är hemma själv :/.. Att ligga i sängen hela dagen är inge vidare faktiskt. Har lyckats tagit mig till toaletten 2 ggr i alla fall. Men det tog tid, var besvärligt och gjorde ont :/ Använde min innebandy klubba som stöd, men skulle egentligen behöva ha kryckor tror jag. Inte kunde jag sov något i natt heller för att knät värkte och jag kunde inte röra mig. Blir så himla trött, trodde knät hade blivit bra, för det har inte krånglat på jag vet inte hur länge, inte såhär i alla fall. Aja, det är bara att hoppas på att det blir bättre snart.

Ciao!

17 oktober - Underbar söndag!

Idag har det faktiskt varit en rikigt skön söndag. Dock började jag med att jobba en stund på förmiddagen men bortsett från det har den varit riktigt bra. Efter jobbet kom farmor och farfar på besök , dom ska nämligen åka söder ut på tisdag. De ska åka ner mot Spanien och Portugal och vara där fram till mars någon gång. Fusk säger jag bara!

Sen gjorde jag och älsklingen en spontan tripp till Marieberg. Vi strosa runt där och hade det mysigt. Ja fick även med mig lite grejer hem, bland annat en ring, parfym, puder och lite annat smått och gått :) Sen så käkade vi på Max. Det var hur gott som helst!

Nu blir det att vänta på att älsk ska komma hem från träningen.

Ciao!

16 oktober

Känner mig seg och trött just nu :/ Hoppas jag piggnar till snart för ikväll blir det filmmys med några tjejer:) Sen efter det blir det att hämta älsklingen, har inte träffat honom på en vecka :(

Det känns verkligen att kursen börjar ta slut nu, för det är så mycket att göra nu. Massor med föreläsningar, labbar och seminarium plus en redovisning och en tenta! Det kanske inte låter så jobbigt men jag ska hinna med att jobba och träna någonstans däremellan också. Suck säger jag bara... Men det ska bli skönt när den här kursen är slut för nästa kurs, Måltidskunskap och värdskap A, Sensorik och sinnesupplevelser, verkar mycket roligare och dessutom är det ett bättre schema :)

Nej nu ska jag väl fortsätta plugga, jippie!

Ciao!

11 oktober - Ledig :)

Då vare måndag igen, men jag är LEDIG! Skulle egentligen ha haft föreläsning mellan 10.15-12.00 och haft labb mellan 13,15-17,00 men båda blev inställda. Hur gött som helst! Så idag har jag faktiskt tagit mig i kragen och pluggat en del, eftersom jag inte gjorde det i helgen som jag hade tänkt :/ Men det tar jag igen idag istället :)

Helgen har varit lugn. Fredagen blev en hemmakväll med mor och far. Lördagen var det match i Kumla. Vi förlorade tyvärr men vi spelade riktigt bra tyckte jag, så om vi fortsätter såhär kommer vi snart börja vinna tror jag :) Söndagen blev det mys med älsk<3.. Ja det är så min helg har sett ut ungefär:)

Nej nu ska jag fortsätta plugga lite sen blir det att göra lite mat och sedan vid 4 åka och jobba. Senare ikväll blir det innebandyträning :)

Ciao!

7 Oktober - Skaplig otur men ändå tur...

I morse ringde väckarklockan på mobilen vid 7.45. Jag snozade en stund och sedan gick jag upp och käkade frukost. Efter frukosten satte jag mig vid datorn för att jag skulle kolla vilken sal vi skulle vara i då jag upptäckte att jag inte alls börjar 10.15 idag utan 13.15! Skapligt irriterande, men ändå tur att jag upptäckte det innan jag hann åka till Örebro. Aja, jag får lägga mig en sängen en stund till :). Tur att jag bara hann att äta frukost i alla fall.

Ciao!

RSS 2.0