lördag

Har precis kollat lite efter kurser till våren. Men har ännu inte hitta något som faller mig i smak. Har även kollat runt efter jobb, vilket inte är så lätt. Men hittade inget där heller. De flesta jobba kräver någon utbildning osv osv. :/ Men men, det är väl bara att forstätta att leta.

Idag är det i alla fall parkfest :) Veronica kommer hit vid 4-halv 5. Sen kanske vi drar till Linda, om hon är hemma :),  innan vi åker in till Linde :)

Ciao!

fredag

Bra start på dagen. Eller inte. Vaknade nyss och började blöda näsblod:/ Inge kul alls:/ Nej, nu ska jag vänta till det slutar blöda sen ska jag göra mig lite frukost :)

Ciao!

Torsdag

Nu är torsdagen snart slut. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, som vanligt.. Jag har mest suttit vid datorn :D Men har även städat huset med Malin också.

I morgon ska jag i alla fall ut och springa på morgonen. Sen ska jag leta jobb och kolla lite efter utbildningar. Sen ska jag ta tag i mina byråer med kläder. Har inte gjort det än, men i morgon ska jag det. Måste se vad som måste inhandlas till hösten och vintern :) Sen ska jag även plugga körkortsteori (om inte Malin ska använda boken^^,) . Så kommer förmodligen min dag se ut i morgon.

På lördag blir det i alla fall parkfest :)

Ciao!

onsdag

Ännu en tråkig dag. Regnet gör det inte bättre heller. Idag ska jag försöka plocka i ordning på mitt rum och även i mina byråer ocg i min garedrob för nu ligger det kläder över allt så jag har ingen koll på var jag har dom längre. Sen är det innebandyträning ikväll:D

Igår var det 25 månader för mig och Robert <3

Ciao!

Great

Sjukt bra och rolig träning idag :)

R<3

Ciao!

Måndag

Ännu en helg har gått. I lördags åkte jag till Nora för att träffa älsklingen. Vi var hundvakt eftersom hans mamma och Micke var borta hela dagen. Vi gjorde väl inget speciellt, kollade på film och friidrott. Sen i söndags, igår alltså, så var det jobbardag. Lika kul som alltid ;) Sen åkte vi hem till mig då vi kollade på Batman som gick på tv. Sammanfattningsvis så har helgen varit bra och lugn :)

Idag så åkte Robert vi halv 4 ungefär eftersom han har träning :/ Men jag har ju också träning idag :D

I morgon vet jag inte än vad som händer, blir i alla fall en promenad med Sussie :)

Ciao!


lördag

Usch vilken hemsk natt jag hade :/

Idag vet jag inte än vad som händer. Hoppas på att få åka till Nora :)

Ciao!

Fredag

Älsklingen åkte nyss för han ska i väg och spela match. Hoppas dom vinner idag :) Men får ju träffa han i morgon igen :)

Idag har i alla fall jag, Linda och Sophie varit duktiga. För idag drog vi tre ner till vallen för lite träning:) Duktigt av oss tycker jag :)

Nej, nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir nog att käka lite godis och sen sitta vid datorn. Hrälig fredag ;)

R<3

Ciao!


Torsdag

Idag blev det äntligen bullbak med Malin :) Vi hade lite problem med degen men tillslut blev det bra :) Goda blev dom också :) Har även jobbat idag också, mindre kul men man tjänar ju pengar.

Ciao!

Snart snart snart

Japp, snart är det dags för träning :) Blev inge bullbak idag, vi hade inge pärlsocker hemma :/ Men ska ta och baka i morgon istället:) Hoppas att Malin hjälper till. Var ett bra tag sen jag bakade bullar.

I morgon blir det alltså bullbak sen jobba.

Ciao!

onsdag

Vakna tidigt som vanligt då :) Men usch vilken jobbig natt jag hade :( Drömde bara massa mardrömmar kändes det som :/

Idag ska jag försöka att hinna med ganska mycket. Jag har tänkt att jag ska baka bullar, städa mitt rum, läsa lite körkortsteori och sedan är det innebandyträning :D . Eken kommer och hämtar mig vid 19.00 så jag borde hinna om jag inte börjar göra massa annat, vilket jag alltid gör :P

Nej, nu blir det lite frulle tror jag :)

Ciao!

nu är det nära :)

Japp, nu är det nya spelschemat för 2009/2010 klart. Eller jag, inte helt klart eftersom alla tider och rätta datum inte har kommit än. Men har i alla fall gjort en mall för hur det ska se ut:) Gjorde ett likadant förra året. Har även gjort en packningslista till matcherna. Även det hade jag förra året. Började med det efter att jag glömde att ta med mig innebandyklubban till en match ,vilket var i Nora, som tur var, så pappa fick åka hem och hämta den :P. Efter det gjorde jag en packningslista så att jag inte skulle glömma något. Händer ju att man även glömt sportbh osv. Så nu är den gjord i alla fall , så ska jag förhoppningsvis inte glömma något ;) om jag nu inte har glömt att skrivit upp något på lista :O

I morgon är det fösta innebandyträningen:D Sjukt taggad ! Är dock väldigt otränad, men ska ju som sagt ta tag i träningen nu :)

Ciao!

Kärlek

Jag älskar dig Robert <3


tisdag

ja, idag började brosan skolan igen. Känns lite konstigt att man själv inte behövde gå upp för att åka till skolan. Fast gick upp ganska tidigigt idag i alla fall eftersom Robert skulle åka med bussen kvar i 9. Valde att inte somna om när han åkte, så jag la mig i sängen och slog på tv:n för att kolla lite på friidrotts VM.

I morgon är det äntligen träning :D Har längtat som bara den! Har dock ingen kondis kvar, men har börjat springa lite nu, ska försöka springa ännu mer nu eftersom det är ungefär bara en månad kvar till första matchen :O Sjukt taggad :D

Ciao!


måndag

Nu ligger R och Knoen och sover i min säng, så jag tänkte passa på att berätta lite kort om vad jag gjort i helgen.

I fredags så åkte jag till Nora. Hände väl inget speciellt då. Sen på lördagen var det 50-års fest för Micke, men orkar inte berätta mer om det. Sen söndag, blev en slappar dag.

Idag blir det i alla fall att jobb. Inte direkt sugen, men man får ju pengar :) .

Ciao!

Fredag

Igår var jag in till Örebro för att jag skulle köpa hårfärg, men det blev inte så. Jag ska istället göra det hos en frisör. Får bara se när det blir:P Kom istället hem med ett par byxor:)

Idag blir det nog att slappa lite, kanske städa, plus lite heroes:P Sen ikväll ska jag åka till Nora.

Ciao!

shopping

Idag har jag som sagt varit i Örebro med Vernoica:) Alltid lika trevligt:) Först var jag inte alls sugen på att handla något, så jag köpte till en början en mascara, ett nagellack och hårspray. Sedan gick vi och käka och efter det blev det precis som vanligt, man blev shoppingsugen. Köpte därmed ett par skor:), tre tröjor och en mössa :)

Mössa, tröja och skor:)
Tröja

Tröja

Ciao!

onsdag

Nu ska jag snart åka till Örebro för att träffa Veronica :)

( Har bara ett avsnitt kvar på säsong 1 på Heroes :P )

Ciao!


Innebandy

Åh, är så himla sugen på att spela innebandy! Fast det har jag ju varit ett bra tag. Men nu vill jag bara dra igång och lira!

Tog mig i kragen och var ute pch sprang en vända, skulle ha gjort det igår men blev inte så. Men idag gjorde jag det, och det gick tungt vill jag lova. Ingen kondis kvar alls:( Måste verkligen ta tag i att börja springa några gånger i veckan. Får se hur det går. Nu ska jag fortsätta kolla på Heroes:D

Ciao!

Tisdag

Som vanligt vaknade jag tidigt idag. Har blivit så den senaste tiden, ingen aning om varför. Men men, igår kväll låg jag i alla fall och kollade på Heroes. Sjukt bra verkligen. Har nydligen börjat titta på det, så igår blev det nog 7 avsnitt eller någe. Blir nog att kolla ikväll med:)

Idag vet jag inte riktigt än vad som händer, det visar sig. Men i morgon ska jag i alla fall träffa Veronica :), som flyttar på fredag:( Sjukt tråkigt, men ändå kul för henne:) Linda och Cicci! Vi måste åka och besöka Veronica sen!! :D

Ciao!

Måndag

Idag fyller Sussie 18 år :) Stort grattis till henne :)

Idag vet jag inte än vad som händer, ska i alla fall ut och springa. Har en liten funderingar på vad jag ska göra idag, men kommer förmodligen inte bli så:( Men man kan ju alltid hoppas. Nej, jag är inte riktigt på humör för att skriva någe mer nu.

Ciao!

Söndag

Kom nyss hem från Linde. Var och kollade på Linde Open. Var där från ungefär 11 på morgonen, och även fast jag smörjde mig så har jag tyvärr lyckats bränna mig lite:/ Men men..

Snart ska vi grilla sen blir det filmkväll:)

Ciao!

Lördag

Nu var det sjukt länge sedan jag skrev här. Vet inte riktigt varför men så har det blivit i alla fall. Men tror jag ska försöka ta tag i det här igen, får se hur det går.

Idag har jag i alla fall träffat Sussie:) Var hur länge sen som helst jag träffa henne. Men det var riktigt roligt att träffa henne igen. Märktes inte alls att vi varit ifrån varandra. Vi var i alla fall in till Linde en sväng, käka lite pizza och så. Sen blev det en promenad i Vedevåg sen en sväng hem till mig och satt på altanen. Sjukt skönt att få prata av sig lite. Hoppas vi bara vi håller vår plan som vi bestämde:)

I morgon blir det nog en sväng in på Linde Open med mor och far.

Ciao!

RSS 2.0